Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Może zamiast o polityce porozmawiamy o tym?

Skomentuj

Będę stosował zabiegi lecznicze wedle mych możności i zdolności ku pożytkowi chorych, broniąc ich od uszczerbku i krzywdy.

Odebrać możliwość wykonywania zawodu. Jeśli jakikolwiek lekarz przyjmuje takie bzdury i olewa przysięgę Hipokratesa to nie powinien nigdy zostać lekarzem.

Skomentuj

Ale oni przeciez zostają lekarzami nie po to by leczyć
        Zeby trzepać kase
        Oczywiście nie wszyscy...... zeby było jasne

Ale mało juz jest lekarzy z powołaniem

Znam lekarza ktory ma 82 lata i jeszcze leczy
        Ludzie zapisują sie do niego na 1-2 lata do przodu
        Polskiej klasy specjalista
        Jak zagłada w historie choroby u pacjenta to sie ostro denerwuje co oni wyprawiaja
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zaczyna się... :biggrin:

Skomentuj

Głośnik z koszem, bez kosza :)
            http://www.phonocar.it/it/altoparlan...00w/2-755.html

Skomentuj

Z boku wygląda jak duży tubowy głośnik wysokotonowy :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                "prawie" jak Volt.

Skomentuj

dzisiaj mialem mala niespodzianke w domu
                  nie wiem jak i kiedy wlecial. wydaje mi sie ze siedzial tu od wczoraj
                  na szczescie doszedl do siebie i odlecial
                  jerzyk

Skomentuj

Zaczął się "sezon" :razz:

-Można zrobić ciszej, bo ludzie w ogródkach narzekają!?
                    -Na razie mamy próbę!!!
                    -A potem będzie ciszej?!!!
                    -Nie, potem będzie głośniej!!!

Skomentuj

Sa osoby ktore "lubia" matematyke? :) Z pewnoscia tak. Potrzebuje pomocy z zadaniem drugim, a w zasadzie to zapisania funkcji w postaci parametrycznej. Reszta to "bajka"

Skomentuj

Studiujesz Mate? :) Szeregi furiera ostatni raz widziałem na 3 lub 4 roku. Fiu fiu fiu :) Jak znajdę chwile to zerknę w książki bo z głowy już nie pamiętam tych schematów. Na kiedy to potrzebujesz?
                        <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Elektronike ale to przykladowe zadania z matmy na kolo Kolo we wtorek, jak napisze to na 4 to na egzaminie tylko calki podwojne i rownania rozniczkowe. 1,2, 4 zadanie jest na 3+ .Z drugim i czwartym juz sobie poradzilem. Pierwsze tez nie wydaje sie trudne, latwe calki dla wspolczynnikow wychodza, kwestia uporzadkowania tego na koncu. Jedyny problem mam z zadaniem numer 3. Probowalem to wyznaczac z zaleznosci wspolrzedna srodka masy x= moment statyczny po y przez mase odcinka. Problem w tym ze nie wiem konkretnie jak ten moment wyliczyc ;/ Wszystkie wzory jakie znalazlem sa dla stalej gestosci liniowej.

Skomentuj

Przez ostatni kawalek czasu przestudiowalem na smierc plytoteke dire straits. Podpowiecie mi na jakich artystow grajacych podobne klimaty warto zwrocic uwage?

Skomentuj

http://caraudio.auto-swiat.pl/jak-za...ampaign=Calosc
                              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez robsont Zobacz posta
                                Przez ostatni kawalek czasu przestudiowalem na smierc plytoteke dire straits. Podpowiecie mi na jakich artystow grajacych podobne klimaty warto zwrocic uwage?
                                Zarejestruj sie na Spotify, potem wyszukaj Dire Straints, a system podpowie wykonawcow, ktorzy sa podobni.

Skomentuj

Dzięki Pogromco. Spotify naprawde świetna stronka- nie znałem jej.

Skomentuj

A to jakaś nowość jest?
                                    Ciekawostka?
                                    Takie procesory sa juz od lat 90 wiec o co chodzi?
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak wiem ze są juz długi czas na rynku, natrafiłem na temat przypadkiem.
                                      Zaciekawiło mnie tylko na ile ten dźwięk się poprawi na serii i ichnich programach
                                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Te programy dedykowane pod samochod sa tak samo przydatne jak rock, pop, hall w popolarnych wieżach
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://technowinki.onet.pl/technika/...-godziny/89wfg

co to sie porobiło, szybieciej jak w Extreme Makeover...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X