Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
    Mam, mam...W dawnych latach, jeszcze za czasów podstawówki, to było moje marzenie. Do Altusów 140 to się śliniłem, jak pies do kości. Powiem ci więcej i to dopiero cię zaskoczy. Mając 9-11 lat, miałem u siebie m.in. okrągłe Greencone'y i bodajże owalne Blackcone'y. Mówią ci coś te nazwy .
    Jak znajdę GDWK 11/100, to mogę ci wysłać razem z GDWK 10/80/T. Ale chyba teraz można je kupić nowe za 50-70zł?
    Ok to ja spokojnie poczekam i jak uda sie znalesc 11/100 to sie zgadamy.

Skomentuj

Co najciekawsze, bo zauważyłem to już jakiś czas temu - osoby, które zazwyczaj bronią jakiś tańszych głośników mówiąc, że wcale Scan-Speak, Morel czy Seas lepiej nie gra, po prostu nie stać na te lepsze głośniki aby osobiście je porównać. Nie chcę zaglądać tutaj nikomu do portfela bo to nie moja sprawa ale nie zmienia to faktu, że próba jakichkolwiek porównań głośników od strony tych osób jest po prostu nie na miejscu. Jeśli ktoś porównał dwa głośniki jak Tonsil czy Accuton i twierdzi, że mu Tonsil lepiej pasuje (i gra) to jak najbardziej ma prawo do takiego zdania, a nawet powiem więcej - zazdroszczę takim osobom bo sam bym chętnie ograniczył wydatki na audio.
      Last edited by .3lite; 01.02.2014, 17:06.

Skomentuj

Mnie stać, słyszałem, a i tak uważam że lepiej gra to co się komu podoba. Ograniczanie wydatków audio zależy od nastawienia. Czytałem przed chwila wątek na audiostereo o monolitycznych podłogówkach na Accutonach. Twórca doszedł do wniosku że diamentowy Accuton gra lepiej od ceramicznego - drobne 30tys. różnicy. Nie słyszałem, może gra lepiej. Jednak sądząc po pomiarach do DIY czegoś takiego nigdy bym nie kupił.
        Jim Thiel też znalazł sposób na wydobywanie pieniędzy z kieszeni bogatych Amerykanów.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tytus11 Zobacz posta
          Mnie stać, słyszałem, a i tak uważam że lepiej gra to co się komu podoba.
          I tak jest :)

Zamieszczone przez Tytus11 Zobacz posta
          diamentowy Accuton gra lepiej od ceramicznego - drobne 30tys. różnicy.
          Wątpię czy kiedykolwiek będę miał zaszczyt porównać. Dla niektórych te 30 tys. różnicy może być jak dla nas 200 PLN :)

Skomentuj

Nie na temat...
            Tytus11, a co sądzisz nt. Tonsila?

Skomentuj

Infinity, oboje znamy odpowiedź na pytanie, które tak naprawdę cię teraz nurtuje .

Skomentuj

Nie na temat...
                Pytanie było z gatunku (uwaga, trudne słowo) retorycznych :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                  I tak jest :)

Wątpię czy kiedykolwiek będę miał zaszczyt porównać. Dla niektórych te 30 tys. różnicy może być jak dla nas 200 PLN :)
                  Człowiek który buduje kolumny na wygląda na jakiegoś krezusa. Po prostu DIY to jego pasja i jest gotów wydać każde pieniądze. Wątpię też w zapewnienia że był w stanie te głośniki porównać przed zakupem. Nie patrzyłbym na diamentowego z Accutona bo jest pomiarowo gorszy od ceramicznego, to istotne porównanie zanim się wyda kilkadziesiąt tysięcy na głośniki.
                  Epatowanie słowami "diamentowy" i "ceramiczny" wywołuje u mnie od razu ostrożność. W zeszłym roku chcieli mi sprzedać zestaw garnków z "diamentową powłoką" i w dodatku "ceramiczną" w okazyjnej cenie 4000zł. :)

---------- Post dodany o 17:43 ---------- Poprzedni post o 17:37 ----------

Zamieszczone przez infinity Zobacz posta
                  Nie na temat...
                  Tytus11, a co sądzisz nt. Tonsila?
                  Nie spotkałem od 10 lat.
                  Jeżeli znasz taki, który zastąpi ScanSpeaki ze sparciałymi pankami zawieszeń to mogę się mu przyjrzeć.
                  Last edited by Tytus11; 01.02.2014, 17:39.

Skomentuj

Super działa opcja listy ignorowanych użytkowników. Polecam. Pstryk i nie ma...

Skomentuj

Chętnie dodam prowokatorów do listy ignorowanych, ale chyba na AS. Tutaj takiej nie widzę.

Skomentuj

Cos dla rozluznienia tematu : https://www.youtube.com/watch?v=_lmXi1y1fzs topowy Isophon vs prawdziwa orkiestra. Ciekawe jak to brzmialo na zywo? :)

Skomentuj

żegnaj arwas witaj nepez, żegnaj nepez witaj tytus, żegnaj tytus witaj .. ? :lol: . Powinni to jakoś zdiagnozować, np "forumowe natręctwo"

Skomentuj

A sa leki na to :)
                            Tylko jest ich jeden minus: sa leki nie ma klamek
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Towarzystwo widzę mocno rozbawione. Nie wiem czym, ale wasi lekarze też chyba jeszcze nie wiedzą.

Zajebiste forum. Nigdzie nie widziałem forum na którym 2/3 udzielających się stanowią moderatorzy. Tu jest jak w piosence Młynarskiego "na jednego mieszkańca jeden szeryf przypadał" :lol:

Szkoda że nie mają nic sensownego do powiedzenia. Na pytanie o głośnik dostałem jedną odpowiedź. Usera który nie ma przy nicku napisu "moderator". Nie ma co nawet pisać osobne wątku.

Pośmiejcie się kapucyny, do lustra.

Skomentuj

Heheeehhheeee

Skomentuj

Spoko Arwas nie denerwuj sie tak
                                  Idź trolowac gdzie indziej
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

panowie, zmiana tematu

mozecie mi podac w przyblizeniu zuzycie wody jakie macie i na ile osob?
                                    drugi miesiac z rzedu wychodzi mi rachunek za wode ok 200zl!
                                    na 2 osoby :/

Skomentuj

Tylko zimna?

Skomentuj

i zimna i ciepla
                                        zuzycie wody w tym miesiacu to niecale 12m3
                                        za wode wychodzi mi 190zl!
                                        gdzie u rodzicow na wiecej osob wychodzilo mniej :/

Skomentuj

U nie 30 zyli na osobę miesięcznie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X