Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jesli pilot jest wazny to masz blizniaczy model 690ES tylko o nieco innym charakterze brzmienia, po tej jasniejszej stronie, te ampli yamahy to milowy krok w tych w stosunku do Sony
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
      te ampli yamahy to milowy krok w tych w stosunku do Sony
      tzn. te Amplitunery Yamahy są lepsze od tego wzmacniacza Sonego (690ES lub 670ES) ?

Skomentuj

Nie nie, sa daleko w tyle za Sony.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Apropos polinka, doceniam to ze tak szybko nawijaja i wysylaja cewki ale do cholery mogliby informowac klientow o wysylkach bo juz ktorys raz z rzedu o maly wlos nie minalem sie z kurierem.

Skomentuj

Ok. Dzięki za wyjaśnienie, jakoś nie zrozumiałem tamtej odpowidzi przemyśle i może jednak poszukam Sonego 690ES.
          Pozdrawiam :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
            Apropos polinka, doceniam to ze tak szybko nawijaja i wysylaja cewki ale do cholery mogliby informowac klientow o wysylkach bo juz ktorys raz z rzedu o maly wlos nie minalem sie z kurierem.
            Przeciez wysyłają maila, ze towar został wysłany i za ile bedzie
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nigdy mi nie napisali, chociaz zawsze o to prosze, mialem wstepny termin wysylki na 14 a paczka byla dzis.

Skomentuj

Ja za swojego 570es zapłaciłem 550zł w stanie igła. Jest to mój pierwszy wzmacniacz takiej klasy, przymierzałem się do zakupu 670es ale niestety budżet nie pozwolił mi na to ze względu na zakup przewodów głośnikowych jak i kolumn. Moja opinia na temat tego wzmacniacza jest pozytywna gra bardzo fajnie porównując cenowo do yamahy czy pioneera. Szczególnie, że 570es też jest godnym wzmacniaczem aczkolwiek sam za jakiś czas mam zamiar przesiąść się na 670es. W takim budżecie myślę, że warto zwrócić uwagę na ten wzmacniacz szczególnie gdy ktoś nie ma dużego budżetu bo zwróćmy uwagę ze 670es kosztuje powyżej 600zł czasami ceny sięgają 700zł a taki 570es kosztuje poniżej 600zł. :)
                Last edited by Veers; 13.10.2014, 18:59.

Skomentuj

Kazdy ma swoj wzorzec brzmienia, ktory jeszcze trzeba dopasowac do kolumn i zrodla, ale ja osobiscie nie widze konkurencji dla niego nawet w sporo wyzszej kwocie, biore tez pod uwage takie aspekty jak jakosc elementow, ogolna budowa, moc.

Skomentuj

Moc jest dość wystarczająca szczególnie w tej klasie sprzętowej. U mnie pracuje z CDP-790 , Mb quart 390 + kable klotz ly225s i powiem, że jestem bardzo zadowolony z zestawu szczególnie, że to mój pierwszy taki poważniejszy sprzęt :P
                    Last edited by Veers; 13.10.2014, 19:09.

Skomentuj

Generalnie to jest tak, zawsze mozna lepiej, do pewnego poziomu oczywiscie, oczywistym rowniez jest ze ten 670ES to tez nie jest docelowy, docelowym klockiem jest 870ES albo 800ES chociaz jeszcze zadnego z tych nie slyszalem.

Ja z 570ES bylem zadowolony ponad 2 lata i dalej jestem, na 670ES dlugo czekalem bo albo pojawialy sie padaki albo ceny byly za wysokie, tak jak pisze roznica jest i warto za nia zaplacic.

Skomentuj

Wiem, wiem :) Obserwowałem od początku września allegro czekając na trafienie 570es w dobrym stanie. Trafiały się jakieś porysowane, zmęczone wizualnie aż po trzech tygodniach przeglądania trafiłem w stanie igła i od razu kup teraz. Kiedyś jak i teraz przeglądam es'y i ogólnie teraz tak trochę pogorszyło się na allegro ze es'ami ceny poszły w górę a w dodatku strasznie mało tych wzmacniaczy .

Skomentuj

a jaka wersje kupiles, co masz na tabliczce z tylu, orzelka, trabke czy nic?

Skomentuj

Orzełka :) To źle czy dobrze? Te modele czymś się różniły?

Skomentuj

Roznily, czyli model na niemcy, zmiany wynikaly z przystosowania do klasy ochronnosci, ale mialo to wplyw na dzwiek.

Skomentuj

To dobrą wersje trafiłem czy nie ? hehe :)

Skomentuj

Ma ponoc ciemniejsze brzmienie

Skomentuj

Szczerze? Z quartami ładnie to brzmi tak "jasno" w moim odczuciu. Za parę dni możliwe, że porównam 570es do 505es :)

Skomentuj

Ma ktoś z Was przetwornik cyfrowy pokroju beresford, asus xonar essense, domom 300usb albo coś z cambridge czy audiolaba? Muszę coś znaleść pod siebie ale potrzebuje przetestować. Jak by ktoś był uprzejmy i chciał wypożyczyć na dzień czy dwa to bym był zobowiązany. Jak ktoś ma obawy to nich chociaż napisze coś o takim przetwornik jak ma.
                                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

nowości od sb a.
                                        nowe satori :
                                        http://www.sbacoustics.com/index.php...atori-mw13p-8/

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                          Ma ktoś z Was przetwornik cyfrowy pokroju beresford, asus xonar essense, domom 300usb albo coś z cambridge czy audiolaba? Muszę coś znaleść pod siebie ale potrzebuje przetestować. Jak by ktoś był uprzejmy i chciał wypożyczyć na dzień czy dwa to bym był zobowiązany. Jak ktoś ma obawy to nich chociaż napisze coś o takim przetwornik jak ma.
                                          Jak byś był z Poznania to bym cię dacmagic poratowal, ale wysyłać i czekać tak długo nie mam zamiaru, ale trochę na forum osób ma ca właśnie dacmagic.różne odmiany

Skomentuj

Czaruję...
                                          X