Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No Panowie, przestańcie :unsure:

Skomentuj

Teraz wszyscy nagle Święci się zrobili :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
        Napisz do glamour. Bezmózgie Yeti

tej Marios czy jak Ci tam. Masz jeszcze jakieś mądrości życiowe do przekazania ?
        Chciałem sprawdzić jak zareagujesz nie kierując tego do ciebie, ale widzę że odebrałeś to osobiście :-) Twoje emocje, czuć nawet w forumowych wypowiedziach więc może nie wsiadaj dziś do samochodu.. Co do mądrości życiowych, życzę Ci powodzenia i bezpieczeństwa na drodze.

Skomentuj

Kolego Sunny, na tym forum takie tekściki nie robią wrażenia, jeśli Twoja średnia prędkość na takich trasach wynosi ponad 200 km/h to życzę Ci żeby Cie policja zatrzymała razem z Twoim prawem jazdy, możesz być mistrzem kierownicy ale wypadek przy takiej prędkości to 99.9% masakra.
          Pozatym że niemcy mogą to problemem nie jest o tyle prędkość co różnica prędkości, jeśli u nas większość jedzie ~140 a TY 200 lub 220 km/h to jest to ogromne zagrożenie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
            Pozatym że niemcy mogą to problemem nie jest o tyle prędkość co różnica prędkości, jeśli u nas większość jedzie ~140 a TY 200 lub 220 km/h to jest to ogromne zagrożenie.
            Niemcy wcale nie zasuwają z prędkością światła po autostradach. Jeżdżą w granicach 130-140. Tam jest tak, że jak po zdarzeniu udowodnią, że jechało się ponad 140 nawet na odcinku bez limitu z automatu przypisuje się winę lub współwinę. Nawet przy niewielkim natężeniu ruchu tacy co jadą pow 200 to są bardzo sporadyczne przypadki.
            Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Jechałem, ale to co napisałeś jest po prostu technicznie nie możliwe.
              Dokładnie tak. Tu nawet nie chodzi o to czym i jak kto jeździ i czy to jest mądre lub nie. 170km nie da się przejechać w 40 minut bo to daje średnią prędkość 255 km/h . Nawet mając samą, pustą autostradę to odcinek 170km w 40min jest równie nierealny bo większość samochodów po prostu tyle nie wyciąga, nawet te bardzo szybkie maja blokady na 250. Dodają ruch kołowy, konieczność dojazdu na drogę szybkiego ruchu i zjazdu z niej, maksymalna prędkość jaką należałoby jechać powinna sięgać 300km/h. Sunny schowaj przechwałki, weź się za matematykę.

Skomentuj

To jak z tymi opowiesciami z krypty, o niskim spalaniu na trasie. "Stary, jechalem autostrada 130-140 i spalil mi 4.5 litra na setke!", a komputer pokazuje srednia 105...

Skomentuj

W sumie to się nie dziwię że Robert N znajduję naśladowców skoro nawet prokurator uważa że rajd tego gościa nie stwarzał bezpośredniego zagrożenia....:o
                  Rozwiązaniem zagadki może okazać się poznanie dalszych liter nazwiska tego Pana,bo odnoszę wrażenie że nie jest to zwykły "kowalski" z ciut grubszym portfelem:)

Skomentuj

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...ucenie_z_ramki

A potem będzie News: Pędził 240 km/h bo chciał pomierzyć głośniki

Skomentuj

Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz posta
                      Niemcy wcale nie zasuwają z prędkością światła po autostradach. Jeżdżą w granicach 130-140. Tam jest tak, że jak po zdarzeniu udowodnią, że jechało się ponad 140 nawet na odcinku bez limitu z automatu przypisuje się winę lub współwinę. Nawet przy niewielkim natężeniu ruchu tacy co jadą pow 200 to są bardzo sporadyczne przypadki.
                      Pozdrawiam.

Może jest tak jak piszesz z tymi zdarzeniami drogowymi, jednak co do prędkości z jaką się poruszają mam inne zdanie, jechałem przez Niemcy kilka razy do UK więc spory kawałek trasy
                      i z tym 130-140 się zgodzę ale to mniej więcej połowa użytkowników drogi a druga połowa zapi***la po 200 i więcej, głównie niemieckie mobile tj. audi, bmw, mercedes
                      Jeździłem głównie w godzinach wieczornych/nocnych może dlatego.

Skomentuj

http://majsterkowo.pl/dobry-i-glosny...aptopa-za-2zl/

http://szpiegowskie.com.pl/mikrofony...piegowski.html

Trzeba rozpocząc masową produkcje, ostatnio podsluchiwanie jest modne :)

Skomentuj

Czy ktoś z forumowiczów mieszka w okolicy Kielc? Potrzebuję na szybko auto a tam są dwie ładne asterki. Potrzebuję kogoś, kto by na nie rzucił okiem bo niestety ja mam do nich 450 km i wszyscy mi nie radzą jechać aż tyle.... Z drugiej strony jak aukcje nie kłamią to mogę stracić coś co mnie na teraz interesuje.
                          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                            i zdobywaja twoj numer telefonu bez twojej wiedzy
                            FB kradnie numery telefonów?
                            Ale jak kradnie?
                            Wchodzą w nocy do mieszkania i kradną?
                            W nocnym autobusie jak przyśniesz to ukradną?

Skoro ktoś podał numer tel. w swoim profilu, to normalne jest że FB ma do niego dostęp.
                            Wszystko co udostępniasz na FB może być przez nich "użyte".
                            Po za tym, nawet jak "ukradną" numer telefonu, to co niby z nim robią?
                            Śledzą mnie? podsłuchują? :)

Zdjęcie mi ukradną z moją facjatą, i będę na bilbordach jako "marian hydraulik"?

Skomentuj

Paweł... jak byś miał firme to wiedziałbyś co to kradzież telefonu czy adresu czy e-mail
                              Ja non stop odbieram telefony z propozycjami nowego konta, kredytu, ubezpiecEnia czy innych niepotrzebnych mi usług
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                FB kradnie numery telefonów?
                                Ale jak kradnie?
                                Wchodzą w nocy do mieszkania i kradną?
                                W nocnym autobusie jak przyśniesz to ukradną?

Skoro ktoś podał numer tel. w swoim profilu, to normalne jest że FB ma do niego dostęp.
                                NIGDY i nigdzie nie podawalem swojego numeru tel

http://antyweb.pl/facebook-zbieral-n...cji-mobilnej/#
                                wiec wszelkie teorie spiskowe wcale teoriami nie sa - oni robia to celowo!

od 1,5 tygodnia przez te upaly nie czuje sie za dobrze
                                od tego tygodnia to juz sie paskudnie czuje
                                ale dzisiaj to nawet do pracy nie wstalem!
                                chyba przegrzalem organizm :(
                                co ciekawe wcale nie siedze na sloncu!
                                siedze w duzej hali bez przewiewu powietrza. na hali 30-35 stopni, opary z chlodziwa i smierdzace papierosy... i dzisiaj juz nie wstalem. wstalem po skromnych 15h spania :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  NIGDY i nigdzie nie podawalem swojego numeru tel
                                  A masz tel z androidem? / to wystarczy

Skomentuj

przeciez wkleilem link do tego wyzej

http://antyweb.pl/facebook-zbieral-n...cji-mobilnej/#

FACEBOOK ZBIERAŁ NUMERY NASZYCH TELEFONÓW – POWAŻNY „BUG” W APLIKACJI MOBILNEJ

Skomentuj

Ja tam nie mam fejsbuka w telefonie :)

Skomentuj

przeczytaj art = nawet nie musisz miec konta!
                                        wystarczy ze masz ta aplikacje w tel i raz ja uruchomisz a FB juz zna twoj numer

Skomentuj

Nie mam aplikacji fejsa w telefonie :P Poza tym mnie ich inwigilacja nie przeszkadza, naprawde. Jak ktos chce zyc anonimowo, to proponuje przeprowadzke do ziemianki w lesie, bez elektrycznosci i lacznosci :) Tylko to tak tez nie u nas, tylko gdzies na Syberii.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X