Zamieszczone przez marian
Zobacz posta

A od kiedy 40Hz to nie jest niski bas skoro bas słyszymy dopiero około 24-26Hz? Do 40Hz to już nie daleko. Po za tym, panele do subwooferów mają zazwyczaj minimalne odcięcie 50Hz, a nawet posiadają subsoniki na około 30Hz. Więc te 40Hz to jednak niski bas, chyba ze się pomyliłeś o jedno zero. | ![]() |
Zamieszczone przez Marios221
Zobacz posta
Zalezy kto co słyszy,ja głuchy nie jestem i słysze doskonale 20hz przy porcie zestrojonym na ta czestotliwość,chociaż bardziej czuje niz słysze
Ja też głuchy nie jestem.
Zobacz posta
mój panel ma minimalne odciecie przy 16hz i wtedy dopiero zaczyna sie spadek
Zobacz posta
40hz to juz srednio wysoki bas,ponizej 30 to niski
| ![]() |
Zobacz posta
A co do słyszenia to napisalem wyrażnie że słysze i czuje,a jesli właczałes sobie chociażby sinius 20hz to wiesz ze sie go bardziej czuje na organach wewnetrznych niż sie słyszy.
Zobacz posta
Oj Marian Marian,Dla niektórych 200hz to bas
No pięknie. | ![]() |
A dla Ciebie mało słyszalne 14-28hz które w większości utworów nie istnieje, chyba że w bas testach. No pięknie. | ![]() |
Zobacz posta
To posłucha ulfa solenberga,hansa zimera,braina tyler czy chociażby zwolnionego amerykanskiego rapu
Zobacz posta
nie bede sie z toba sprzeczał o rzeczy które dla ciebie po prostu nie istnieja.
Zobacz posta
Ja wiem ze dla was na tym forum pojecie basu konczy sie na 30hz bo niżej sie nie da usłyszeć i chu%$$!
Proszę abyś wszystkie swoje posty edytował jako offtop, tak jak ja to robię. | ![]() |
To może sobie utnij suba przy 28Hz (o ile zdołasz) i posłuchaj jak wtedy sub zagra (bez kolumn frontowych oczywiście). Istnieją, tyle że ja myślę logicznie. To może zmień forum? Proszę abyś wszystkie swoje posty edytował jako offtop, tak jak ja to robię. | ![]() |
Ucietego suba mam tam gdzie konczy sie pasmo kolumn nie musisz sie bać o moje fazy wszystko jest równo zgrane,ja nie mysle logicznie jestem heretykiem na tym forum przepraszam bardzo... | ![]() |
Skomentuj