Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
    Dzicz z dzungli ! gorzej jak zwierzęta.
    Materiał odrzucony. Wideo zostało usunięte z powodu naruszenia regulaminu
    Już kogoś kuło w oczy...

Skomentuj

Jako, że pogoda się ładna robi, czas przejść do działań Idę na spacer, nad Wisłę i łódeczką z wiosłami sobie popływam.
      Pozdrawiam
      P.S.
      Kontestacja dla kontestacji Comandante W, może doprowadzić do intelektualnego onanizmu. Nie życzę tego ani sobie ani Tobie.

Skomentuj

Panowie, piszecie dziwnym językiem, zamiast zwyczajnie prostym, to raz...
        ...a dwa, ciekawe co byście pisali jak byście się urodzili Islamistami :)

Punkt widzenia bla bla bla itd. itd...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          .a dwa, ciekawe co byście pisali jak byście się urodzili Islamistami
          "Ja się urodziłem katolikiem" i co ?
          Teraz jestem szatanistą

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
          Z drugiej pewnie się boją że oszołomy w turbanach zaczną odpalać ładunki i sterroryzują kraj.
          Może być też w drugą stronę jak Francuzi będą mieli w końcu dość.

Skomentuj

Najsmutniejsze jest to że jednostka nic nie może, a patrząc na ogół to jest to tylko chaos. Los ludzkości tudzież całego świata jest nie do ruszenia, to się dzieje samo z siebie, ruszyła maszyna już nikt jej nie zatrzyma.
            Ten pierwszy filmik zinterpretowałem i tak na swój sposób. Nie widziałem krzyży ani innych znaków czy to kościoła katolickiego - chrześcijaństwa czy innego wyznania ani u morderców tak tez u ich ofiar, dlatego nie wiem tez czy to nie był jakiś montaż z str. jakiegoś katolika czy anty islamisty. Na pewno można było zobaczyć jedno, jak człowiek człowiekowi... Czy ktoś jest w stanie usprawiedliwić ich stwierdzeniem że to dzikusy? Od zarania dziejów ludzie składali ludzi w ofierze/palono swym bogom.

Jak widać prostota jest tak prosta że aż zbyt skomplikowana.... Wszyscy nie ogarniają tego że to człowiek jest ponad wszystko czyli najpierw jest człowiek a później jego wytwory: religie, prawa, polityka, podział, pieniądze.... Sami sobie szkodzimy.
            W dzisiejszy czasach nie trzeba znać historii bo już z dnia na dzień widzimy co sie dzieje, z tym szczegółem że widzi ten kto chce zobaczyć. Większość społeczeństwa w swej prostocie żyje z dnia na dzień, spętani w kajdany monotonni, nie martwi się o "jutro" (drugiego człowieka) mało tego nawet nie interesuje go to, tylko aby mi, dzisiaj, aby teraz na reszte wyje...e no bo co z tego co będzie skoro mnie już nie będzie.
            Niestety czas jest zasilaniem losu a czyny ludzkości juz z chwili na chwile dostarczają coraz więcej energii tej.

Gdzieś w trakcie tego "wjazdu zmęczony już pewnie przysnąłem" i nawet nie wiem jak wg "te taliby" znaleźli się w europie... niewyobrazam sobie jak można było wg pozwolić na to, nie trzeba posiadać wybitnych umysłów by wykreować sobie podświadomie same czarne scenariusze....(a "my" niby cywilizowani i tacy mądrzejsi)
            Last edited by ir0nhide; 29.05.2013, 17:56.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
              "Ja się urodziłem katolikiem" i co ?
              Teraz jestem szatanistą
              Nie chcę się kłócić, ale nie ma (prawdziwych) szatanistów w Polsce, przynajmniej ja o takich nie słyszałem. Po za tym, jeśli mówisz serio, to czy możesz napisać po co Tobie to? bo z założenia szatan jest zły...

Wiarę wymyślił sobie człowiek X lat temu, ponieważ czuł się samotny na tym świecie. Był tak głupi że uznawał nawet słońce za boga (dziś wiemy że tak nie jest).
              Przeróżne bożki do których się modlił, również wymyślił głupi wtedy człowiek. I teraz mamy dziesiątki różnych wiar, i każdy z wyznawców uważa że to ta jego jest prawdziwa, i jak widać niektórzy nawet za nią zabiją drugiego człowieka.
              Katolicyzm też jest wymyślony, ale przynajmniej (oczywiście teraz) nie nakłania do zabijania niewiernych jak Islam. W Katolicyźmie również znajdą się mendy typu pedofile w przebraniu księdza, albo zbierający kasę niby na kościół. Nawet katolik który uważa się za lepszego katolika, mówię tu o rodzinach chszęsztackich (czy jak to tam się pisze), może okazać się mendą, sam na własnej skórze się o tym przekonałem.

Ja jestem w duszy ateistą, choć tak naprawdę zostałem ochrzczony (jak większość z nas będąc małym dzieckiem). Nie jestem za żadną wiarą, czy jest ona dobra czy zła, ja po prostu staram się być dobrym człowiekiem, a brak wiary czyni ze mnie wolnego człowieka, i jest mi z tym dobrze.

Skomentuj

Marian:
                piszecie dziwnym językiem, zamiast zwyczajnie prostym
                Moim zdaniem prościej, a z zachowaniem sensu się nie da. Jeżeli uważasz inaczej, proszę o wskazówki, jak mój dziwny język przełożyć na zwyczajnie prosty.
                Punkt widzenia bla bla bla itd. itd...
                A to takie dziwne, że każdy myśli wyłącznie po swojemu i mierzy sprawy swoją miarką? Ktoś potrafi inaczej? Jeżeli to miało znaczyć, że wszystkie poglądy są równo warte bo względne, to co taka refleksja wnosi, prócz rozmydlenia przedstawionego problemu? Mowa była o konkretnych obawach, o obronie przed pretensjami i roszczeniami imigrantów islamskich do porządkowania naszego świata podług ich wygody i upodobań. Zdaje się, że u siebie jakoś szczególnie im się nie podobało, skoro stamtąd uciekli? Jakim więc prawem chcą nam zapaskudzić nasz świat? To nie my u nich.... to oni u nas.
                A jeżeli każdy punkt widzenia jest taki równie dobry, to czy usłużnie podstawisz szyję, gdy agresywny bandyta zabiegnie ci drogę z maczetą w garści?

Skomentuj

Nie chcę się kłócić, ale nie ma (prawdziwych) szatanistów w Polsce, przynajmniej ja o takich nie słyszałem. Po za tym, jeśli mówisz serio, to czy możesz napisać po co Tobie to? bo z założenia szatan jest zły..
                  szatanista znaczy się bezbożnik

Ja jestem w duszy ateistą,
                  szatanistą więc jesteś jak ja

Ciesze się i Ty też powinieneś się cieszyć razem zemną, że nie urodziliśmy się Islamistami bo u nich
                  porzucenie wiary karne jest śmiercią

Skomentuj

u nich
                    ...u nich porzucenie wiary karne jest śmiercią
                    (żeby było śmieszniej to)
                    a bycie wiernym śmiercią nagradzane

gwoli ścisłości; jako to !? Przecież szatan to też bóg....

Skomentuj

Nie rozumiem tylko tej ignorancji rządów państw zachodnich. Twierdzą, że to religia pokoju, jak sam przedstawiciel islamskiej organizacji mówi, że tak nie jest.
                      http://www.youtube.com/watch?v=qIOKwMRd83I

Mam wrażenie, że we Francji wyznawca Islamu ma większe prawa niż francuz z krwi i kości. Jeżeli nie podejmie się jakiś radykalnych środków, to niedługo ta zaraza zje nas wszystkich.

http://www.sadistic.pl/islamizacja-europy-vt196685.htm
                      Film może nieco przekolorowany jednak wiele ukazujący.

A może by wystarczyło tylko uciąć socjal i sami by pozdychali z głodu. Bo żaden normalny człowiek pracujący nie pozwala sobie na niewiadomą ilość dzieci jeżeli nie ma zaplecza finansowego. A oni jak króliki się mnożą.

Skomentuj

Tak sobie czytam przy porannej kawie Wasze posty i... wychodzi mi że diy, to w sumie też sposób podejścia do rzeczywistości Do it yourself w myśleniu, w Waszym wydaniu jest bardzo ciekawe. Niestety w naszym kraju jest coraz mniej diy'owców a coraz więcej sformatowanych massmediami cyklicznych konsumentów. Nie mam na myśli tylko dóbr materialnych
                        Ateistyczni szaataniści płodzący hybrydy, czy też inne niskoschodzące mąstra, ci co to dziwnie gadają, lub bardziej zrozumiale, łączmy się (nie koniecznie w pary)!
                        pozdrawiam
                        P.S.
                        Scythe problem starzenia się społeczeństw czyli konieczność otwarcia na imigrację, moim zdaniem jest ściśle związany ze wzrostem pkb. Troszkę przewrotna teoria być może, ale da się bronić.

Skomentuj

jestem w duszy ateistą
                          szatanistą więc jesteś jak ja
                          a bezbożnik czyli ateista...

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
                          Ateistyczni szaataniści
                          i wszystko jasne

Skomentuj

Tak, ale co z imigranta, który nie pracuje tylko żyje z socjali.
                            Trzeba jakoś zachęcić ludzi do płodzenia potomstwa, lepszy polski dres niż muzułmanin walczący o "swoje prawa" i niszczący kulturę.

Problem starzenia się w mediach jest przestawiany z punktu widzenia emerytur, a w tym przypadku (imigracji muzułmanów) nabiera innego znaczenia.

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
                              Moim zdaniem prościej, a z zachowaniem sensu się nie da
                              Mi chodzi o formę pisania, trudny język + 50% posta nie dotycząca, lub odbiegająca od tematu.
                              Pisze Pan jak jakiś nauczyciel wyższej szkoły, gdzie uczeń sam ma się domyślić po wysłuchaniu wywodu, o co tak naprawdę Panu chodziło :)

Nie rozumiem, może dlatego że jestem prostym człowiekiem (oczywiście nie myląc z "prostakiem").

---------- Post dodany 31.05.2013 o 11:51 ---------- Poprzedni post 30.05.2013 o 12:25 ----------

Proszę, jak religia może upośledzić mózg: http://www.youtube.com/watch?v=6d0lF6NKUlg

Skomentuj

Proszę, jak religia może upośledzić mózg: http://www.youtube.com/watch?v=6d0lF6NKUlg
                                Przynamniej ci katolicy sa niegrozni dla innych.

Pamietam jak z 15 lat temu ( albo i wiecej ) w kazda niedziele, w poludnie zamiast isc do kosciola, to ja z chlopakami zbieralismy sie pod sklepem przy glownej drodze osledlowej i czekalismy na starszych kolegow, "metalowcow". To dopiero byl szatanizm :) moi rodzice niebardzo byli tym zachwyceni, ze zamiast eleganckich bucikow i oswietnego stroju, zakladalem stare trampki i łachy, a pozniej pol dnia na boisku. Ahhh, to byly piekne czasy...

Skomentuj

50% posta nie dotycząca, lub odbiegająca od tematu.
                                  Co do treści:
                                  Wątek ma tytuł Spam post. Czym jest spam, chyba wiemy: nikt tu nie opublikował w tym wątku wpisu o spamie jako takim, wszystkie są nie na temat, bo to wątek "śmieciowy". Tu nic spamu nie dotyczy i tu wszystko jest czystym, żywym spamem. Nie można pisać nie na temat w wątku, który ma zawierać rozmaite i dowolne treści i dygresje.

Co do formy:
                                  Uważam, że nie trzeba się domyślać, o co mi chodzi, wystarczy przeczytać uważniej, niż prosty komunikat "sklep zamknięty", "remont", "stop", "zakaz parkowania". Uważam też, że nawet nie należy się domyślać: po to właśnie staram się pisać precyzyjnie i poprawnie, zrozumiale w sensie nie prostej struktury tekstu, a logicznego uporządkowania jego sensu.
                                  Forma tekstu służy jego treści i od niego zależy, dla jego zrozumiałości. Proste komunikaty piszemy prosto. Ale nie wiem, czy podobnie rozumiemy pojecie "prosto".
                                  Wbrew pozorom, nie forma jest najtrudniejsza w na przykład, teorii względności Einsteina, choć wyrażona jest.... prosto. I nie dlatego, że jakoby trudno wyrażona, rozumie ją nie tak wielu w tym tak oświeconym XXI stuleciu... Wymaga aktywnego wysiłku dla zrozumienia :).
                                  Nie wszystko da się zrozumieć bez trudu, samoistnie, nie przerywając snu.
                                  Jeżeli są wątpliwości do co poprawności ortograficznej, stylistycznej, leksykalnej, pojęciowej, proszę o uwagi. Postaram się poprawić się.

Nie proszę o nic czytelnika moich wpisów, czego wypowiadając się oczekiwać nie mam prawa: znajomości języka ojczystego na jakim takim poziomie, uwagi i chwili namysłu. I ciekawości, bo owszem, bywa że zahaczę o jakiś fakt, ideę, termin, tytuł czy koncepcję i może trzeba sięgnąć poza post, by ustalić co to takiego. Tego nie wstydzę się, bo jak dotąd nie jest zakazane ani hańbiące.
                                  Proszę mnie nie kneblować czy normalizować.
                                  Zawsze można przeskoczyć te moje bełkoty, zyskać równowagę i spokój przez zignorowanie.

Skomentuj

Wyp. Maxa z wczoraj:

Skomentuj

Można by wiele napisać, komentując jego wypowiedź, ale to zbytecznie, bo wystarczy tyle: dobrze gada.

Skomentuj

Czy zastanawialiście się kiedyś, których jest najwięcej niekodowanych stacji telewizyjnych na satelitach?
                                        Pozdrawiam
                                        P.S.
                                        Jak tak dalej pójdzie, to ja emigruję do Australii, tam co poniektórzy politycy nie boją się powiedzieć "... jak wam się coś nie podoba, to wracajcie skąd przybyliście nikt was tu nie spraszał".
                                        Zmykam popływać kajaczkiem póki jeszcze słoneczko troszkę świeci. Wisła piękna rzeka

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                          Wyp. Maxa z wczoraj:
                                          Sam chciałem to wkleić, chłop mowi jak jest! Najbardzie szokujący jest szacunek, ze jeszcze za naszego życia francja i niemcy staną się pańśtwami muzułmańskimi. Chyba powiinniśmy sie juz przygotowywać, uszczelniać grance, budować silna armią, przygotować sie na przyjęcie tysięcy uchodźców religijnych z podbitych przez islam krajów. Kto wie, moze polski zatwardziały katolicyzm pozwoli uchronic te część europy przez najazdem muzułmanów .

Skomentuj

Czaruję...
                                          X