Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oba fajne
    Zalezy jaki profil gry wolisz

Jeśli lekko ocieplony z duża ilością powietrza to wavecor
    Jeśli bliżej ci do szczegółu ss'a to vifa

---------- Post dodany o 22:27 ---------- Poprzedni post o 22:26 ----------

Jeśli wolisz odgrywanie średnicy z tweetera to wavecor
    Jeśli z woofera to vifa

Vify nie potniesz tak nisko jak wavecora
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To nie będą kolumny dla mnie, więc szczegółami grania nie musimy się specjalnie zajmować, ale bardziej widzę Wavecora z uwagi na możliwy niższy podział (tego Ushera trzeba chyba poniżej 2,5kHz chlasnąć). Zatem który dokładnie? 07, 08, 10?

Skomentuj

lklukasz a co byś powiedział na połączenie Seas-a T25CF002 z CA18RNX? Myślę o modyfikacji moich kolumn, ale niestety budżet jest zbyt mały żeby poszaleć na całego. Na parkę nowych tweeterów kasa jest :)
        Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
        Grado SR125i

Skomentuj

Jeśli niski podział to 8om z ff
          Jeśli w okolicach 2,5kHz to 07 bedzie ok ( 8om bez ff)

---------- Post dodany o 22:40 ---------- Poprzedni post o 22:40 ----------

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
          lklukasz a co byś powiedział na połączenie Seas-a T25CF002 z CA18RNX? Myślę o modyfikacji moich kolumn, ale niestety budżet jest zbyt mały żeby poszaleć na całego. Na parkę nowych tweeterów kasa jest
          Do tego wziął bym wstęge founteka :)
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A coś z tradycyjnych kopułek?
            Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
            Grado SR125i

Skomentuj

To woofer raczej stawiający na dobre przetwarzanie średnich Tonow
              Szukałbym czegoś z SS
              A moze aluminiowa vifa ne?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

W AD ceny rosną .
                  Wavecor TW030WA07 już niespełna 120 zł

http://audiotransducers.com/pl/104mm...tw030wa07.html

Skomentuj

Żeby nie było, że nie ostrzegałem :)
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Pamięta ktoś jeszcze o wrzuconych przezemnie FLACK'ach i prośbą o odsłuchy ?

Skomentuj

Zamówilem nową baterie do galaxy Note (N7000), czekałem 2 tygodnie. Dziś przyszła paczka. Patrzę... a tam ładnie i dokładnie opisane pudełko, a w środku....

....bateria i klapka do Galaxy S3 >:(
                        Last edited by ruffpl; 23.12.2013, 10:26.

Skomentuj

Gdzie zamawiałeś ?

Skomentuj

Na ebay.

Skomentuj

Jeśli używałeś Paypala, masz "bezpieczne zakupy" w razie co.

Skomentuj

Placilem karta, a nie chce mi się bawić w jakieś reklamacje. Zamówie druga u innego sprzedawcy i poprosze o sprawdzenie przed wysylka, a ta sprzedam.
                                Pewnie jakiśbiedny chinczyk robił nadgodziny i źle zapakowal kilka kontenerów...
                                Last edited by ruffpl; 23.12.2013, 11:15.

Skomentuj

Pytanie jak z jakością tego chinczyka :)

Skomentuj

Jakościowo ok. Dostałem właśnie maila od sprzedawcy, może dostanę taniej nową baterię, czy coś/ zawsze można specjalnie kupić nowy telefon żeby pasował do baterii jako prezent

Skomentuj

Maile od GLS, że paczka została pobrana itp. docierają z kilkudniowym opóźnieniem.
                                      Te święta... :biggrin:

Zakupiłem sztuczny śnieg, jakiś głośnik na szybie się pojawi :thumbup:

Skomentuj

Świąteczne DIY, lampki nie świeciły, testera akurat nie miałem, no to 741, 4 rezystory, bateria, słuchawka telefoniczna i do roboty, wykrycie spalonej lampki nie było problemem.
                                        Jak ktoś nie wie jak zrobić, to mogę podzielić się schematem.

Skomentuj

:thumbup:

Jutro będą płatki śniegu.. ale to już na tekturze, bo te katalogi audio to cienkie są :p

---------- Post dodany o 20:59 ---------- Poprzedni post o 20:59 ----------

Dopiero jak psiknąłem to się zorientowałem że zapomniałem mu szalika wyciąć

Skomentuj

Czaruję...
                                          X