Ponownie zapytanie do warszawiaków, potrzebuje 2 szt. NJM4580 obudowa DIP, ktoś ma na zbyciu? Mogę zamówić na allegro ale sprzedają w kompletach po 10szt.
Ewentualnie jeszcze jutro sprawdzę Wolumen ale może komuś nie są potrzebne :)
Żeby nie robić reklamy nie podam nazwy firmy ale to jest w Polsce składane do kupy.
Właśnie Dolphin nieźle trafiłeś tyle, że sprawdziłem i bardziej TS45. W sumie ktoś miał niezły pomysł, mają 1 sztukę kolumny to rozbierają głośniki, wrzucają do walizki o podobnej objętości razem ze zwrotnicą. Do tego wzmacniacz, wskaźniki dla lansu i produkt gotowy.
Dane techniczne:
3 głośniki
20W mocy wzmacniacza
Woltomierz analogowy
Analogowy wskaźnik wysterowania
16 godzin pracy
100W mocy muzycznej
Właśnie Dolphin nieźle trafiłeś tyle, że sprawdziłem i bardziej TS45.
To jest to samo jeśli chodzi o zastosowane głośniki, tyle że TS450 ma dodatkowo maskownicę na oryginalne fronty głośników. Miałem TS450 rozebrane, na forum powinny być gdzieś zdjęcia..
Są różne płytki i adaptery po kilkanaście zł, mam na myśli wrzucenia takiej zabawki w miejsce magnetofonu w radiu, wyciąganie kabli z jackiem mało atrakcyjnie wygląda.
Tylko chciałbym coś co łatwo połączyć z telefonem i nie będzie wymagało dodatkowego uC do sterowania, najlepiej by wychodził z tego od razu sygnał stereo.
Skomentuj