Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaRzetelne źródło informacji
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPoddajesz pod wątpliwość te zdjęcia i spoty video? Czy to fotomontaż?
Skomentuj
-
Witam,
mam Kenwood-a KA3020 (na zbyciu). Z tego co widzę dopuszczają podłączanie dwóch par kolumn 4 Ohm i jest to wg schematu robione jest to w połaczeniu równoległym. Na przedniej ściance adnotacja o pracy z niskimi impedancjami. Jestem skłonny w wierzyć bo moc wzmacniacza niezdyt duża (stosunkowo niskie napięcie zasilania) a tranzystory końcowe przyzwoite. Przy pracy z obciążeniem 8 Ohm i średniej mocy radiator ma temperaturę otoczenia, no może 30 stopni.
Pozdrawiam,
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Panowie, warto też brać pod uwagę aplikację samych przetworników bo ocena ich po nie wiadomo kogo zwrotnicach jest trochę nie teges a widzę, że wiele osób tutaj ocenia głośniki na podstawie konstrukcji których mogli posłuchać na AS.
Dobrym przykładem ta szpilka może być która w dobrej aplikacji gra po prostu świetnie :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaŁukasz. Mam TW 70 i wiem jak brzmi. Tu naprawdę jest tragicznie (pylon). Coś spierniczyli po całej linii. A W130S jakoś nigdy mi nie leżał I jak to wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę - same przetworniki to nie wszystko. Odpowiednia aplikacja to sztuka, która jak widzimy nie każdemu wychodzi.
Mam tez pare w100 i w130 :)
To prawda nie grało to najlepiej
Do wlm nie miało nawet podejścia
Pisałem juz o tym
---------- Post dodany o 21:25 ---------- Poprzedni post o 21:21 ----------
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPanowie, warto też brać pod uwagę aplikację samych przetworników bo ocena ich po nie wiadomo kogo zwrotnicach jest trochę nie teges a widzę, że wiele osób tutaj ocenia głośniki na podstawie konstrukcji których mogli posłuchać na AS.
To musi byc podane kto zrobił zwrotke, żeby zagrało?
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaDobrym przykładem ta szpilka może być która w dobrej aplikacji gra po prostu świetnieJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj