Dzięki, coś jest na rzeczy. Poprzednio miałem dwie pozycje mikrofonu w zakładce nagrywanie, teraz jest jedna. Jeśli zew. mikrofon jest wypięty to zbiera sygnał z mica w laptopie, jak wpiety to z wkładki. Może update sterowników pomoże ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Nie wiem, czy jest sens zakładać nowy temat, więc napiszę tutaj :)
Dostałem kilka takich transformatorów:
800VA, jałowo 2x33V, pod obciążeniem na jednym odczepie ok 110W widocznym za załączonym obrazku, spada do około 30.5 VAC.
Raz na ~5 podłączeń do sieci, wywala korki, bez obciążenia. Trafo generalnie w żaden sposób się nie grzeje/gotuje. Zdaję sobie sprawę, że trafo tej mocy powinno bezwzględnie pracować z soft startem, ale chciałbym mieć absolutną pewność, zanim będę je sprzedawać - w jaki sposób takie trafo można posprawdzać?
Druga sprawa - wycenaIlę za takie "cudo" mogę zawołać? Jakość wykonania nie powala, gdzieniegdzie folia jest przerwana.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Holgin Zobacz postaRaz na ~5 podłączeń do sieci, wywala korki, bez obciążenia. Trafo generalnie w żaden sposób się nie grzeje/gotuje. Zdaję sobie sprawę, że trafo tej mocy powinno bezwzględnie pracować z soft startem, ale chciałbym mieć absolutną pewność, zanim będę je sprzedawać - w jaki sposób takie trafo można posprawdzać?
Zamieszczone przez Holgin Zobacz postaDruga sprawa - wycena Ilę za takie "cudo" mogę zawołać? Jakość wykonania nie powala, gdzieniegdzie folia jest przerwana.Last edited by .3lite; 23.05.2014, 20:56.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie bałeś sie? :P
Skomentuj
-
Ja się cieszę z tak dobrego wyniku JKM. On jest wariatem, owszem. To w jaki sposób mówi zwolenników mu nie przysparza. Z resztą też często to, co mówi, działa podobnie. Ale w kwestiach ważnych, jak na przykład gospodarka, służba zdrowia, edukacja, itp., gość gada z sensem. Czasami to z podziwu wyjść nie mogę, gdy słucham różnorakich gadających głów (PIS, PO, SLD, PSL, itd.) w programach publicystycznych, a gadających takie głupoty, że zastanawiam się, czy oni tak dobrze kłamią, czy sami wierzą w te brednie. JKM na tym tle jest naprawdę logicznie myślącym człowiekiem. Jest jeszcze jedna rzecz, która za nim mocno przemawia. Facet nie pcha się do władzy dla kasy. On robi to z przekonania i z faktycznej chęci poprawy sytuacji kraju.Last edited by Racjonalny; 26.05.2014, 14:17.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaBardziej się boję co będzie jak jeszcze kilka lat u koryta utrzymają się PO :
Skomentuj
Skomentuj