Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Paweł poszedles "na swoje" to zobaczysz ile to "zycie" naprawdę kosztuje
    u rodzicow tez rachunki placilem... ale nie zaglebialem sie w ilosci i ceny

czynsz (w tym gaz) 412zl, woda ok 120zl, prad 60-100zl no i za wynajecie mieszkania 600zl

rozliczenie jest co 6 miesiecy. bylo wlasnie z koncem roku i wyszla nam niedoplata. wiec wole co miesiac placic te 200zl za wode niz w czerwcu zaplacic 360zl :/

Skomentuj

Ja za wodę, prąd i gaz na dwie osoby płacę 200 zł i za wynajem 800, ale u was zdzierają.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
        I co masz w tym czynszu?
        Wszystko łącznie z remontowka
        Poza prądem i gazem
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kraków 320 pln czynsz a w nim min. śmieci woda ogrzewanie .

Skomentuj

A twoje to mi się zgadza, patanie było do wrotekpoz. U mnie np. Sama ochrona wychodzi 90zł bo jest mała wspólnota. Całość w zaliczkach 550zł (bez prądu) i +/- tyle płacę za 60m. Jakby odjąć ochronę wyszłoby prawie 100zł mniej..

Skomentuj

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
              Do Altusów 140 to się śliniłem
              W podstawówce nagłaśniałem takimi Altusami szkolne imprezy, apele dyskoteki ...
              To były czasy . A te Altusy to był szczyt Hi-End-u

Skomentuj

A twoje to mi się zgadza, pytanie było do wrotekpoz. U mnie np. Sama ochrona wychodzi 90zł bo jest mała wspólnota. Całość w zaliczkach 550zł (bez prądu) i +/- tyle płacę za 60m. Jakby odjąć ochronę wyszłoby prawie 100zł mniej..

woda , śmieci , co , fundusz remontowy (to co standardowo w czynszu) i ubezpieczenie 50zł :) nie mamy wspólnoty
                Last edited by wrotekpoz; 02.02.2014, 11:45.

Skomentuj

W polinku szukają fachowca do pracy. Tak wrzucam może w ich okolicy są zainteresowani.

www.polink.com.pl

Skomentuj

jak się loguje z telefonu czy tabletu to mnie automatycznie wylogowuje co jest nie tak??

Skomentuj

Zimna woda m3 - 9,55zł
                      Ciepła woda m3 - 14zł

Przy 4 osobach wszystkie opłaty związane z mieszkaniem wynoszą 420zł (wszystko przeliczane od powierzchni mieszkania - 67m2).
                      marcinsywala.pl
                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

W polinku szukają fachowca do pracy. Tak wrzucam może w ich okolicy są zainteresowani.
                        ciekawe...
                        czy yoshi nie jest w okolicy?

---------- Post dodany o 12:30 ---------- Poprzedni post o 12:28 ----------

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                        Przy 4 osobach wszystkie opłaty związane z mieszkaniem wynoszą 420zł (wszystko przeliczane od powierzchni mieszkania - 67m2).
                        strasznie drogie te "tanie" mieszkania z wielkiej plyty :/

Skomentuj

Osiedle wybudowane w 2009 roku.
                          Do tej ceny co podałem jeszcze trzeba doliczyć prąd.
                          Generalnie wszystkie opłaty z mediami zamykają się w 600zł.
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

mi chodzilo o osiedle gdzie mieszkam obecnie
                            mieszkania tandeta - dotkne sciany i huk... metraz duzy, ale wszystko strasznie ciasne
                            ja bym nigdy takiego mieszkania nie kupil :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              ja bym nigdy takiego mieszkania nie kupil :/
                              Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :)
                              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Pawel S, to nie technologia wielkiej płyty. No i mieszkanie ma spory metraż, użytkują je 4 osoby, więc te kwoty nie są wcale takie wielkie. U mnie w przeliczeniu na metraż będzie podobnie, a mieszkam niemal w centrum Krakowa.

Edycja:

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                mi chodzilo o osiedle gdzie mieszkam obecnie
                                Aha :).
                                Last edited by Racjonalny; 02.02.2014, 12:42.

Skomentuj

Mam pytanie odnośnie allegro. Już 3 raz wystawiam przedmiot wart powyżej tysiąca złotych, za każdym razem co innego ale z działu elektronika. Praktycznie cały czas jestem zasypywany spamem na poczcie. Odzywają się goście łamana polszczyzna z tłumacza najpierw pytajac się o całkowity koszt przedmiotu z wysyłka zazwyczaj do Irlandii czy Wielkiej Brytanii. Kolejnym krokiem jest wysłanie info z adresem i zapewnieniem że on to kupuje, prosi o podanie nr konta i przelewa kase ale chce żeby już przedmiot wysłać bo mu zależy na czasie. Wiem że to naciąganie, nawet ma swoja nazwe z tego co kojarzę ale zaczyna mnie to irytować, co wystawie przedmiot jestem zasypywany takim syfem. Jest na to jakikolwiek sposób ?

Oznaczanie jako spam nic nie daje bo sie pojawia nowy gość. Ciągle mam powtarzające się dwa adresy do wysyłki i myśle czy bomby im nie wysłać... to by pomogło

Skomentuj

Podp... do alle... jak się zmieni nick to jeszcze raz i jeszcze i do skutku - aż mu się znudzi, albo wpadnie.
                                    Mnie tak chcieli na otomoto z autem przekręcić. Poszłoby 20k PLN :mad:

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                                      ...i myśle czy bomby im nie wysłać
                                      Cebule wyślij, będą wiedzieć że z polski

A do mnie wczoraj gość z elki napisał w sprawie głośników GDM Tonsila.
                                      http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...81734#12781734
                                      Najpierw się spytał czy ogłoszenie nadal aktualne, po czym zapytał ile by wyszedł całkowity koszt z przesyłką, oraz, cytuję: "rozumiem że głośniki sprawne?"
                                      Nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać...
                                      Chciałem coś głupiego napisać ale spasowałem :sleep:

Skomentuj

klasyka

Skomentuj

ale bolid

Skomentuj

Czaruję...