Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki, coś jest na rzeczy. Poprzednio miałem dwie pozycje mikrofonu w zakładce nagrywanie, teraz jest jedna. Jeśli zew. mikrofon jest wypięty to zbiera sygnał z mica w laptopie, jak wpiety to z wkładki. Może update sterowników pomoże ?

Skomentuj

Ok po instalacji ponownej sterowników z panelem okazało się że jest włączone "usuwanie akustycznego echa" oraz 'tlumienie zaklocen'

W efekcie każdy pomiar był inny i obciety na 7khz...

Skomentuj

http://agdlab.pl/aktualnosci/Unitra-reaktywacja,4142

unitra by china...

Skomentuj

Nie wiem, czy jest sens zakładać nowy temat, więc napiszę tutaj :)
          Dostałem kilka takich transformatorów:

800VA, jałowo 2x33V, pod obciążeniem na jednym odczepie ok 110W widocznym za załączonym obrazku, spada do około 30.5 VAC.

Raz na ~5 podłączeń do sieci, wywala korki, bez obciążenia. Trafo generalnie w żaden sposób się nie grzeje/gotuje. Zdaję sobie sprawę, że trafo tej mocy powinno bezwzględnie pracować z soft startem, ale chciałbym mieć absolutną pewność, zanim będę je sprzedawać - w jaki sposób takie trafo można posprawdzać?

Druga sprawa - wycena Ilę za takie "cudo" mogę zawołać? Jakość wykonania nie powala, gdzieniegdzie folia jest przerwana.

Skomentuj

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
            Raz na ~5 podłączeń do sieci, wywala korki, bez obciążenia. Trafo generalnie w żaden sposób się nie grzeje/gotuje. Zdaję sobie sprawę, że trafo tej mocy powinno bezwzględnie pracować z soft startem, ale chciałbym mieć absolutną pewność, zanim będę je sprzedawać - w jaki sposób takie trafo można posprawdzać?
            Normalna sprawa.

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
            Druga sprawa - wycena Ilę za takie "cudo" mogę zawołać? Jakość wykonania nie powala, gdzieniegdzie folia jest przerwana.
            Nie dużo, nie są to raczej ciekawe transformatory - za niskie napięcie dla wzmacniacza o większej mocy, niski poziom jakości wykonania itd.
            Last edited by .3lite; 23.05.2014, 20:56.

Skomentuj

Softstart obowiązkowo przy takiej mocy. Jaka firma?

Skomentuj

Ok, dzięki, jutro wrzucę na allegro.
                Firma to "Telto"

Skomentuj

Telto akurat ma dobre trafa, nie buczą. Nie jest to może wykonanie hi-end ale za tą cene i tak jest dobrze

Skomentuj

Na kogo głosowaliście?

Skomentuj

Nikogo.

Skomentuj

tym razem olalem wybory (choc zazwyczaj glosuje)

Skomentuj

Tylko nie narzekajcie później że jest źle... Ja na NP JKM

Skomentuj

Nie bałeś sie? :P
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                              Nie bałeś sie? :P
                              A czego tu się bać. Po kaczorach i donku to już chyba nic gorszego nas nie może spotkać. No może jeszcze jakby do władzy się antoś dorwał ale na szczęście ma kaczora nad sobą haha

Skomentuj

Ten gość jest nieprzewidywalny i nieobliczalny
                                Ja mam swoje zdanie o nim
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dobry kocur!

Skomentuj

Bardziej się boję co będzie jak jeszcze kilka lat u koryta utrzymają się PO :P zresztą PiS nie lepszy, na tą chwile lepszej alternatywy nie widać :/

Skomentuj

Jak widać bardzo duzo osób pomyślało jak ty
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja się cieszę z tak dobrego wyniku JKM. On jest wariatem, owszem. To w jaki sposób mówi zwolenników mu nie przysparza. Z resztą też często to, co mówi, działa podobnie. Ale w kwestiach ważnych, jak na przykład gospodarka, służba zdrowia, edukacja, itp., gość gada z sensem. Czasami to z podziwu wyjść nie mogę, gdy słucham różnorakich gadających głów (PIS, PO, SLD, PSL, itd.) w programach publicystycznych, a gadających takie głupoty, że zastanawiam się, czy oni tak dobrze kłamią, czy sami wierzą w te brednie. JKM na tym tle jest naprawdę logicznie myślącym człowiekiem. Jest jeszcze jedna rzecz, która za nim mocno przemawia. Facet nie pcha się do władzy dla kasy. On robi to z przekonania i z faktycznej chęci poprawy sytuacji kraju.
                                        Last edited by Racjonalny; 26.05.2014, 14:17.

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                          Bardziej się boję co będzie jak jeszcze kilka lat u koryta utrzymają się PO :
                                          Za kilka lat nie bedzie juz co sprzedawac z dobr i wlasnosci narodowych, a podnoszenie podatkow nie przynosi zamierzonych rezulatatow wiec rzad sam skapituluje.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X