Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie dam sobie ręki uciąć co do tej płyty, czy się płaci czy nie, ale u nas w Casto się nie płaci za docięcie materiału u nich zakupionego, i wisi nawet taka informacja na tym dziale z piłą.
    Jak będę to zapytam.

Skomentuj

U nas tez wisi :) ale ona dotyczy tych plyt duzego formatu, meblowych przewaznie, z ktorych ludzie sobie robia rozne szafki, rowniez hdf. Oni maja te plyty w takich duzych formatach i tam faktycznie placi sie od metra i nie placi za ciecie. Natomiat te duze mfp czy zielone plyty, to takie plyty stosowane w budownictwie w calosci na sciany, podlogi, dachy etc i kupic mozna tylko cala, ale jak poprosisz o ciecie, to Cie skasuja. Mnie cos kolo 10zl skasowali.

Skomentuj

Nie wiem jak u was na FB i znajomymi, i ich zaciekawieniem/klikaniem we wszystko co popadnie. Jeśli są u was znajomi, którzy mają "wirusa" na facebooku to może im to pomóc : (po 3dniach nie wytrzymałem i zrobiłem "instrukcję" dla znajomych, powinno pomóc)

"U W A G A !

Do wszystkich tych, którzy mają "wirusa" i wstawiają posty z "wspanialy!......ig88ismunmi śmieszne wideo" itp. Jako, że już ponad 5-10 znajomych ma ten problem i nie wiedzą co z tym zrobić to :

1. NIGDY nie klikać na te filmiki lub na posty z linkiem (kropki przed pl/com dodane celowo - fb blokuje) :
        - wiadomosci-polska..pl
        - wiadomosci-miejskie..pl
        - hardkory..com
        - dezeer..pl
        - no-co-ty..pl
        - videomotion..pl
        - he-he..pl
        - goodlime..pl
        - fb-tube..pl
        - fbvideo..pl
        - filmynafejsie..pl
        - filmy-facebook..com
        - fejsol..pl
        - seezer..pl
        - 096..waw..pl
        - 092..waw..pl
        - 090..waw..pl

2. USUWANIE "wirusów" :

a) Ściągnij > http://www.instalki.pl/programy/down...i-Malware.html (klikamy pobierz,zapisz plik, instalujemy)
        b) Po zainstalowaniu uruchamiamy ten program > klikamy "Skanuj teraz" > Jeśli są dostępne aktualizacje to klikamy "Pobierz aktualizacje" > "aktualizuj teraz" > program zacznie skanować > po zakończonym skanowaniu prawdopodobnie będzie komunikat o usunięciu zagrożeń + uruchomienie ponowne komputera/laptopa.
        c) Po ponownym uruchomieniu komputera/laptopa > ściągamy http://www.instalki.pl/programy/down...dwCleaner.html (klikamy pobierz, zapisz plik)
        d) Po ściągnięciu uruchamiamy ściągnięty plik > klikamy "szukaj" > po skanowaniu klikamy "Usuń" > w nowym okienku klikamy „OK” > kolejne okienko „OK” > uruchomi się ponownie komputer/laptop > po uruchomieniu pojawi się raport > zamykamy to okno
        e) wyłączamy (o ile jest widoczny na pasku "przy ikonce od głośności, godziny, zasięgu wifi) "malwarebytes anti-malware" - prawym przyciskiem myszki "zamknij" - gdyby się uruchamiał po kolejnym wł komputera/laptopa to trzeba ten program odinstalować (dodaj/usuń programy - panel sterowania)
        f) powinno już być wszystko ok. Jeśli nie - pisać na PW

Instalacje itd muszą być robione na koncie z uprawnieniami Administratora !!!!

Jeśli ma ktoś znajomych, którzy mają ten problem można ten post udostępnić/skopiować i podesłać"
        http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

zawsze powtarza lem ze FB to zzzzuuuuoooooooo!!!!!
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            Każda płyta zakupiona w Castoramie jest docinana gratis, deski (pułki) na dziale drzewnym, a nawet drzwi pokojowe.
            No to napewno plus. Przy cięciu małych kawałków cięcie wychodzi drożej niż sama płyta

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
            zrobiłem "instrukcję" dla znajomych, powinno pomóc)
            A ja mam krótszą. Nie używać i dotykać tego kału, wykorzystać czas na coś przyjemniejszego.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta

A ja mam krótszą. Nie używać i dotykać tego kału, wykorzystać czas na coś przyjemniejszego.
              :thumbup:
              Pozdrawiam.

Skomentuj

Hehe http://nt.interia.pl/news-szkolna-wy...k=technologies

..ach ten fejs zbuk...przecież każdy chyba wie, że to nie wideo z jeleniej góry

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                  zawsze powtarza lem ze FB to zzzzuuuuoooooooo!!!!!
                  W nieodpowiednich "rękach" (nikogo nie chcę obrazić) to tak jak mówisz, zuo :)

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                  Hehe http://nt.interia.pl/news-szkolna-wy...k=technologies

..ach ten fejs zbuk...przecież każdy chyba wie, że to nie wideo z jeleniej góry
                  Większość wie, ale i tak z ciekawości muszą zajrzeć, niestety. A później widzę "ale przecież to samo się pojawiło"

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta

Nie siedzę tam non stop - używam tego tylko i wyłącznie, żeby mieć kontakt ze znajomymi. 90% znajomych zapomniało już co to GG/AQQ/tlen itd.

Skomentuj

Pojawiły się pomiary nowej wersji Usher 8935a:
                      http://www.loudspeakershop.eu/glosni...a1-p-2385.html
                      Na pierwszy rzut oka,równiejsza charakterystyka i wyższa efektywność.

Skomentuj

membrana jak w 45
                        juz nie taka ciapata jak w starej
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jeszcze podzielę się info jakie otrzymałem od Pana Witolda Albeckiego.
                          Mam nadzieję że nie będzie miał mi za złe,że udostępniam cytat z naszej korespondencji.
                          "Tymczasem pierwsze próby praktyczne są już za nami. Subiektywnie rzecz biorąc, nowa wersja gra szybszym i nieco bardziej konturowym dźwiękiem i wydaje się być wyraźnie lepsza. Bas jest podobny jeśli chodzi o rozciągnięcie, ale teraz ma lepszą kontrolę."
                          Pozdrawiam.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          membrana jak w 45
                          juz nie taka ciapata jak w starej
                          Łukaszu,raczej jak w 48.
                          Tak na szybko zrobiłem symulację i wychodzi że można by zrobić zgrabną podłogówkę 25l/40Hz.

Skomentuj

Ja już jakiś czas temu prosiłem "zwrotkarzy" o projekt: tańszy Usher + Wavecor.
                            Może tym razem wypali?

Skomentuj

Jak by ktoś się wybierał do bydzi pociągiem...
                              niech to samo zrobia w koszalinie!!!!!!!

http://www.mapofpoland.pl/zdjecia-49...P-Koszalin.jpg
                              a bylo przed wojna takie cos

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                              Wszedzie ja maja, tylko chyba trzeba kupic cala plyte i dopiero docinaja za doplata. Tak bylo u mnie w Legnicy. Plyta oczywiscie wiorowka mfp
                              nie wiem z czego robicie problem - od dawna uzywam MFP

ma swoje zalety (wytrzymalosc, wyglad itp) jak i wady - strasznie sie to obrabia! :/

Skomentuj

Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze :) (ciemnosc widze)

Skomentuj

Zamieszczone przez jacekxyz Zobacz posta
                                  Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze
                                  To nie wypalony piksel, ja też tak mam.

Skomentuj

Dzieki Pawel, otwierajac twojego linka zauwazylem, ze mam wypalony pixel w monitorze (ciemnosc widze)
                                    To nie wypalony piksel, ja też tak mam.
                                    Padłem :thumbsup:
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Hehehe w pierwszej chwili pomyslalem faktycznie o tym pixelu, ale zaraz otworzylem photoshopa z podobnym tlem i tam jest ok ufff

Skomentuj

Hehehe w pierwszej chwili pomyslalem faktycznie o tym pixelu, ale zaraz otworzylem photoshopa z podobnym tlem i tam jest ok ufff
                                        wysatrczylo zmniejszyć okno przeglądarki i przesunąć je w dowolną stronę ;D

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          nie wiem z czego robicie problem - od dawna uzywam MFP

ma swoje zalety (wytrzymalosc, wyglad itp) jak i wady - strasznie sie to obrabia! :/
                                          Ale przeciez nikt nie robi problemu :P jaka jest mfp kazdy wie, nie ma rozy bez kolcow :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X