Poza tym mnie ich inwigilacja nie przeszkadza, naprawde.
mi nie chodzi o to zeby zyc anonimowo - wkurzyl mnie sam fakt ze bez mojej wiedzy udostepniaja moj numer!
dowiedzialem sie o tym jak napisalem wiadomosc na blablacar. pisze wiadomosc a do niej na dole zostal dolaczony moj numer tel!
Poza tym mnie ich inwigilacja nie przeszkadza, naprawde. Jak ktos chce zyc anonimowo, to proponuje przeprowadzke do ziemianki w lesie, bez elektrycznosci i lacznosci
Oni to analizują w skali makro, twój numer telefonu to naprawdę nic istotnego. Za pomocą tego g... analizują zachowania społeczne, co gorsza świadomie mogą je kreować i kontrolować ale stado idzie w tą stronę co chcą. Niestety podobny syf jest już wszędzie, nawet w telewizji cyfrowej gdzie wiedzą jakie oglądasz kanały i ile.
No ma zaokrąglone kąty.. więc pełen kwadrat to nie jest. Zatem do takiego kształtu wystarczy zwykła frezarka górnowrzecionowa i szablon.
Przerost formy nad treścią ten gadżet.
a niby co?
lepiej tego nie wykonasz
no i raczej to frezowanie a nie wiercenie
a wykonasz Waść lepiej . W metalu nazywa się to elektrodrązenie ..w drewnie robi się za pomocą dłutowania . I wyjdą narożniki 90 stopni ostre a nie zaokrąglone.
Przed chwilą zauważyłem ...
Dawno temu zaglądałem na forum częściej, jak jeszcze LuSzTi był... no i ja właśnie z pytaniem czy ktoś może mnie oświecić co się z nim stało ? :blink:
Skomentuj