Fajnie byłoby gdyby ktoś mógł ocenić czy te founteki 146 + wavecor dobrze grają w mojej "specyficznej muzyce" jaką jest Trance, Uplifting trance -> ambient -> dark -> IDM -> Downtempo.
Teraz wolę dmuchać na zimne, ostatnimi razy tu na forum polecili mi właśnie ushery 8935a i 9930-20 do tej muzyki, które mulą strasznie (marian jeszcze się z Tobą nie policzyłem za to hahaha) i wolałbym wiedzieć czy tego typu przetworniki się do tego nadadzą, pomoże ktoś jak podeślę pod ten zestaw (fw146 + Wavecor) kilka plików FLAC ?
Napisałem do nich (http://www.loudspeakershop.eu/) mimo, że nie mają ich w ofercie, dostałem informację, że będą je mieć na początku stycznia ("Na razie w ogóle nie mamy Wavecora, ale już mogę powiedzieć, że będą w styczniu :)")
Pojawiają się nasze projekty na tych głośnikach, pojawiają się więc także i zainteresowani zakupem tych głośników, więc wprowadzają je do oferty. I bardzo dobrze, bo czasami na AD jest problem z ich dostępnością.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Ale za to muzykę filmową można słuchać :p
Za kilka dni będę miał części na zwrotnice o których mówiłem do tych Usherów, możemy się dogadać, pożyczył bym Tobie te części abyś posłuchał na innej zwrotnicy :)
Po za tym, od jutra zaczynam składać monitory na FW168 + NeoCD1.0 więc mogła by być opcja abyś posłuchał :thumbup:
Ale za to muzykę filmową można słuchać :p
Za kilka dni będę miał części na zwrotnice o których mówiłem do tych Usherów, możemy się dogadać, pożyczył bym Tobie te części abyś posłuchał na innej zwrotnicy :)
Po za tym, od jutra zaczynam składać monitory na FW168 + NeoCD1.0 więc mogła by być opcja abyś posłuchał :thumbup:
Jak to nie problem to pewnie, że bym posłuchał nowej zwrotki
Poprzednich founteków nie było opcji posłuchania, ale tym razem nie przegapię :)
Skomentuj