Wlasnie, Wasz problem polega na tym, ze brak Wam wyczucia.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Mam nadzieję, że chodzi o typ obudowy - z czym się zgodzę, warto wypróbować wszystkie możliwości.
Ale jeśli chodzi o głośniki, to tu jest Twój problem - obracasz się w dosyć mocnej klasie niskiej, nie widziałem też abyś kiedyś osobiście posiadał jeden z wymienionych głośników (wyższej półki). Przecież nikt Ci nie odbiera tej zabawy na przetwornikach, które w danej chwili posiadasz, ale kiedy wchodzisz na pole głośników wyższej półki i próbujesz je komentować, bez osobistych (aplikacyjnych) doświadczeń z nimi to chyba jest to trochę niepoważne?
Nie wiem, ale to tak jakbym ja komentował Bentleya i wygodę jazdy widząc tylko to auto jak przejechało przede mną, bez możliwości osobistych doświadczeń (jazdy i testów).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaAle jeśli chodzi o głośniki, to tu jest Twój problem - obracasz się w dosyć mocnej klasie niskiej, nie widziałem też abyś kiedyś osobiście posiadał jeden z wymienionych głośników (wyższej półki). Przecież nikt Ci nie odbiera tej zabawy na przetwornikach, które w danej chwili posiadasz, ale kiedy wchodzisz na pole głośników wyższej półki i próbujesz je komentować, bez osobistych (aplikacyjnych) doświadczeń z nimi to chyba jest to trochę niepoważne?
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNie wiem, ale to tak jakbym ja komentował Bentleya i wygodę jazdy widząc tylko to auto jak przejechało przede mną, bez możliwości osobistych doświadczeń (jazdy i testów).
Ale tak tak, zapomnialem ze tylko na tym forum sa tacy spece, ze wyciskaja z glosnikow siodme poty, jakich za cholere nie potrafia wycisnac inny producenci, szczegolnie tacy, ktorzy maja wieloletnie doswiadczenie z zapleczem chetnicznym o jakim przecietny forumowic moze sobie pomarzyc.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaGdzie napisalem, ze glosniki jakie wymienilem sa zle? Nigdzie. Wiec nie pisz glupot.
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaHmmm, czy na glosnikach mozna jezdzic? Otoz nie, glosnikow sie slucha, sluchac tych niby wybitnych glosnikow mialem okazje nie raz. Wiec mam swoje osobiste zdanie. A co do Bentleya, to zeby docenic jego jakosc i przyjemnosc z jazdy, nie musze go sam zbudowac, wystarczy, ze sie nim przejade.
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaAle tak tak, zapomnialem ze tylko na tym forum sa tacy spece, ze wyciskaja z glosnikow siodme poty, jakich za cholere nie potrafia wycisnac inny producenci, szczegolnie tacy, ktorzy maja wieloletnie doswiadczenie z zapleczem chetnicznym o jakim przecietny forumowic moze sobie pomarzyc.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaDosyć często doczepiasz się do właśnie Illuminatorów, Excelów i Accutonów - różne rzeczy można z tego wywnioskować, nie wiadomo o co Ci chodzi.
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaOczywiście, i jakimś magicznym sposobem, wszystkie głośniki, które preferujesz i wg. Ciebie grają najlepiej, można kupić w granicach do dwóch stówek. Przecież jak głośnik kosztuje 1000 czy 2000 PLN to wiadomo, ze producent się nie starał tak Tonsil, który sprzedaje swoje marne wyroby za ułamek ten ceny by tylko coś sprzedać. W większości wypadków to właśnie jakość idzie z ceną, najlepiej to widać na tanim Fountek'u z korektorem fazowym i Excel'u magnezowym też z korektorem (min. dokładność wykonania i pozycjonowania korektora).
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNo tak, ja też zapomniałem - pamiętam jak ktoś tam stwierdził, że TL mu nie gra to byłeś pierwszy napisać, że nie potrafi aplikować
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaDo rzeczy kolego, do rzeczy. Kto to napisal, ile wczesniej zrobil TL i na co narzekal? Zgaduje, ze byl to Marian z malym awx.
Znajdź to, znajdź tamto - nie chcę mi nawet czytać pierwszej strony Twoich postów, a co dopiero cokolwiek znaleźć, bo przecież sensu wypowiedzi to wyszukiwarka nie znajdzie.
Tworzysz często bezsensowne zaczepki, z których właśnie wynikają takie kłótnie jak ta.Last edited by .3lite; 06.05.2014, 15:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaDaruj sobie takie teksty. Ani one smieszne, ani prawdziwe.Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaAlbo niektórych co kiedyś polecali STX STX STX a teraz WAVECOR WAVECOR WAVECOR.Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaDodatkowo wielu użytkowników jest przewrażliwiona
Zażartowałem a reakcja z grubej rury
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postapomóc komuś udoskonalić jego nowatorskie albo odmienne od innych konstrukcje.
Jeszcze się chyba nie zdarzyło żeby ktoś coś sobie zrobił i mu źle zagrało
Nie piszę tego złośliwie bo sam tak mam .
Krytyka przynajmniej na mnie zwykle działa mobilizująca .
Jak koś uważa, że ma rację to nich robi swoje i pokaże, sceptykom gdzie ich miejsce
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNie kolego, za czesto wmawiacie mi i ludziom, ze cos napisalem. To jest problem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaKrytyka zawsze jest lepsza niż poklepywanie .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPrawdopodobnie, niestety nie jestem skarbnicą wiedzy forum i o ile pamiętam, że coś takiego wystąpiło to nie mogę dokładnie wskazać wszystkich stron konfliktu
Znajdź to, znajdź tamto - nie chcę mi nawet czytać pierwszej strony Twoich postów, a co dopiero cokolwiek znaleźć, bo przecież sensu wypowiedzi to wyszukiwarka nie znajdzie.
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaTworzysz często bezsensowne zaczepki, z których właśnie wynikają takie kłótnie jak ta.
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaI kto tu jest przewrażliwiony
Zażartowałem a reakcja z grubej rury
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie pisałeś że illuminatory to zamulacze ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaOhh, jakby nie bylo innych zartow? Po co piszesz po prostu glupoty?
Zawieszenie broni
Skomentuj
-
Nie na temat...mam cztery 18 z infinity reference60, skrzynki jak obiecałem to zniszczyłem wybiore dwie w najlepszym stanie i bedę próbował coś skleić z cięciem na 600hz by podpasować do moich obecnych 3way na 15exela i et338. Ale na pierwszy ogień jak uruchomię pomiary to sprawdzę jak wypadają moje obecne kolumny w moim salonie?!
Skomentuj
-
Nie na temat...właśnie skończyłem wygrzewać moje najnowsze kolumny i trochę w nich utopiłem a ty mi każesz dalej inwestować, przepraszam polecasz. W tych kolumnach sprawny okazał się wtedy tylko jeden średnio tonowy i dwa nisko tonowe reszta była padnięta więc w celach poznawczych coś pokombinuję z tymi 17-18cm, ewentualnie trzeba będzie wymienić zawieszenia. Ale podoba mi się to co napisałeś o tym basie Last edited by sylvek; 06.05.2014, 22:05.
Skomentuj
-
Nie na temat...seas i morel to wysoka półka ale czy pasują do siebie?
To juz zalezy od preferencji
Ja osobiście bym ich nie połączył
Moim zdaniem to rożne charaktery grania
Nie na temat...http://911manuals.com/product_info.php/cPath/13/products_id/204092
Tu masz troche info o swoich
A tu znajdziesz reszte :)
http://www.infinity-classics.de/technik/index-technik.htm
Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaczy naprawdę nie potraficie jednego dnia spędzić bez awantury?
Moze miesiąc urlopu was uspokoi?
Ktos chętny?
Już nie można napisać nic, co komu nie pasuje, tylko WAM musi pasować, co nawet tu udowadniasz tym wpisem.
Proponuje zamienić się miejscami i moderatorów wysłać na miesiąc urlopu, ciekawe jakby się czuli, gdyby napisali swoje, a ktoś komu to nie odpowiada, wsadził knebel w usta i wyjął go za miesiąc. Wiesz Łukaszu, ze sam święty nie jesteś, jeżeli chodzi o podjudzanie atmosfery na forum, w kilku Twoich wpisach jawnie wyryte jest zaczepiactwo i dokuczanie innym. Wynika z tego - że Ty zielony możesz, a my szarzy nie możemy. A u cisza się nas, gdy próbujemy walczyć o swoje prawa i doprowadzić do ładu na forum, a nie faworyzacji czy dominacji którą tryska zielone grono.
Skomentuj
-
UWAGI MODERATORA
Wiec zgodnie z obietnica i własnym życzeniem...
Zawsze piszesz co ci nie pasuje bo od kiedy Paweł przejal forum i postawił je na nogi jest Ci to wybitnie nie na rękę .
Obraźiles sie na pół roku a teraz jak sie pojawił jeden niezadowolony, ze sie nie dyskutuje o tubach i innych "dziwnych" tematach to sie pojawiasz. Trzeba było sie pojawić wczesniej to byście mieli o czym porozmawiać. A teraz cóż, odpoczniesz miesiąc. Pewnie sie znów obrazisz ale co mi do tego. Tylko marudzić potrafisz.
Czekam tez na przykłady gdzie podjudzam atmosferę, czepiam sie i podjudzam innych?
Wiem miesiąc musze poczekać ale będę tu.
Ład na forum... na czele z gościem ktory obraził sie za ostrzeżenie i pojawił sie znów na forum jak pojawiła sie awantura
Btw chodzę po roznych forach i często mam frajdę z czytania niektórych twoich wpisów :)
Reklamacje co do mojej działalności składaj do Admina Pawła SLast edited by lklukasz; 07.05.2014, 01:21.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj