Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
    W sieci krążą takie 3W na podwójnych w170s w TL białe obudowy chyba.
    A widziałem je chyba na filmie na YT. Jestem ciekawy jak jest to zaprojektowane. Odległości między głosnikami są tam kosmiczne, a to wróży małą wiedzę autora.

Skomentuj

mogę Ci pożyczyć..., ale marzec, kwiecień i maj będę ich potrzebował ew. jak ktoś kupi je w sklepie i mu nie spodoba się, to w czerwcu odkupię za 80%? "dzisiejszej" ceny
      Dzieki za propozycje, ale mimo checi brak czasu i natlok wszelich spraw uniemozliwi mi testy tych glosnikow.

Jest bardziej szczegółowy (wymiary) projekt tego TBTL-W6 ?
      W gazecie jest, ale te nowe wydania hobby hifi ciezko znalesc w sieci. Ogladalem go w papierowym wydaniu.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
        PM a Ty ćwiczyłeś W170S w TL, co sądzisz o zrobieniu na 2 sztukach wąskiego 3waya w TL. Ktoś mówił, że całkiem nieźle basują, potwierdzisz ?
        Ja robiłem w TL w170S i polecam.

Skomentuj

Jest bardziej szczegółowy (wymiary) projekt tego TBTL-W6 ?
          Mam ten numer jak neta bede mial to wrzuce scany

Skomentuj

ok mam neta jutro wrzuce w temacie o kartoflach

Skomentuj

Mam na biurku Soplicę Porzeczkową 0,25. Nalewam sobie jej do kieliszka co chwilę... jak opróżnię... siedząc samemu w piątek wieczorem w domu.
              Czy to objaw czegoś złego?

Skomentuj

jak byś był kobietą to pewno nie, ale chłop z porzeczkówą lol:)

Skomentuj

Nic zlego. Tez lubie "smakowki" ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez czekin1 Zobacz posta
                    ale chłop z porzeczkówą
                    No co Ty, oszczędny jest, nie trzeba popitki :P

Skomentuj

Nie ma 0,25... sa juz tylko 0,2, a soplica jedna z lepszych kolorowych :)

Skomentuj

jak nie ma 0,25?

- - - - - aktualizacja - - - - -

kupujesz półlitrówkę z której upijasz połowę... :)

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                          Nie ma 0,25... sa juz tylko 0,2, a soplica jedna z lepszych kolorowych :)
                          Racja. 0.2 :)

owocowe są dobre bo są dobre, kto nie lubi niech nie marudzi.

Czasy że facet spirytus popijał wódką to dawno minęły, a i klimaty nie moje.
                          Ja po prostu lubię dobre rzeczy.

A kolorowe Soplice są wyśmienite. Polecam śliwkową, tylko nie za bardzo zmrożoną, jest genialna :)

Skomentuj

Sobieski owocowy (nie pamiętam smaków) tez jest dość dość i ma chyba 40% a moze i lepiej.

Skomentuj

A ja tam polecam własne wyroby. Nie ma to jak 50% brandy. Nawet popijać nie trzeba

Skomentuj

Ja czasami woze do rodzinki w niemczech, sobieska karmelowa. Niemiaszki sie za tym zabijaja.

Skomentuj

Hehe otwórz sklep internetowy w kraju Helmutów i daj cenę polska razy dwa

prosty biznes

Skomentuj

To juz nie beda kupowac, nie bedzie sie im kalkulowalo :P

Skomentuj

śliwka soplica pychota,tylko czemu niekupiłem 0,5 :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez kapelli Zobacz posta
                                        Hehe otwórz sklep internetowy w kraju Helmutów i daj cenę polska razy dwa

prosty biznes
                                        u mnie jest jeden sklep z polskimi produktami i cena np herbaty zielonej z bioactiv gdzie u nas w tesko kosztuje 4 zł a tu prawie 4 eruo:)

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Ja czasami woze do rodzinki w niemczech, sobieska karmelowa. Niemiaszki sie za tym zabijaja.
                                        tu tez maja swojaki dobre kiedys u znajmoge pilem vodke jakąś smakową 50% alc swojski wyrób to wchodziło jak soczek ino 40 euro 0,7
                                        jakby to powiedzieć swoje chwalicie a cudzego nie znacie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez kapelli Zobacz posta
                                          Mam na biurku Soplicę Porzeczkową 0,25. Nalewam sobie jej do kieliszka co chwilę... jak opróżnię... siedząc samemu w piątek wieczorem w domu.
                                          Czy to objaw czegoś złego?
                                          Zależy o co pytasz, czy o to co pijesz, czy o to że pijesz wódę samemu :)
                                          To pierwsze to raczej rzecz gustu... gorzej z tym drugim...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X