Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Strzelam 12 miesięcy. Ciekawe kto będzie bliżej.
    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Macie jakieś pomysły jak przechowywać nie impregnowane drewno sosnowe? Dokładnie chodzi o surowe wyfrezowane profile różnego kształtu które segreguję na te lepszej jakości. Obecnie jestem zawalony w garażu po przeprowadzce i dodatkowo jeszcze drewno które mi zawadza ( a się na pewno przyda) Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić/ na zewnatrz nie dam bo zgnije, blaszaka itp nie mam, a na strych wnosic to dodatkowa robota...

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=EEh01PX-q9I

Skomentuj

Można tez kupić taką specjalną sklejkę z gumą w środku https://www.epspoland.pl/sklejki.php?sklejka=gluszaca

Skomentuj

Ma ktoś pomysł co to jest za folia/materiał, która zabezpiecza potencjometr przed kurzem?

https://www.conrad.pl/p/ps45g-b3sbr2...y-1-szt-675453

Muszę zabezpieczyć swoje potencjometry, które tego nie mają, a nie idzie dostać takich samych, które potrzebuje (wymiary itp)

Gdzieś widziałem takie nakładki, ale nie mogę znaleźć
            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

http://www.manufaktura-mk.pl/galeri-...nd/kolekcjoner

Skomentuj

Szukam żarówki LED na gwint E27 w mocy co najmniej 20W barwa tylko ciepła, z możliwością ściemniania. Czy ktoś coś ma sprawdzonego?

Skomentuj

Cześć wszystkim. Dawno mnie tutaj nie było, tyle lat a strona dalej wyglada tak samo. Mam pytanko odnośnie loudspeakershop.eu - zamawiał ktoś coś ostatnio od nich niedawno? Probówałem dzisiaj zamówić parę rzeczy ale nie mają opcji z dostawą kurierem.
                  Last edited by fforc9e; 24.05.2019, 19:54.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                    Szukam żarówki LED na gwint E27 w mocy co najmniej 20W barwa tylko ciepła, z możliwością ściemniania. Czy ktoś coś ma sprawdzonego?
                    Polskie piły są dobre. Nie wiem czy są takie z możliwością ściemniania. Ja mam bez. Dobre są też ledowe z ikei.

Skomentuj

Nie chciałby się ktoś pozbyć jakiejś w miarę pojemnej obudowy do wzmacniacza? Z czego wykonujecie obudowy jeśli robicie je sami lub od kogo zamawiacie? Szukam jakiejś dużej żeby miała sporo miejsca i możliwości jego zagospodarowania ale nie mogę nic znaleźć. Musi być w miarę solidna bo graty trochę ważą.

Skomentuj

Zamieszczone przez fforc9e Zobacz posta
                        Cześć wszystkim. Dawno mnie tutaj nie było, tyle lat a strona dalej wyglada tak samo. Mam pytanko odnośnie loudspeakershop.eu - zamawiał ktoś coś ostatnio od nich niedawno? Probówałem dzisiaj zamówić parę rzeczy ale nie mają opcji z dostawą kurierem.
                        Niemożliwe...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Niemożliwe...

Okazuje się że nie można zamówić materiałów tłumiących z przesyłką kurierską. :) Najwyraźniej się nie mieszczą.

Skomentuj

Z materiałami tłumiącymi jest problem bo zajmują sporą objętość i są lekkie (koszt paczki w stosunku do jej wielkości, wagi i wartości przesyłanego towaru).
                            Z drugiej strony jakoś forniry wysyłają w wielkich paczkach... pewnie kwestia kuriera.

Jak zamawia się jakieś pierdoły typu głośniki, porty, terminale itp. to wytłumienie robi jako wypełnienie paczki, więc spoko.
                            Ale też nie zawsze... np. ze sztywnym poroso z podkładem bitumicznym już jest problem, bo nie zegniesz.

Najlepiej zadzwoń do sklepu i się dowiedz co i jak.
                            Last edited by marian; 25.05.2019, 10:58.

Skomentuj

To może spróbuj w innym sklepie np. Zap-Audio, BlackDotAudio - oni wysyłają. Zamawiałem tam i nie było problemów z wysyłką.

Skomentuj

wytlumienie polecam z allegro od kogokolwiek, dowolna ilosc bez problemow z wysylka i sensownych cenach.

Skomentuj

Z allegro bralem cala bale owaty i nie bylo zadnego problemu z wysylka. Problem to byl dopiero pozniej, jak to otworzylem i z malego opakowania zrobila sie bela owaty na pol piwnicy...

Skomentuj

Panowie, co się stało z forum Audiostereo?

Skomentuj

A co sie stalo? Dziala normalnie.

Skomentuj

Kurde, faktycznie działa.
                                        Na komórce działa ale na kompie się nie odpala...
                                        Wyczyściłem ciasteczka i nic nie pomogło.

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Kup w końcu tego nowego kompa i wywal xpka :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X