Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Święto po polsku, w aktualnych newsach..

www.tvn24.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
      Święto po polsku, w aktualnych newsach..

www.tvn24.pl
      Rzetelne źródło informacji

Skomentuj

Tak samo jak TV TRWAM
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
          Rzetelne źródło informacji
          Źródło jak każde, stara się przekazywać w taki sposób jak chce. Od ciebie zależy jak informacje filtrujesz i oceniasz i czy dajesz manipulować sobą. Poddajesz pod wątpliwość te zdjęcia i spoty video? Czy to fotomontaż?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
            Poddajesz pod wątpliwość te zdjęcia i spoty video? Czy to fotomontaż?
            Byłem, widziałem, jak co roku są takie incydenty ale wywołane przez 100-200 osób a kilkadziesiąt tysięcy jakoś może przejść spokojnie. No ale wtedy by sensacji nie mieli

Skomentuj

w poszukiwaniu wzmacniacza stabilnego od 4Ohm wypływają mi już oczy, na chwile obecną wypatrzyłem kilka opcji , w tym TA-F661R lub MARANTZ PM-40SE - co wy na to ? , czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia ?

Skomentuj

Tego konkretnego wzmaka sonego nie testowalem, ale ta f 470, 490 i eski bez problemu dlugotrwale pracuja na takim obciazeniu
                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Właśnie dlatego się nimi interesuje, tym co nie jest ES, ale nie jest najniżej w serii. 470 mogę spokojnie za 250zł nabyć.

Skomentuj

Za 250zł warto brać. Warunek to oczywiscie 100% sprawny i orginalny.

Skomentuj

zdjęcia robione kalkulatorem niewiele mówią, a jak Twoja 490 się sprawuje ?

Skomentuj

Witam,

mam Kenwood-a KA3020 (na zbyciu). Z tego co widzę dopuszczają podłączanie dwóch par kolumn 4 Ohm i jest to wg schematu robione jest to w połaczeniu równoległym. Na przedniej ściance adnotacja o pracy z niskimi impedancjami. Jestem skłonny w wierzyć bo moc wzmacniacza niezdyt duża (stosunkowo niskie napięcie zasilania) a tranzystory końcowe przyzwoite. Przy pracy z obciążeniem 8 Ohm i średniej mocy radiator ma temperaturę otoczenia, no może 30 stopni.

Pozdrawiam,
                        Jacek Zieliński

Skomentuj

trzeba jeszcze wziąć pod uwagę co ma napędzać..projekt lusztiego na wavecorach..

Skomentuj

490 w jak najlepszym porządku, napędza teraz takie monitory an 20cm basach

Skomentuj

sprzęt oczywiście nie do dostania, jak mnie to kurza :) trzeba poszperać po ebayu i amazonie

Skomentuj

Panowie, warto też brać pod uwagę aplikację samych przetworników bo ocena ich po nie wiadomo kogo zwrotnicach jest trochę nie teges a widzę, że wiele osób tutaj ocenia głośniki na podstawie konstrukcji których mogli posłuchać na AS.

Dobrym przykładem ta szpilka może być która w dobrej aplikacji gra po prostu świetnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                                  Łukasz. Mam TW 70 i wiem jak brzmi. Tu naprawdę jest tragicznie (pylon). Coś spierniczyli po całej linii. A W130S jakoś nigdy mi nie leżał I jak to wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę - same przetworniki to nie wszystko. Odpowiednia aplikacja to sztuka, która jak widzimy nie każdemu wychodzi.
                                  Przemek tez go mam.
                                  Mam tez pare w100 i w130 :)

To prawda nie grało to najlepiej
                                  Do wlm nie miało nawet podejścia

Pisałem juz o tym

---------- Post dodany o 21:25 ---------- Poprzedni post o 21:21 ----------

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                  Panowie, warto też brać pod uwagę aplikację samych przetworników bo ocena ich po nie wiadomo kogo zwrotnicach jest trochę nie teges a widzę, że wiele osób tutaj ocenia głośniki na podstawie konstrukcji których mogli posłuchać na AS.
                                  Nie rozumiem?
                                  To musi byc podane kto zrobił zwrotke, żeby zagrało?
                                  Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                  Dobrym przykładem ta szpilka może być która w dobrej aplikacji gra po prostu świetnie
                                  Jeszcze nie słyszałem takiej ale chetnie poslucham
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak to TA szpilka to też jeszcze nie słyszałem.

Skomentuj

Tak Dan to TA szpilka
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No to temat jak dla mnie z bani.

Ostatnio jak tego słuchałem to był to cały topowy zestaw f1 i najprzyjemniejsze było jak wypiąłem panel od radia i słychac było szum opon i wiatru.

Dziękuję.

Skomentuj

Napisałem, ze narazie nie słyszałem
                                          Pisałem tez, ze mam juz szpilke i dam jej szanse
                                          Tylko potrzebuje troche czasu, żeby jej poświęcić
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X