Panowie po takich akcjach odechciewa mi się cokolwiek projektować i udostępniać http://allegro.pl/softstart-do-wzmac...928333008.html Wesołych Świąt.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz postaWłaśnie miałem wystawić swój projekt 3 way na accutonach w gotowych konstrukcjach i projektach.
Mam projekty 2-óch !!! różnie a za razem bardzo dobrze grających zwrotnic, ale innych . Z pełnym opisem projektów, pasywny, półaktywny itp.
waloos dziękuję, właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że kompletnie to nie ma sensu .
A miało być świątecznie ….
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA co wiecej dzwony (z tego miejsca chce pozdrowić ravena) czyli rezonanse kasuje sie poprzez użycie korektora
2 kwestia co z dynamiką takiego zestawu by sie działo i zgraniem fazowym, jak wszystko pokorygowane pasywnie :P
Odpowiednio użyty parametryk ( z głową) robi często robotę :)
Skomentuj
-
Panowie, znacie jakis sklep z plastikowymi obudowami do DIY? potrzebuje pudelko o wymiarach 20szer 20dl, 10wys te wymiary sa minimalne, wieksze pudelko bedzie jeszcze lepsze, potrzebuje pod dosc spory zasilacz warsztatowy diySansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Electronics Lab na LMC 7660IN, LM741, 3A na 2x KD502, lekko zmodyfikowany do pracy przy napieciach 38V, mozna to rozbudowac do calkiem sporej wydajnosci ukladuLast edited by Bumpalump; 25.12.2014, 01:22.Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
Skomentuj