Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pogadaj z Pteteryczem, ostatnio jego OB wyjechały ode mnie ze strojenia do niego, do grodu Kraka.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dzięki! Zgadaliśmy się z Pteteryczem to może coś z tego będzie 😉

LuSzTi, a Ty co myślisz o odgrodach? Słyszałeś dużo różnych konstrukcji, więc uchyl rąbka tajemnicy...Warte zachodu? Swego czasu działałeś coś z hw1800 i beyma.

P.s. mam teściów w Łodzi, więc jeśli coś masz... To wiesz 😁

Skomentuj

Od kilku dni nie działa forum na Tapatalku.

Skomentuj

Zamieszczone przez pataus Zobacz posta
          Od kilku dni nie działa forum na Tapatalku.

TT wróci wraz z nowym skryptem za jakiś czas https://diyaudio.pl/showthread.php/1...ian-itp/page90
          Last edited by KAPRINT; 14.02.2021, 11:14.

Skomentuj

Elegancko

Skomentuj

Na zatwardzenie jak znalazł i bez recepty

Skomentuj

Zamieszczone przez Ariel616 Zobacz posta
                Dzięki! Zgadaliśmy się z Pteteryczem to może coś z tego będzie 😉

LuSzTi, a Ty co myślisz o odgrodach? Słyszałeś dużo różnych konstrukcji, więc uchyl rąbka tajemnicy...Warte zachodu? Swego czasu działałeś coś z hw1800 i beyma.

P.s. mam teściów w Łodzi, więc jeśli coś masz... To wiesz 😁
                Odgroda Pteterycza ma swoje plusy i minusy. Mi akurat Sonido się tak sobie podoba a i zastosowana wysokotonówka w mojej ocenie jest taka sobie. Ale ja po prostu jestem spaczony innym typem grania.
                Moja odgroda to temat rzeka i to w zasadzie dosłownie, piwnica, w której stała została zalana i z drewna za dużo nie zostało. Ogrom pracy poszło w piach....i jakoś nie mam weny kontynuować tego projektu.
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mam takie pytanko mam uszkodzony rezystor w układzie zasilania , znalazłem schemat do niego i jego oznaczenie to 2201 2w czy poprawnie go rozszyfrowałem 2.2Kohm 2w ? a jesli nie to jaki ? pozdro

Skomentuj

Można by tak wnioskować ...

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta

Odgroda Pteterycza ma swoje plusy i minusy. Mi akurat Sonido się tak sobie podoba a i zastosowana wysokotonówka w mojej ocenie jest taka sobie. Ale ja po prostu jestem spaczony innym typem grania.
                      Moja odgroda to temat rzeka i to w zasadzie dosłownie, piwnica, w której stała została zalana i z drewna za dużo nie zostało. Ogrom pracy poszło w piach....i jakoś nie mam weny kontynuować tego projektu.
                      Auaaaa... aż mnie zabolało. Współczuje... zwłaszcza, że zapowiadało się fajnie. A gdybyś miał opisać korzyści(lub ich brak) na basie względem klasycznych paczek - warte zachodu?

Skomentuj

Witam serdecznie szanowne grono kolegów z forum :) dawno mnie tu nie było i nawet oprawa graficzna forum się zmieniła raczej na lepsze .
                        Chciałbym się was zapytać co sądzicie o wypowiedziach merytorycznych pana Łukasza Fikusa " Lampizatora " w filmach poniżej

Dziękuje za każda wypowiedz

Skomentuj

Panowie, potrzebny soundbar + sub do 2tyś. zł.
                          Co jest teraz w tej kwocie najlepsze?

Skomentuj

Problem.
                            Sterowanie głośności zestawu stereo pilotem TV.
                            TV ma tylko optyka i HDMI.
                            Jak to rozwiązać?
                            Wiem że można ampli z ARC ale nie za bardzo jest miejsce na wysoki amplituner a niskie typu Marantz NR 1502 i podobne modele wykraczają poza budżet - około 500zł.

Skomentuj

moze konwerter hdmi arc?
                              niedrogie i male
                              kupilem lata temu i nawet nie podlaczylem

Skomentuj

Panowie, pytam o zestaw soundbar + sub.
                                Jeśli wiecie który jest dobry w cenie do 2kzł. to proszę pisać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  moze konwerter hdmi arc?
                                  niedrogie i male
                                  kupilem lata temu i nawet nie podlaczylem
                                  Możesz podłączyć i sprawdzić czy da się regulować glośność na wyjściu analogowym z tego konwertera.
                                  Dało by się wtedy ogarnąć temat audio wzmacniaczem stereo nawet starszym, bez pilota.

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta

Możesz podłączyć i sprawdzić czy da się regulować glośność na wyjściu analogowym z tego konwertera.
                                    Dało by się wtedy ogarnąć temat audio wzmacniaczem stereo nawet starszym, bez pilota.
                                    przypomnij sie jutro to poszukam gdzie to mam

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                      Panowie, pytam o zestaw soundbar + sub.
                                      Jeśli wiecie który jest dobry w cenie do 2kzł. to proszę pisać.
                                      musi byc soundbar?
                                      nie moga byc monitory?
                                      electrino M100 + S200 pasuja idealnie w tym budziecie

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta

podlaczylem pod tv philips
                                        po wybraniu hdmi arc on + zmiana ustawien w opcjach glosnikow tv (wlacz, wylacz i jakis easylink) dziala
                                        ale jak regulujesz w tv glosnosc to nagle pasek stanu glosnosci zniknal :/

Skomentuj

Kupiłem takie coś.

​​​​​https://allegro.pl/oferta/tiancai-ko...ZjUyNGJlNWE%3D

Zdam relację z działania.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X