Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    tak, uzywaja... ale czytales co o tym pisza?
    Myślałem że coś ciekawego się dowiem, a tu nic

---------- Post dodany o 15:23 ---------- Poprzedni post o 15:22 ----------

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    A po co im licencja?
    Mozna używać bez
    Komercyjnie nie jestem pewnie czy można, poza tym chyba na te parę euro ich stać..

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
      Komercyjnie nie jestem pewnie czy można
      Chyba niczego nie można mieć za free w komercyjnym zastosowaniu. Ostatnio się z promotorką śmiałem, że musiała kupować licencję na WinRara żeby móc go użyć na politechnickim kompie.

Skomentuj

pojechalem dzisiaj ze skierowaniem zarejestrowac sie do ortopedy (silne bole biodra po wypadku sprzed roku)
        rejestracja na maj!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          rejestracja na maj!
          I tak wcześnie...

Skomentuj

zeby bylo smieszniej - u Maja rejestracja na kwiecien
            ale ze leczyl mnie inny lekarz to dopiero na maj

Skomentuj

http://allegro.pl/unitra-radmor-5400...953329872.html
              Ja rozumie ze rzadkie i wartośc kolekcjonerska, ale ludzie, płacić 3700 tylko po to zeby miec i zeby stalo ;p
              Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

A ja głupi oddałem znajomemu amplituner, korektor i tuner AM za darmo...

A, i dorzuciłem M9010 z dorobionym HXPro i dbx-em...
                Last edited by Jacek Zieliński; 20.02.2014, 20:20.

Skomentuj

A mój "Radzio" stoi w szafie i czeka... aż wygram w lotto i kupię wielki dom :lol: bo póki co, kolejka sprzętu na "salony" długa - na szybko policzyłem - jest siódmy :P

Skomentuj

mialem to!

wzmacniacz bardzo przecietny, bardzo czule zabezpieczenia i czesto sie wylacza

ale za to kaseciak byl super! nagrywal na kasety z jakoscia mp3! czyli duzo lepiej niz oryginalne kasety!

Skomentuj

Sam amplituner, korektor i tuner AM to groszowe sprawy, ten CD tak podwyższa cenę (jak by to nie wiadomo co było a to zwykły monokit Philipsa jaki jest obecny w odtwarzaczu za 50zł...)

Skomentuj

Ktos mi już dziś właśnie psiał o tym CD ;p właśnie co w nim takiego? przecież tam panuje ekstremalna bieda jak w najniższych modelach Sonego, Technicsa czy Denon, dźwiękowo też zapewne ten sam poziom.

Za taką kasę to można kupić CDP X559ES i starczy jeszzce na zapasowy laser ;p
                        Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

A no to że jest dość rzadki i ludzie płaca za niego po 2000zł (głównie kolekcjonerzy), wartości sonicznej toto nie ma żadnej

Skomentuj

Pomysł fajny, jednak niejako robota naszych forumowiczów pomaga im sprzedawać głośniki bo są gotowe projekty na wyciągniecie ręki:)

Skomentuj

Nie na temat...
                              Mnie trochę razi w oczy taki marketing, bo gdyby te projekty udostępnili na swoim serwerze, pytając wcześniej o to LuSzTiego to nie było by to nic złego. Choć patrząc z drugiej strony, jak ktoś trzeźwo myślący decyduje się na budowę kolumn i wydatek grosza, to odpowiednio wcześniej zrobi przegląd internetu i pewnie trafi na DIYaudio i przytoczone projekty.

Skomentuj

Myślałem że LuSzTi zaznaczył że nie zezwala na komercyjne wykorzystanie projektu. No chyba że sie zgodził. Link w tym sklepie nie jest wcale dobrą reklamą diyaudio.

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Zamieszczone przez Shinobi Zobacz posta
                                  Myślałem że LuSzTi zaznaczył że nie zezwala na komercyjne wykorzystanie projektu. No chyba że sie zgodził. Link w tym sklepie nie jest wcale dobrą reklamą diyaudio.
                                  Ale oni nie czerpią z tego żadnych korzyści majątkowych, sami tych kolumn nie tworzą, więc tutaj sie nie ma do czego przyczepić. Poza tym, z tymi dopiskami pod projektami to jest trochę ściema w mojej opinii. Z tego co mi się wydaję to forum to domena publiczna, prawda ? Czyli wrzucając tutaj coś, każdy może z tego korzystać bez ograniczeń, bo projekty nigdy tych praw autorskich nie miały...niestety ale, żeby takie nabyć należałoby złożyć wniosek patentowy, albo przynajmniej opublikować wyniki swoich badań w jakimś czasopiśmie.

może któryś z modów przeniesie te kilka postów gdzie indziej, bo ni jak się mają do projektu i tylko śmiecą :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Shinobi Zobacz posta
                                    Myślałem że LuSzTi zaznaczył że nie zezwala na komercyjne wykorzystanie projektu. No chyba że sie zgodził.
                                    tutaj sie zgodzil...

Skomentuj

Polak potrafi na tvn turbo chlopaki ogladajcie, jakis zestae glosnikowy zaraz beda robic :)

Skomentuj

jakieś skrzynki i giętarki są

---------- Post dodany o 20:54 ---------- Poprzedni post o 20:34 ----------

laboga było :)

Skomentuj

o co chodzilo? nie mam tvn turbo

Skomentuj

Czaruję...
                                          X