Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie po takich akcjach odechciewa mi się cokolwiek projektować i udostępniać http://allegro.pl/softstart-do-wzmac...928333008.html Wesołych Świąt.
    Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
    Grado SR125i

Skomentuj

No to ładnie, pogratulować tylko za myślenie takim użytkowniką, ost tak samo ugodę wystawił ktoś na sprzedaż

Skomentuj

Dobrze że nie aukcja 1 z 20 sztuk :)

Skomentuj

Szkoda, że paczka ze softstartem jeszcze nie dotarła do tego gościa. To chyba nie zgodne z regulaminem sprzedawać coś czego jeszcze nie mamy.
          Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
          Grado SR125i

Skomentuj

To wycofaj paczke i kliknij kup teraz
            I piękny negatyw bedzie
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zaraz czy ja dobrze rozumiem ? Taz sprzedał ten soft start temu kolesiowi pewnie za niższą cenę a on jeszcze nawet paczki nie dostał a już to sprzedaje ?

Skomentuj

Zamieszczone przez wieniu26 Zobacz posta
                Właśnie miałem wystawić swój projekt 3 way na accutonach w gotowych konstrukcjach i projektach.
                Mam projekty 2-óch !!! różnie a za razem bardzo dobrze grających zwrotnic, ale innych . Z pełnym opisem projektów, pasywny, półaktywny itp.

waloos dziękuję, właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że kompletnie to nie ma sensu .
                A miało być świątecznie ….

Skomentuj

Teoretycznie powinna być dzisiaj u niego jeśli w wigilię pracuje poczta. Zgłoś do Allegro. A nam podaj nick z forum tego kolesia :)
                  http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Allegro nic z tym noe zrobi. :)

Skomentuj

A prawa autorskie do zdjęcia? Przecież na aukcji jest zdj taz'a

Skomentuj

No to co innego. Jak udowodni allegro, że to jest jego zdjęcie, to mu usuną aukcję :)

Skomentuj

Jak to Twoje zdjecie to wstaw wielkiego kut.sa w czapce mikołaja.

Skomentuj

Problem w tym, że to zdjęcie pobrał koleś z forum, wstawił ze swojego dysku i niestety, nie da się :/

Skomentuj

Choinka DIY

Skomentuj

Oj Marian... trzeba było nie kupować nowej
                                Mogłeś zostawić z zeszłego roku
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  A co wiecej dzwony (z tego miejsca chce pozdrowić ravena ) czyli rezonanse kasuje sie poprzez użycie korektora
                                  Tylko, że auto to troszkę mniej wdzięczne środowisko - nie wyobrażam sobie zwrotki z 5cioma pułapkami rezonansowymi w małej plastikowej obudowie.
                                  2 kwestia co z dynamiką takiego zestawu by sie działo i zgraniem fazowym, jak wszystko pokorygowane pasywnie :P

Odpowiednio użyty parametryk ( z głową) robi często robotę :)

Skomentuj

Panowie, znacie jakis sklep z plastikowymi obudowami do DIY? potrzebuje pudelko o wymiarach 20szer 20dl, 10wys te wymiary sa minimalne, wieksze pudelko bedzie jeszcze lepsze, potrzebuje pod dosc spory zasilacz warsztatowy diy
                                    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

avt ?

Skomentuj

Lispol ? Standbyshop ? A jaki to zasilacz ? Elektronic labs czy cos ciekawszego ?

Skomentuj

Electronics Lab na LMC 7660IN, LM741, 3A na 2x KD502, lekko zmodyfikowany do pracy przy napieciach 38V, mozna to rozbudowac do calkiem sporej wydajnosci ukladu
                                          Last edited by Bumpalump; 25.12.2014, 01:22.
                                          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czaruję...
                                          X