Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ale ja nie zaprzeczam, że on ten szpagat zrobił, nawet na lusterkach. Ale wielce prawdopodobne jest, że lusterka razem z drzwiami były wyciągnięte z tych chabet i wstawione do zielonego pokoiku :)

Skomentuj

Reklama najprawdopodobniej jest zapisem autentycznej sytuacji, nie zaś wygenerowanej w komputerze:
      http://blogs.wsj.com/speakeasy/2013/...n-damme-video/
      http://www.christianpost.com/news/th...-video-109210/
      Cytat:
      Andreas Nilsson, the director of the video, explained to The Wall Street Journal that while Van Damme's feet weren't secured to the mirrors in the video, they were placed on small platforms built on the side mirrors of the trucks. He was also hooked to safety lines that aren't visible in the film.
      .

Skomentuj

No i się wyjaśniło m.in czy miał zabezpieczenie
        "wisiał na lince" i tyle, czyli jednak "wyszedł z domu" żeby tą reklame nagrać

---------- Post dodany o 23:31 ---------- Poprzedni post o 21:56 ----------

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Oczywiscie sztuczki Criss'a Angel'a to tez czysta prawda, bo tak widac w TV? Zejdz na ziemie, ja Cie prosze!
        Nie wiem kto to ale ktoś jak Dynamo to nie musisz się prosić

Jak Ty tak postrzegasz rzeczywistosc opierajac sie na tym co widzisz w reklamie to gratuluje!
        Gwoli ścisłośći to, to że VD był na lince i platformach za lusterkami nie zmienia faktu że zaprezentowano ... układ kierowniczy VOLVO

Co do rzeczywistości to jak ja ją postrzegam to ty nie jesteś w stanie udzwignąć

Ty chyba naprawde jeszcze nie wyrosles z tych kopanych filmow z herosami lat 80 tych.
        Szczerze mówiąc to nigdy chyba nawet nie "wrastałem" w nie żeby z nich móc wyrosnąć. Mówiąc inaczej potrafię rozdzielić w tych przypadkach gre aktorską od tego kim jest ten człowiek. Gdybyś ty znał tak jak ja rzeczywistość to byś wiedział do czego zdolne jest ludzkie ciało i nie musiał bym z tobą dyskutować. Są ludzie nieszablonowi tylko ty tego niewiesz/niewidzisz. Filmy kopane mówisz? - Bruce Lee też nic nie robił, bo kamera i efekty ?

Skomentuj

Nawet mi sie nie chce tych glupot komentowac, ale przyznam, ze chetnie bym Cie nominowal do nagrody forumowego Trola :)

Skomentuj

Przecież ja tylko próbuję z tobą rozmawiać :)
            Przecież to tylko "spam post"
            Przecież czy ja Cię jakoś podżegam do dyskusji ze mną ?
            Gdzie tu więc troling ?

Nawet mi sie nie chce tych glupot komentowac
            To uświadom mie chociaż co w moim poście jest twoim zdaniem głupotą ? :blink:

Skomentuj

Oczywiscie sam aktor bez problemu moze zrobic taki szpagat i jest to wykonalne. Natomiast nawet Van damme nie zaryzkowalby takiego podejscie bez zadnej asekuracji i o to sie wlasnie rozchodzi.

Cyfrowo wymazali jakies zabezpieczenia, liny etc i wyszlo jak wyszlo. Tak jak sie to robi w filmach. Proste.
              Dokładnie.
              Dodam, że tylko idiota wierzy w takiego gościa jak Angel.

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
              telewizja kłamie na każdym kroku
              I to wiadomo od dawna, jak widać niektórzy nadal wierzą w to co widzą na ekranie TV.

Nawet takie programy jak Voice Of Poland nie są na żywo, nawet wtedy gdy jest konkurs sms-owy.
              Kojarzycie Chupe? (ten który wykonywał utwór Enter Sandman Metaliki)
              Podczas gdy miał bitwę (niby na żywo) z Mateuszem Gredzińskim, byłem z nim i jego zespołem None jako techniczny na koncercie w Grudziądzu.
              Podczas gdy zespół dawał koncert, na barze był odpalony TV właśnie z tym programem. Ludzie nie dowierzali (oczywiście ci którzy wierzą w takie bzdury).
              Ściema na maxa. Biorąc udział w tym programie, miał podpisany kontrakt poufności... już dawno wiedział kto wygra, ale nie mógł tego powiedzieć komukolwiek, bo gdyby się wydało płacił by ogromną kare.
              Po wszystkim, gdy już było wiadome kto wygrał i umowa już go nie obejmowała, powiedział ze sceny co o tym wszystkim myśli.

Telewizja schodzi na psy, a jeśli ktoś ogląda te debilne programy na MTV to... (brak mi nawet słowa).

---------- Post dodany o 00:35 ---------- Poprzedni post o 00:29 ----------

Tak dla rozluźnienia tematu:

Skomentuj

Iron, Tobie sie chyba wydaje, ze ja mieszkam w jakiejs gliniance, a dostep do neta mam z poziomu dosa. Wyobraz sobie, ze dobrze wiem, co potrafi ludzkie cialo i jak mozna je wytrenowac. W moim miescie jest klub akrobatyki sportowej, ktory jest znany na caly kraj i nie tylko. Wielu moich kolegow tam niegdys uczeszczalo, ja tam tylko bywalem jako gosc i uwierz mi widzialem na wlasne oczy co mozna zrobic z cialem.
                Dlatego czasami uwazam, ze dziwnie sie do mnie zwracasz, usilujac mi cos na sile udowaniac, przekonywac, kiedy ja mam to wlasciwie gdzies :) Pozniej cos tam piszesz o Bruce Lee. Kurde, to byl moj idol lat dzieciecych, mam nawet ksiazki o nim, ktore trzymalem pod poduszka jak spalem bedac dzieciakiem. Naprawde nie wiem co mam Ci napisac o Lee. Byl tak zajebisty, ze az pokonaly go tablety na bol glowy. Nie umiejszam jego umiejetnosci, ale sporo tego co o nim mowiono i pisano bylo niejako pewnymi legendami. Tak jak np to, ze nie przegral nigdy zadnej walki. Mysle, ze dzis to by przegral z przecietnym zawodnikiem MMA, ale co z tego?
                Mozna sobie tak gadac i gadac ale co z tego wynika? Nic! Wiec nie wiem po co sie tak napinac kolego? :)

A Van dam byl i jest super wytrenowany, ale to nie znaczy, ze bylby na tyle szalony i glupi aby wlazic bez zabezpieczen na lusterka ciezarowki i robic szpagat. Telewizja ma taka sile, ze moze kreowac co chce i jak chce, a ludzie maja w to po prostu wierzyc, a reklama to juz w ogole. Super system Volvo, ale kazdy zawodowy kierowca samochodu ciezarowego z naczepa musi umiec cofac i pewnie jakby wzieli takich dwoch ruskich kierowcow http://www.smog.pl/wideo/62535/rosyj...ca_ciezarowki/ , to by potworzyli to ze starym Jelczem, a na lusterkach stalby nasz Franek Kimono lub Linda.

Taka jest po prostu magia reklamy, tam wszystko mozna :)
                I

Skomentuj

Telewizja ma taka sile, ze moze kreowac co chce i jak chce, a ludzie maja w to po prostu wierzyc
                  I dlatego powstał ten "making of" :)

Skomentuj

W każdym dobrym filmie DVD jest making off
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mysle, ze dzis to by przegral z przecietnym zawodnikiem MMA
                      To wlasnie Bruce Lee jest uwazany za ojca MMA.
                      jakby wzieli takich dwoch ruskich kierowcow http://www.smog.pl/wideo/62535/rosyj...ca_ciezarowki/ , to by potworzyli to ze starym Jelczem, a na lusterkach stalby nasz Franek Kimono lub Linda.
                      Po wyobrazeniu sobie sytuacji polskiej odpowiedzi na ta reklame czyli Linda na miedzy jelczami to padlem

Skomentuj

Mnie w tych programach live z sms zawsze zastanawiala jedna rzecz. Po wystepie pierwszego zawodnika juz mozna wysylac sms na niego, linia jest otwarta. Natomiast ostatni zawodnik ma o wiele mniej czasu na to, zeby odpowiednia liczba sms mogla przebic te glosy z powiedzmy pierwszych zawodnikow. Jaka w tym logika? Nie mam pojecia.

---------- Post dodany o 01:15 ---------- Poprzedni post o 01:13 ----------

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                        To wlasnie Bruce Lee jest uwazany za ojca MMA.
                        No tak, to on byl zwolennikiem mieszania stylow, uwazal ze specjalizacja w jednym stylu to za malo zeby wygrywac.
                        Tak czy owak szkoda chlopa, za mlodo umarl.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          W każdym dobrym filmie DVD jest making off
                          Bardziej mi chodziło o to że powstał "taki" making off :)
                          Jak słyszę głupie pytania w stylu "rozumiem że pojedziemy do przodu?" jak w tym przypadku, (no kuźwa nie, do góry ) to mnie skręca, bo już wiem że to jest reżyserowane, bo On już dawno wiedział jak będzie wyglądała ta reklama zanim pojawił się na "planie". Van Dam jest spoko, lubię go jako aktora i wiem że umie zrobić szpagat, ale w telewizyjne sztuczki nie wierzę.

Skomentuj

Czy takie kondy nadają się do zwrotnicy? http://allegro.pl/kondensator-do-zwr...736900529.html
                            Tolerancja to chyba 10% a produkcja miała miejsce w latach 70-tych, jednak za Jantzeny zapłaciłbym 70zł, a Miflexy tylko 20.
                            Mam multimetr z pomiarem pojemności, więc mógłbym kupić kilka sztuk więcej dla wybrania par.
                            Co wy na to?

Skomentuj

Tolerancja 5% http://www.stx.pl/kondensator-pet-4-...kat-1-930.html

Sam podejmij decyzje czy warto kupować Miflexy.

Skomentuj

Ano racja, zapomniałem o STX. Napięcie wystarczy w zupełności. Tylko czy wyślą mi to listem, bo 20zł za przesyłkę trochę mija się z celem.

Skomentuj

Zależy ile potrzebujesz, ja ostatnio kupowałem 8 szt. i poprosiłem o wysłanie listem, i dało radę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                    Czy takie kondy nadają się do zwrotnicy? http://allegro.pl/kondensator-do-zwr...736900529.html
                                    Tolerancja to chyba 10% a produkcja miała miejsce w latach 70-tych, jednak za Jantzeny zapłaciłbym 70zł, a Miflexy tylko 20.
                                    Mam multimetr z pomiarem pojemności, więc mógłbym kupić kilka sztuk więcej dla wybrania par.
                                    Co wy na to?
                                    Śmiało mozesz ich użyć
                                    To kondy foliowe

Mam ich całe pudło
                                    Kupuje po 50szt
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dzień dobry wszystkim, ponieważ pojawiają się coraz fajniejsze konstrukcje na forum a ja po mich pierwszych przymiarkach do diy jestem zadowolony zaczynam się zastanawiać nad nowym projektem. Chciałbym by były to monitory z możliwie najlepszą przestrzenią i detalicznoscią. Niskie tony nie muszą grzmieć, obecne oparte na glosniku 180mm Wavecor w moim pomieszczeniu odsluchwym dają sporą ilość basu.
                                      Myślę nad taką konstrukcją:
                                      www.cabasse.com/cabfx2012/bora-2?lang=en
                                      tylko zastanawia mnie jakość wysokich tonów czy na przykład z coaxiala seasa będą one na dostatecznym poziomie by zapewnić dobre zróżnicowanie na scenie.
                                      Czy poprostu lepiej zostać przy zestawie na dwie drogi.
                                      Jako że nie mogłem pojawić się na audio-schow w Wa-wie, będę musiał w większość oprzeć sie na waszych opiniach o poszczególnych głośnikach. Co do zwrotnicy to zechce ponownie uśmiechnąć się do LuSzTi-ego. Jestem zadowolony z jego poprzedniej roboty, ale tym razem inaczej do tego podejdziemy, z wiekszym spokojem z mojej strony:angry:

Skomentuj

Nie wiem jak gra ten seas ale mam takiego morela i gra bardzo fajnie
                                        Mi te chodzi po głowie taki projekt
                                        Mam taki glosnik to trzeba by go wykorzystać :)
                                        Moze kiedys gdy bedzie czas

Akurat te kolumny ktore pokazales noe trafiają w moj gust wogole
                                        Ale przy odpowiednim doborze komponentów moze to zagrać
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A nie chcesz pójść w pełne 3 drogi?
                                          No i jaki budżet??
                                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                                          X