Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wczoraj w sklepie widzialem dobra promocje na kawe ktora pije... nadal mialem sporo kawy, ale cena zachecila
    wracam do domu i tak sie przygladam...

specjalnie kompresuja dla biedronki czy co?

Skomentuj

A co na wadze?

Skomentuj

Jak masz dobrą wagę to zważ
        A jak nie ma różnicy, to zadzwoń, poskarż się, może dostaniesz roczny zapas kawy w ramach zadośćuczynienia

Skomentuj

no wlasnie nie mam wagi :/
          ale chyba z ciekawosci pojde do sklepu gdzies zwazyc
          tylko musze zainwestowac w nowa paczke z biedronki

Skomentuj

Jestem pewny, ze się zgadza
            Watpię, zeby robili tak głupi przekręt
            Oni i tak mieli juz spaprana opinie

Nie musisz kupować
            Wejdź do sklepu i zważ
            W biedronce na owocach tez masz wage
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja ogólnie polecam oglądać gramaturę i pojemność kupowanych produktów w dyskontach. Wiem, że pewnie większość osób zdaje sobie z tego sprawę, ale warto o tym przypominać. Niby ten sam produkt, ale może się różnić. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to ketchupy z pudliszek z lidla i carrefoura. Podobna cena, ale w lidlu więcej. Takich przykładów dużo jest.

Wiem, że hameryki nie odkrywam, ale gdyby ktoś się jeszcze nie nadział to uprzedzam z dobrej woli :)

Skomentuj

Kurcze mam nowy telefon i przez tapatalk sie zalogowac nie potrafie :blushing: Ktos podpowie jak?

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                  Ja ogólnie polecam oglądać gramaturę i pojemność kupowanych produktów w dyskontach. Wiem, że pewnie większość osób zdaje sobie z tego sprawę, ale warto o tym przypominać. Niby ten sam produkt, ale może się różnić. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to ketchupy z pudliszek z lidla i carrefoura. Podobna cena, ale w lidlu więcej. Takich przykładów dużo jest.
                  podobnie robia sami producenci
                  np ptasie mleczko znanych producentow. kiedys w opakowaniu bylo 500g, a teraz 380-330g!
                  ale cena bez zmian i ludzie na to tylko zwracaja uwage

podobnie czekolady - 90g i cena konkurencyjna nagle sie robi :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                    Kurcze mam nowy telefon i przez tapatalk sie zalogowac nie potrafie :blushing: Ktos podpowie jak?
                    Ja używam opcji nr 3.

Skomentuj

Jako ze lubie szerokopasmowce w wydaniu micro to zakupiłem Córce na biurko do tableta

YAMAHA NX-50

http://geizhals.at/p/848959.jpg

niech ma

Skomentuj

Ok dzieki zmylilo mnie to zarejestruj :)

Skomentuj

Nie wklejam tego do mojego tematu o odsłuchach... niech lepiej to zniknie w spam poście.
                          Tak wyglądają odsłuchy po 4 latach intensywnej pracy i hardcorowego przechowywania w niedogodnych warunkach (driver przestał grać więc trza było sprawdzić co się stało):

Skomentuj

W środku tuby drivera bigos czy fasolka, bo słabo widzę ?
                            Last edited by dragon; 16.10.2014, 16:53.

Skomentuj

Skomentuj

fuuuuujjjjjjjjjjjjjj.

Skomentuj

Ale trzeba przyznać że membrany od GDN-ów nie ruszone, jedynie brudne.

Skomentuj

One grały na dożynkach ?

Skomentuj

I to nie jednych.

Skomentuj

Robił/słuchał ktoś DACa na tda1541? Dostałem tą kostkę wraz z paroma pierdołami (SA7220, SA7210), poczytałem trochę, kusi mnie żeby zrobić sobie przetwornik do kompa :P Ciekawie się czyta opowieści audiofilów :) Parę gotowych projektów w necie jest...
                                        Nie wiem, czy jest sens robić nowy wątek..

Skomentuj

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
                                          poczytałem trochę, kusi mnie żeby zrobić sobie przetwornik do kompa :P Ciekawie się czyta opowieści audiofilów:)
                                          :crying:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X