Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
    Krótkie i ostatnie sprostowanie po rozmowie z Lusztim.
    Jego odejście nie jest efektem działań mariana, działań które miałyby wytykać 'reklamę' i innych rzeczy, które były pisane w niesmaczny sposób skierowane w jego osobę. Powód jest głębszy i nie należy doszukiwać się tutejszych działań jako powodu odejścia. Jawnie nie będą tutaj opisywane osobiste sytuacje i tyle w temacie.
    Czyli tajemnica, wiedzą Moderatory i koledzy a reszta niech sobie myśli co chce Szkoda że nie napisał do forumowiczów że kończy karierę na forum i usuwa konto, powodu oczywiście podawać nie musi . ( chyba że to gdzieś napisał a ja nic nie wiem). Jeśli się coś kończy w magiczny niewyjaśniony sposób to co się dziwicie że ludzie mają swoje domysły mniej lub bardziej prawdziwe ?

Skomentuj

Z tego co pamietam to Luszti, w zeszłym roku (2013) pisał że za jakiś czas tak na około pół roku przestanie projektować i nie pojawi się nic nowego.
      Wiec jego odejście nie jest niczym dziwnym, kruszycie kopie o te linki do projektów, jeden z nich ja sponsorowałem. I nie mam do autora projektu pretensji że pojawił się link, a was nie rozumię.

---------- Post dodany o 06:59 ---------- Poprzedni post o 06:58 ----------

chociaż troszkę szkoda bo robię nowy jego projekt i mam nadzieję, że bedzie odpowiadał na ewentualne pytania.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
        Czyli tajemnica, wiedzą Moderatory i koledzy a reszta niech sobie myśli co chce Szkoda że nie napisał do forumowiczów że kończy karierę na forum i usuwa konto, powodu oczywiście podawać nie musi . ( chyba że to gdzieś napisał a ja nic nie wiem). Jeśli się coś kończy w magiczny niewyjaśniony sposób to co się dziwicie że ludzie mają swoje domysły mniej lub bardziej prawdziwe ?
        Ja nic nie wiem i prawdę mówiąc zupełnie mnie to nie obchodzi . Nie chce tu uczestniczyć na forum, focha strzelił i obraził się, czy ma inne powody, ok niech nie uczestniczy. Na siłę nikogo nie będę nikogo trzymać, to tylko forum ;-)

Skomentuj

szkoda, że na koniec nie wiadomo kto miał racje.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
            Ja nic nie wiem i prawdę mówiąc zupełnie mnie to nie obchodzi . Nie chce tu uczestniczyć na forum, focha strzelił i obraził się, czy ma inne powody, ok niech nie uczestniczy. Na siłę nikogo nie będę nikogo trzymać, to tylko forum ;-)
            No dokładnie tak tylko że jest różnica między tym czy ktoś przestaje pisać na forum czy całkowicie usuwa konto.

Skomentuj

Ja tego nie rozumiem. Jeden z najbardziej aktywnych uczestników, który miał bardzo duży wkład w forum kasuje konto a wam wszystko jedno? Ot tak, lekką ręką "nie podoba się to nie"? Oczywiście że nikt nikogo nie może zmusić, ale jeśli odejście byłoby naturalne, z przyczyn niezależnych na forum, to by się LuSzTi pożegnał z moderowaniem, a tylko od czasu do czasu a to się czymś nowym pochwalił, a to coś ciekawego napisał.. Wiecie, tak normalnie, jak każdy user. A nie całkowicie zrywał kontakt.
              Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
              to tylko forum
              Widzę tę emotokonkę, ale naprawdę nie należy zapominać, że forum to nie banda botów, a żywa społeczność która akurat używa takiego mechanizmu komunikacji.

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
              czy ktoś przestaje pisać na forum czy całkowicie usuwa konto.
              Zgadzam się. Gdyby sytuacja była normalna, LuSzTi zmniejszyłby aktywność na forum to rozumiem, ale przyczyna takiego drastycznego zerwania kontaktu to nie jest sprawa tylko LuSzTiego, tylko wszystkich tutaj.

Stąd: LuSzTi, zawsze się trafi czarna owca, ale to nie powód żeby odrzucać cały kontakt. Sporo tu sympatycznych ludzi. Daj spokój, wróć i działaj w takim zakresie w jakim możesz/chcesz.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                przyczyna takiego drastycznego zerwania kontaktu to nie jest sprawa tylko LuSzTiego, tylko wszystkich tutaj.
                trzeba zainteresować maciarewicza tym tematem.
                audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
                http://www.rane.com/note160.html
                Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Też się na forum udziela?

Skomentuj

może nie ...ale ogolnie lubi rózne dziwne sprawy wyjaśniać to może i tą zechce...a moze podeslij linka do jakiegos reżysera seriali plebania/m jak zazdrosc/ itp gnioty.... materiał na film druga esmeralda z tego wyjdzie ....

dwa.. o co wam chodzi, to ja nie mam pojęcia, jasne że szanuję Lusztiego jako aktywnego usera wnoszącego sporo merytoryki do forum, poswiecal czas i wogole :) ale z drugiej strony takie "odchodzenie" na pokaz, usuwanie postów, kont i Bóg wie co jeszcze to wyglada jak rozkapryszona baba z muchami w nosie, nie chce to przestaje pisac, nie wchodze i nie musze swiatu niczego ostentacyjnie pokazywać.... ludzie jest tak jak Yoshi80 pisał ...to tylko forum ! a tu nagle z jednej strony wielkie domysły o rodzącej się komercji (i co z tego jak chlopak chce robic to komercyjnie to niby czemu nie ? g..o co niektorym do tego ...kazdy musi jakos zacząc ) a z drugiej strony biadolenie innych uzytkownikow jak by nagle swiat się miał zawalić bo jeden user obrazony na swiat oglasza wszem i wobec jego wielkie odejscie...... przestaje pisac i tyle !
                    identyczna sytuacja jak niegdyś z Lancasterem na forum audiostereo ...

po prostu skonczcie ten temat i tyle, a jakis moder niech wywali 3 strony postów bo są zwyczajnie niepotrzebne ....
                    Last edited by bawolek; 26.02.2014, 09:37.

Skomentuj

Zamieszczone przez bolonietoperz Zobacz posta
                      trzeba zainteresować maciarewicza tym tematem.
                      Pewności co do tego nie ma, ale na pewno mamy tutaj Jarka:

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                      Pozdrawiam
                      Jarosław K.
                      (http://diyaudio.pl/showthread.php/19...3aw#post310104)
                      .
                      Last edited by Racjonalny; 26.02.2014, 10:18.

Skomentuj

:blushing:

Skomentuj

Beyma zrobila aktualizacje swojej stronki. Fajnie, ze kazdy glosnik ma podane nowe, dokladniejsze pomiary, lacznie z ze znieksztalceniami. Sporo znanych i starych glosnikow wycofano z produkcji, szczegolnie w serii Studio. Troche szkoda.

Skomentuj

Kilka stron temu padło pytanie o cenę diamentowego SEASa :) Jedyne 1609 dolarów kanadyjskich za sztukę :) Przy obecnym kursie wychodzi ok 4500 zł. https://www.solen.ca/pub/index.php?c...e=7212&nobut=1
                            Last edited by taz; 27.02.2014, 18:56.
                            Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                            Grado SR125i

Skomentuj

Charka że tak powiem, "taka se" , trzeba by do 85dB zjechać żeby liniowo grał do 20Khz

Skomentuj

A sklep solen to jeden z tanszysz sklepów na tamtym rynku
                                Tylko za wysyłke do polski duzo chcą
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.wykop.pl/ramka/1887550/zb...-elektroda-pl/

Skomentuj

Teraz na userów padł blady strach, czy nie znajdą tam swoich wczesnych "projektów"

Skomentuj

Panowie zwracam się do was z proźbą - szukam zestawu słuchawkowego na bluetooth, taki szpanerski na jedno ucho

Siostra ma zwyczaj rozmawiać w aucie podczas jazdy, żeby to było jak ktoś do niej zadzwoni, nieee ona wsiada do auta i myśli do kogo by tutaj sobie zadzwonic i pogadać. Stwierdziłem, że powinno to zdać u niej egzamin. Moje wymagania, hmm nawet nie jestem ich w stanie określić bo się zupełnie nie znam. Wiadomo, że podstawą jest tutaj wyraźny dzwięk, tak żeby dało się rozmawiać na jedno ucho. Może ktoś z was używa czegoś takiego i coś poleci. Dzięki z góry. Budżetu nie podam, bo nie wiem ile kosztują takie rzeczy :)

Skomentuj

Znacie kogoś z forum kto wykonuje PCb na zamówienie pojedynczych sztuk?

Skomentuj

Znaliśmy :(
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X