Zamieszczone przez Racjonalny
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Co najciekawsze, bo zauważyłem to już jakiś czas temu - osoby, które zazwyczaj bronią jakiś tańszych głośników mówiąc, że wcale Scan-Speak, Morel czy Seas lepiej nie gra, po prostu nie stać na te lepsze głośniki aby osobiście je porównać. Nie chcę zaglądać tutaj nikomu do portfela bo to nie moja sprawa ale nie zmienia to faktu, że próba jakichkolwiek porównań głośników od strony tych osób jest po prostu nie na miejscu. Jeśli ktoś porównał dwa głośniki jak Tonsil czy Accuton i twierdzi, że mu Tonsil lepiej pasuje (i gra) to jak najbardziej ma prawo do takiego zdania, a nawet powiem więcej - zazdroszczę takim osobom bo sam bym chętnie ograniczył wydatki na audio.Last edited by .3lite; 01.02.2014, 17:06.
Skomentuj
-
Mnie stać, słyszałem, a i tak uważam że lepiej gra to co się komu podoba. Ograniczanie wydatków audio zależy od nastawienia. Czytałem przed chwila wątek na audiostereo o monolitycznych podłogówkach na Accutonach. Twórca doszedł do wniosku że diamentowy Accuton gra lepiej od ceramicznego - drobne 30tys. różnicy. Nie słyszałem, może gra lepiej. Jednak sądząc po pomiarach do DIY czegoś takiego nigdy bym nie kupił.
Jim Thiel też znalazł sposób na wydobywanie pieniędzy z kieszeni bogatych Amerykanów.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tytus11 Zobacz postaMnie stać, słyszałem, a i tak uważam że lepiej gra to co się komu podoba.
Zamieszczone przez Tytus11 Zobacz postadiamentowy Accuton gra lepiej od ceramicznego - drobne 30tys. różnicy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaI tak jest :)
Wątpię czy kiedykolwiek będę miał zaszczyt porównać. Dla niektórych te 30 tys. różnicy może być jak dla nas 200 PLN :)
Epatowanie słowami "diamentowy" i "ceramiczny" wywołuje u mnie od razu ostrożność. W zeszłym roku chcieli mi sprzedać zestaw garnków z "diamentową powłoką" i w dodatku "ceramiczną" w okazyjnej cenie 4000zł. :)
---------- Post dodany o 17:43 ---------- Poprzedni post o 17:37 ----------
Zamieszczone przez infinity Zobacz postaNie na temat...Tytus11, a co sądzisz nt. Tonsila?
Jeżeli znasz taki, który zastąpi ScanSpeaki ze sparciałymi pankami zawieszeń to mogę się mu przyjrzeć.Last edited by Tytus11; 01.02.2014, 17:39.
Skomentuj
-
Cos dla rozluznienia tematu : https://www.youtube.com/watch?v=_lmXi1y1fzs topowy Isophon vs prawdziwa orkiestra. Ciekawe jak to brzmialo na zywo? :)
Skomentuj
-
Towarzystwo widzę mocno rozbawione. Nie wiem czym, ale wasi lekarze też chyba jeszcze nie wiedzą.
Zajebiste forum. Nigdzie nie widziałem forum na którym 2/3 udzielających się stanowią moderatorzy. Tu jest jak w piosence Młynarskiego "na jednego mieszkańca jeden szeryf przypadał" :lol:
Szkoda że nie mają nic sensownego do powiedzenia. Na pytanie o głośnik dostałem jedną odpowiedź. Usera który nie ma przy nicku napisu "moderator". Nie ma co nawet pisać osobne wątku.
Pośmiejcie się kapucyny, do lustra.
Skomentuj
Skomentuj