Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mam wzmacniacz samochodowy kenwooda , tabliczka znamionowa lekko zatarta - niewiele widać, czy znacie jakiś sposób na sprawdzenie co to był za model ?

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
      Mam wzmacniacz samochodowy kenwooda , tabliczka znamionowa lekko zatarta - niewiele widać, czy znacie jakiś sposób na sprawdzenie co to był za model ?
      1. Otworzyć i ustalić jeżeli to możliwe, w jakim przedziale czasu został wyprodukowany, potem wujek google
      2. Wrzucić foty na forum może któryś z userów będzie wiedział

Skomentuj

punkt 1 wykonany - wiem że na sankenach, w sumie poszedł jako niesprawdzony :) Więc temat okazał się nieaktualny

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
          Przejrzyj płytkę
          Powinien byc model na masce
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Sprzedany.

Skomentuj

Za niedługo każdy już będzie w trakcie przygotowań do zasiadania przy świątecznym stole z rodziną, także:
              Wesołych Świąt !!!
              :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                No i co? Genialny układ, też potrafi zagrać, a zdanie że nie brzmi gorzej niż klasa AB pojawia się nie tylko w Polsce.
                To też daje do zrozumienia, że jest wiele wzmacniaczy, ale nie ma jednego najlepszego.

W sumie to mogłem zamówić kit za 150 i by już grało, a tak muszę kompletować i czekać na części, ale wtedy dopiero jest przyjemność.

Co do zasilania, w nocie pisało coś o pompowaniu zasilania i gdy końcówka nie jest w pełnym mostku, nie może być zasilana przetwornicą, taki właśnie problem spotkał jednego z userów elektrody, tzn zasilił półmostek przetwornicą i coś niezbyt działało...

Jak mogłyby odnieść się do tego osoby robiące wcześniej ten wzmacniacz?
                Last edited by ampli; 24.12.2013, 10:32.

Skomentuj

No to czekamy na sprawozdanie, szczególnie z zasilacza.

Choć zastanawiam się czy nie wrzucić tego w budę Technicsa, hybryda gra fajnie, ale trzeba się rozwijać, jest to jeszcze model z konkretnym trafem, tzn pisze 620W poboru, liczyłem przekrój rdzenia i jakoś wiele mniej nie było, napięcie 2x52V za mostkiem, troszkę mocy dałoby się z tego uzyskać.

Skomentuj

Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
                    No i co? Genialny układ, też potrafi zagrać, a zdanie że nie brzmi gorzej niż klasa AB pojawia się nie tylko w Polsce.
                    ...ale w czym widzisz problem, bo nie za bardzo rozumiem?

Skomentuj

chyba prawie we wszystkim:-)

Skomentuj

Dla mnie to nie problem, bo chcę testować różne rozwiązania, ale rozwala mnie podejście pod tytułem jedyny słuszny wzmacniacz (i brak jakichkolwiek argumentów, poza tym że jest dobry).

Żeby nie było, pytałem o bardzo różne wzmacniacze, a i tak temat(y) sprowadził(y) się do wyznawania boskości Accu.

Skomentuj

Dużymi krokami przyszły czasu gdy klasa D dogonila "standardowe" konstrukcje

Przykładem moze byc ten wzmacniacz jak i pdx'y od alpine
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dla mnie to nie problem, bo chcę testować różne rozwiązania, ale rozwala mnie podejście pod tytułem jedyny słuszny wzmacniacz.
                            A może kolega odłożyć na bok swoje ekscesy i czytać ze zrozumieniem? Gdzie pod moimi słowami widzisz "jedyny słuszny wzmacniacz to.."?
                            Żeby nie było, pytałem o bardzo różne wzmacniacze, a i tak temat(y) sprowadził(y) się do wyznawania boskości Accu.
                            Pokaż mi konkretnie gdzie widnieje informacja o tym, że jestem wyznawcą tylko Accu. Mi się wydaje, że to Ty kolego masz problem ze sobą w kwestii Accu a nie inni, którzy go słuchali i polecają.

Skomentuj

Pokaż mi konkretnie gdzie widnieje informacja o tym, że jestem wyznawcą tylko Accu. Mi się wydaje, że to Ty kolego masz problem ze sobą w kwestii Accu a nie inni, którzy go słuchali i polecają.
                              Dolphin123 to wyznawca lampek.Widziałem jego choinkę.Nawet lampki choinkowe zrobił z EL34,oczywiście w PP:biggrin:

Skomentuj

Znając go to i podswietlenie lampek założył
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A może kolega odłożyć na bok swoje ekscesy i czytać ze zrozumieniem? Gdzie pod moimi słowami widzisz "jedyny słuszny wzmacniacz to.."?
                                  Nie napisałem o Tobie.

Skomentuj

A gdzie ja napisałem coś takiego:-) Proszę Cię skończ:-) boskość Accu w moich ustach, skąd Ty to kolego wziąłeś, proszę o cytat:-)? Świetny wzmacniacz dostępny dla osób, które potrafią złożyć wzmacniacz samemu. Znalazłeś podobnie dobry, a może lepszy, a pisząc inaczej trafiający bardziej w Twój gust.. Nie ma problemu, Twoja sprawa. Jednak skończ cały czas pisać o czymś czego nie słuchałeś. Ja odnosiłem się do Twojej WS442 bo to jest naprawdę słaby wzmacniacz, który sam posiadam w domu:-) Chcesz fotę żeby nie było:-)?

p.s. zapraszam do sb z tym równie dobrym albo lepszym wzmacniaczem:-) Porównamy, posłuchamy, omówimy różnicę:-D Nie mam nic przeciwko;-)
                                    Last edited by Adam_85; 24.12.2013, 11:58.

Skomentuj

To polutuj coś wreszcie a nie fandzolisz jedno i to samo.
                                      Czepiasz się wszystkiego a gó.no wiesz, opierasz się tylko na swoich chorych gdybaniach i domysłach.
                                      Ile ty masz lat? Bo w/g tego jak się zachowujesz to chyba naście.
                                      Myślisz jakie tu ludzie nagłośnienie mają? Pierwsze lepsze jakie udało się za parę groszy wyrwać w promocji z biedronki?
                                      Zapewniam cię że się mylisz.
                                      To długa i kosztowna droga aby dopasować coś pod swój gust.
                                      Więc jeżeli nie masz chęci i masz zamiar dalej bawić się bezpodstawnie w krytyka to daj spokój.
                                      Last edited by dzwiedziu; 24.12.2013, 11:50.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                        Uspokoić Was?
                                        Nawet w Wigile musicie sie kłócić?
                                        Last edited by lklukasz; 24.12.2013, 11:53.
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Nie napisałem o Tobie.
                                          Nie mniej odniosłeś się do moich słów i zarzut był skierowany do mnie. EOT

Skomentuj

Czaruję...
                                          X