Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak jak wyzej. Dodam tez, ze zagra nawet lepiej :)

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    To ccsa cały czas podchodzę jak pies do jeża
    Ale moze w końcu sie skusze
    Sprobuj, bo sie swietnie zgrywa, szczegolnie ze zwrotnica jest

Skomentuj

Hej nie chcialem zasmiecac robiać nowy temat wiec pisze tutaj.
      Zasilacz który składał dla mnie znajomy z forum padł i panel suba nie gra.
      Cała płytka zasilacza jest w opłakanym stanie bo zle sie to wytrawiło i odpada druk,chce usunać druk i elementy zasilacza stabilizowanego zostawić tylko rezy zbijajace napiecie z głownego zasilacza,ale potrzebuje napedzać eq i pre napieciem 15V.
      Znalazlem taki kit który jestem w stanie wykonać http://www.advanceelectronic.pl/pl/p...ny-15V-10W/148
      Zastanawia mnie tylko czy 10W wystarczy do napedzenia eq i pre??
      Schemat pre http://www.lcaudio.com/pdfs/subfilter.pdf
      do eq niestety nie posiadam aczkolwiek budowa podoba zrealizowany na ukladach scalonych.
      uklad był troszke przerabiany i w pre ani eq nie ma tranzystorów co dziwne.
      Dorzucam zdjecie na ktorym widac eq i pre
      Z gory dziekuje za pomoc chłopaki pozdrawiam:)

Skomentuj

Pomoże jakichś elektronik ? Mam problem ze wzmacniaczem Yamaha a700. Załączam kiedy jest "zimny" nie słuchany załóżmy 12-24 godziny. Trzeszczą oba kanały, zanikają na przemian. Odnoszę wrażenie, że częściowo pomaga gwałtowne ruszanie potencjometrem głośności i balansem, natomiast pełen nerwów nie robię nic i po pewnym czasie (kilka minut) problem sam się rozwiązuje i do samego końca (nawet kilka godzin słuchania) wszystko jest w porządku i gra czysto, nawet kiedy kręcę potencjometrem głośności i balansu.

Nie bardzo znam się na elektronice.

Czy mogę zdjąć obudowę, załączyć (zimny wzmacniacz) i delikatnie ruszać/stukać przekaźnikami np. załączania głośników ? Czy olać temat i oddać do jakiegoś majstra ?
        Last edited by Sunny; 08.05.2014, 18:46.

Skomentuj

Czy przy drganiach sie nasila/przestaje trzeszczec ?
          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
            Czy przy drganiach sie nasila/przestaje trzeszczec ?
            Nie testowałem takowej metody. Jednak widzę, że chyba warto spróbować :)

Skomentuj

Moga byc zimne luty... ale tak jak mówie wstrzasy wtedy by wpływały na to :)
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

HA! Pali staruszek i da się jechać, problem stanowiła pęknięta (czego wcześniej nie zauważyłem) blaszka trzymająca iglicę i lewe powietrze (na ssaniu pali normalnie, zawinił zgrębiały pęknięty przewód z filtra powietrza). Powiem wam, że motorower to fajna sprawa, jeszcze taki klasyk, no nic tylko naprawić skrzynię, bo nie wskakuje zawsze jedynka i leci z niej olej, odnawiać i śmigać!

Skomentuj

10w na pre i eq spokojnie wystacza. Tam nie ma duzych prądów

Skomentuj

Świat się do góry nogami przewraca... http://wpolityce.pl/lifestyle/194793...-dyskryminacja
                    marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

A pote, wyrosnie taka ( takie? taki? ) Conchita Wurst i bedzie podbijac kolejna Eurowizje.

Skomentuj

O rany :/
                        Powinni jej zabrać opiekę
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A w przyszłości adoptuje z mężem dwójkę niemowlaków żeby żyło im się lepiej i mieli lepszą przyszłość..

Skomentuj

Marios, zdjęcia wrzucaj na nasz serwer.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                              Marios, zdjęcia wrzucaj na nasz serwer.
                              Chyba chodzi o Mariosa221..

Skomentuj

http://loudspeaker.pl/ kolejny sklepik internetowy z głośnikami czy coś przegapiłem wcześńiej?

Skomentuj

Chyba z kolumnami :)
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W sklep wchodziłeś? Seas, tb, fountek, dayton..

http://loudspeaker.pl/sklep/

Skomentuj

Tego nie znalazłem
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

[LINK]Estrogen w pożywieniu zamienia prawdziwych mężczyzn w gejów

- - - - - aktualizacja - - - - -

[LINK]Estrogen w wodzie nie pochodzi z pigułek
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czyli ludzie musza przestac jesc zwierzeta hodowlane, karmione soja i po problemie :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X