Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie, macie rację, większość ludzi chciała by jego śmierci, bo taka prawda, śmierci za to co zrobił.

Niestety, ze względu na prawo nie ma czegoś takiego że nie wypuszczą go z więzienia, bo on ma prawo wyjść, przesiedział swoje i wychodzi.
    To wina przepisów prawa i ludzi którzy go ustanawiali że dostał taki wyrok (25lat).
    Dlaczego nie pozostawiono dożywocia? dlaczego kara śmierci dla takich zwyroli została zniesiona?
    Teraz się zastanawiają co z nim zrobić? o 25 lat za późno.

Teraz to jedynie podłożenie świni pomoże (żeby znów go posadzić), bo raczej nic mu nie zrobią zanim czegoś nie wywinie.

Skomentuj

Cieżko mu bedzie wywinac bo go policja pilnuje 24h przed ludźmi

Kara śmierci była do 89r.
      Była orzekana ale nie wykonywana.
      Ale to jest idealny przykład kiedy powinni odstąpić od reguły.

Nawet jego matka powiedziała, ze jest gotowa na jego pogrzeb
      Bo jak wyjdzie to zrobi to samo

Jedno jednak jest nadal bardzo denerwujące
      Strzegą i utrzymują go lepiej niz świadka koronnego
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        My płacimy.

Kara śmierci była do 89r.
        Była orzekana ale nie wykonywana.
        Ale to jest idealny przykład kiedy powinni odstąpić od reguły.
        Zawsze pojawia się pytanie, co jak pomylimy się z dowodami i położymy niewinną osobę.

Skomentuj

za nasze pieniądze , a najbardziej mi się podobało jak jakiś prawnik pierniczył że PAN Mariusz , zakończył odbywanie ,,kary,, i jest wolnym człowiekiem/?/ a to że zgwałcił i zabił 4 dzieci to nic , ich ciała już połączyły się z ziemią a to coś będzie chodziło i żyło.
          To jest kraj idealny dla przestępców, a w sejmie i zbędnym senacie siedzą te same typy , które ustanowiły prawo którym cieszy się trynkiewicz.
          audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
          http://www.rane.com/note160.html
          Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
            Zawsze pojawia się pytanie, co jak pomylimy się z dowodami i położymy niewinną osobę.
            Powiedz to przeciwnikom czerwonych straconym na rakowieckiej
            Dopiero teraz odnajdują ich nieoznaczone groby na Powązkach wojskowych

---------- Post dodany o 11:07 ---------- Poprzedni post o 11:02 ----------

On sie przyznał wiec o czym mowa?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

władze unii europejskiej i nasze bardzo dbają o przestępców, pewnie dla tego że za przekręty w ostateczności mogą trafić za kratki , jeśli prawnik nie pomoże.
              audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
              Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Haha...
                Ilu siedziało?
                Max 1,5 roku a zobacz jak sie nachapali

Co to za kara?
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

stare polskie przysłowie mówi jak kraść to miliony , żeby było co odpalić prawnikom.
                  Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

zmiana tematu

dziewczyna kupila mi gazetke HI-FI Choice http://www.hfc.com.pl/
                    i wiecej nie mam zamiaru tego nigdy czytac, tymbardziej kupowac!
                    pisza tam takie bzdury ze az glowa boli!
                    nie chodzi tu o bajki o brzmieniu
                    ale bledy typu "kolumny maja tunel b-r z przodu" gdzie na zdjeciu widac ze jest z tylu!
                    takich bledow jest tutaj bardzo duzo...

Skomentuj

Też bym był oburzony. To się w głowie nie mieści. Nie ma wyjścia, musisz zmienić dziewczynę .

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        dziewczyna kupila mi gazetke HI-FI Choice http://www.hfc.com.pl/
                        Nie wiem które masz wydanie, ja też kupiłem 2 dni temu. Co ciekawe, używają sytemu pomiarowego ARTA/LIMP ciekawe czy na licencji

Skomentuj

na styczen.
                          tak, uzywaja... ale czytales co o tym pisza?

Skomentuj

A po co im licencja?
                            Mozna używać bez
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              i wiecej nie mam zamiaru tego nigdy czytac,
                              Pawle nie miałeś nigdy w rękach męskiej gazety :biggrin:
                              Tego się nie czyta tylko obrazki ogląda

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                Tego się nie czyta tylko obrazki ogląda
                                i do tego jedynie sie nadaje :/
                                to juz bym wolal sciagac hobby hi-fi z niemiec :/

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                  Dlaczego nie pozostawiono dożywocia? dlaczego kara śmierci dla takich zwyroli została zniesiona?
                                  Z historii słaby jestem, ale z tego co sie orientuję, to kara śmierci została najpierw zawieszona, wyroki były orzekane ale nie wykonywane. Wpływ na to miała rada europy i zmiany w konwencji praw człowieka. Wszystkich tych zwyrodnialców objęła amnestia, a że wtedy w prawie było 25 lat albo sznur to dostawali z urzędu 25 lat. Szkoda, że przez ten cały okres czasu nikt nie pomyslał o tym, że oni kiedyś powychodzą. Któryś z polityków, nie pamiętam który (czy nie czasem Urban) powiedział, że oni liczyli że przez te 25 lat wszyscy poprostu pozdychają.
                                  Temat pewnie jeszcze wróci, bo za dwa lata wychodzi niejaki Gienek Mazur, a za trzy Leszek Pękalski...

Skomentuj

http://www.scan-speak.dk/news/20140219a.htm

DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

No ładnie, tylko jestem ciekaw czy to coś zmieni, bo przecież zawsze handlowali SS.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                        No ładnie, tylko jestem ciekaw czy to coś zmieni, bo przecież zawsze handlowali SS.
                                        może ceny bedą mieli bardziej konkurencyjne...
                                        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Waloos masz racje to dopiero początek
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X