Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://natemat.pl/84233,internet-zac...a-sa-cos-warte

Skomentuj

Berylowy SEAS, konkurencja na rynku rośnie :)
      http://www.seas.no/images/stories/ex..._Datasheet.pdf
      Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
      Grado SR125i

Skomentuj

Wiemy jaka cena?

Skomentuj

Jeszcze nie, ale można zobaczyć je na targach :)
          This weekend, there is a big show in GuangZhou, and SEAS takes the opportunity to launch their brand new tweeter. Welcome to the Image Audio room, and check out the SEAS Beryllium dome.
          Our beryllium tweeter is designed from ground – up, and has a stunning performance as well as cosmetic outlook. You will find the data sheet here.
          Managing director, Mr. Olav Mellum Artnzen, and Marketing manager, Mrs Grethe Arum. will be there to answer any query you might have.
          Do also take the opportunity to win yourself a pair of SEAS AV1 loudspeakers. Just leave your business card in the Image Audio room.
          We hope to see you in GuangZhou.
          We will solve the mystery of the breathtaking sound experience
          Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
          Grado SR125i

Skomentuj

Z cyklu bardzo głupie pytanie, z elektroniki jestem noga. Podłączony akumulator pod prostownik i tak zmierzony multimetrem, pokazuje 13,48V tzn, że to jest faktyczne napięcie akumulatora ? Czyli takie samo będzie jak odepnie się go od prostownika ?

Skomentuj

Jeśli obciążysz go mocniej zapewne spadnie trochę. Odłącz od prostowniak i zrób pomiary oddzielnie.

Skomentuj

Odłączyłem. Przy stopniu końcowym było 13,8. Po odłączeniu od ładowania zaczęło w szybkim czasie spadać. To chyba normalne, bo on stabilizuje sobie napięcie ?

Skomentuj

Gorąco zachęcam do oglądnięcia.
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Siedzi sobie Kopciuszek i płacze. Przychodzi wróżka.
                    - Czemu płaczesz Kopciuszku?
                    - Bo nie mogę iść dzisiaj na bal [chlip] [chlip]
                    - A dlaczego nie możesz iść dzisiaj na bal????
                    - Bo... [chlip] [chlip] ... bal jest jutro....

Skomentuj

marian idź juz spac co? :)
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zaraz... głośniki wybieram na kolejną konstrukcję :razz:

Skomentuj

http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-...08585,1,0.html

Skomentuj

A u nas zielono.

Skomentuj

Poszukuje jakiegoś, praktycznego, przeglądarkowego, wirtualnego mieszalnika farb/barw. Do mieszania dwóch kolorów by wiedzieć jaki otrzymam wypadkowo.
                              np. Siwy + "karminowy" = "wrzosowy" (co zależy też od proporcji)

Kojaży ktoś jakiś prosty programik ?

Skomentuj

http://galeria.muzykaduszy.pl/grafika4.php - coś takiego wygooglałem

Skomentuj

A jeszcze poł roku temu mozna bylo kupic AX-900 za 800zł
                                  http://allegro.pl/potezny-wzmacniacz...802083445.html
                                  ostanio na licytacji poszla jedna za 1300zł
                                  Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
                                    A jeszcze poł roku temu mozna bylo kupic AX-900 za 800zł
                                    http://allegro.pl/potezny-wzmacniacz...802083445.html
                                    ostanio na licytacji poszla jedna za 1300zł
                                    Nie ważne ile jest warty tylko ile ludzie są w stanie za niego zapłacić:)

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                      Nie ważne ile jest warty tylko ile ludzie są w stanie za niego zapłacić
                                      Dokładnie.
                                      Ja za takiego wzmaka nie dał bym nawet kilka stów, wolał bym zapłacić MariuszowiElektro aby mi zrobił lampkę :) (dźwięk super, szkoda tylko że te lampki mają tak mało watów)

Szybkie pytanko:

Co będzie lepiej wyglądać w orzechu amerykańskim? Founteki czy Ushery?

Skomentuj

Tak wygląda FW146 + ceramik STX w orzechu amerykańskim modyfikowanym kupionym w CDO w Lublinie:

Akurat skończyłem frezowanie a paczki jeszcze nie polakierowane.

Pozdrawiam,
                                        Jacek Zieliński.

P.S. nie masz na zbyciu pasków bulprenu do zatkania BR ?

Skomentuj

Jakiego lakieru użyjesz?

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                                          P.S. nie masz na zbyciu pasków bulprenu do zatkania BR ?
                                          Mam :)
                                          Pisz na PW.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X