Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie co sądzicie o kabelkach Procab LS25 ?
    Możecie polecić jakieś inne w podobnej cenie, ewentualnie troszkę droższe?

Ma to być alternatywa dla jakiejś chińszczyzny co się utlenia....
    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

To juz nie musisz dalej szukać
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Myślałem też o Alphard SL-10 ale nie mają zbyt dobrych opinii, a te procab'y kojarzą mi się z działu "Budowanie na ekranie" :P
        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Alphard z serii da vinci
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Użytkuję Alphardy da vinci i jak dotąd nic złego się z nimi nie dzieje

Procaby też się sprawdzą :)

Skomentuj

Ja jade na ProCab'ach i sa git
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

witam

Ile płacicie za usługę CNC w MDFie?

Zleciłem innej firmie i zaśpiewali lekkim głosem, że zrobienie 38 formatek zajęło im 14h co daje 1195zł
                Nogi mi się ugięły.
                Było to coś jak niżej plus fronty.
                Płacicie od sztuki czy na roboczogodzinę?
                Ustalałem z nimi, że płatne od roboczogodziny.
                Wcześniej widziałem jak pracuje CNC, byłem przy wycinaniu dlatego sie zgodziłem.
                Ceny ostatecznej nie ustalałem, ale czas na zrobienie tego nie jest na pewno 14h.

Podajcie jakie ceny płacicie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                  Panowie co sądzicie o kabelkach Procab LS25 ?
                  Możecie polecić jakieś inne w podobnej cenie, ewentualnie troszkę droższe?

Ma to być alternatywa dla jakiejś chińszczyzny co się utlenia....

Jantzen solid core. Duzo lepsze na srednicy :) Polecam te 0.5 + 1mm.

Skomentuj

Beymy mają bardzo dobra średnicę wiec nawet na słabym kablu jest ładna :-)

Prawdopodobnie wezmę te Da vinci sl -10, ze względu na kupno kilku rzeczy w jednym sklepie i jedna wysyłkę, ale jeszcze się musze zastanowić.

Ogólnie chciałbym kable które dobrze grają na wysokich, ale chyba za dużo się naczytalem pewnego forum....

Skomentuj

Chyba tak.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                        Duzo lepsze na srednicy
                        Pomyliłeś forum.

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                        Polecam te 0.5 + 1mm.
                        Przekroju? A potem czemu kabel gra...

Skomentuj

Pytanie, czy warto wstawiać membrane bierną 12" do głośnika 12", nawet w celach eksperymentalnych z zaznaczeniem że MB jest "gratis"

Skomentuj

Zastanawiam się z czego by tu zrobić stolik pod telewizor i wzmacniacze. Pod stolikiem ma się mieścić subwoofer.
                            Zastanawiam się nad systemem rur fi25 + ofornirowane blaty z wiórówki.
                            Póki co sobie projektuję w Cadzie:

Czy ktoś składał jakieś "meble" z tego rodzaju rur/złączek? Czy ma to sens?
                            (Zgrubny koszt bez forniru to około 200zł)

Skomentuj

A rury jak zamierzasz wykończyć?

Skomentuj

Musiałbym widzieć jak się w chromie komponują z resztą pokoju i fornirem, a jakby to wyglądało szpetnie, to zmatowiłbym je i pomalował na czarno.

Skomentuj

To te 200zł może być mało jak chcesz te rury pochromować..

Skomentuj

Moze lepiej kupic gotowe chromowane nogi ok. pol metrowe w sklepie budowlanym (takie do stolu) i z nich zrobic co sie chce. Ja bede robil stojaki pod kolumny w taki sposob z 2 na stojak.

- - - - - aktualizacja - - - - -

https://www.google.com/search?safe=off&hl=pl-PL&biw=534&bih=358&tbm=isch&ei=tMz6U8GKEYS3PKTWgLA L&oq=nogi++do+stolu&gs_l=mobile-gws-serp.3..41.11696.17095.0.17493.21.18.0.0.0.2.634.5 422.0j1j3j1j5j3.13.0....0...1c.1.52.mobile-gws-serp..10.11.4394.fVGcS-3mviE&q=nogi%20do%20stolu#facrc=_&imgrc=uFV_SNuygY mcJM%253A%3B1ag4fCTDrZZlgM%3Bhttp%253A%252F%252Fws zystkodokuchni.pl%252Fimages%252F%252Fprodukty%252 Fnogi%252Fnogachrom.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwszys tkodokuchni.pl%252Fnoga-do-stolu-820-mm-chrom-matowy-p-102.html%3B254%3B254.

Skomentuj

Pany, coś takiego chcę kupić: http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=35855814

Czy ktoś miał z tym systemem do czynienia?

Skomentuj

Jak to ma być jako szafka RTV, to kiepsko to będzie wyglądać... jak w sklepie.

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
                                          witam

Ile płacicie za usługę CNC w MDFie?

Zleciłem innej firmie i zaśpiewali lekkim głosem, że zrobienie 38 formatek zajęło im 14h co daje 1195zł
                                          Nogi mi się ugięły.
                                          Było to coś jak niżej plus fronty.
                                          Płacicie od sztuki czy na roboczogodzinę?
                                          Ustalałem z nimi, że płatne od roboczogodziny.
                                          Wcześniej widziałem jak pracuje CNC, byłem przy wycinaniu dlatego sie zgodziłem.
                                          Ceny ostatecznej nie ustalałem, ale czas na zrobienie tego nie jest na pewno 14h.

Podajcie jakie ceny płacicie.

tez by mi sie ugiely dlatego zawsze umawiam sie na cene koncowa, ale do cholery 14h? 2,5formatki/h? cos chyba wolnego pracownika mieli

Skomentuj

Czaruję...
                                          X