Strzelam 12 miesięcy. Ciekawe kto będzie bliżej.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Macie jakieś pomysły jak przechowywać nie impregnowane drewno sosnowe? Dokładnie chodzi o surowe wyfrezowane profile różnego kształtu które segreguję na te lepszej jakości. Obecnie jestem zawalony w garażu po przeprowadzce i dodatkowo jeszcze drewno które mi zawadza ( a się na pewno przyda) Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić/ na zewnatrz nie dam bo zgnije, blaszaka itp nie mam, a na strych wnosic to dodatkowa robota...
Skomentuj
-
Można tez kupić taką specjalną sklejkę z gumą w środku https://www.epspoland.pl/sklejki.php?sklejka=gluszaca
Skomentuj
-
Ma ktoś pomysł co to jest za folia/materiał, która zabezpiecza potencjometr przed kurzem?
https://www.conrad.pl/p/ps45g-b3sbr2...y-1-szt-675453
Muszę zabezpieczyć swoje potencjometry, które tego nie mają, a nie idzie dostać takich samych, które potrzebuje (wymiary itp)
Gdzieś widziałem takie nakładki, ale nie mogę znaleźć
Skomentuj
-
Cześć wszystkim. Dawno mnie tutaj nie było, tyle lat a strona dalej wyglada tak samo.Mam pytanko odnośnie loudspeakershop.eu - zamawiał ktoś coś ostatnio od nich niedawno? Probówałem dzisiaj zamówić parę rzeczy ale nie mają opcji z dostawą kurierem.
Last edited by fforc9e; 24.05.2019, 19:54.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaSzukam żarówki LED na gwint E27 w mocy co najmniej 20W barwa tylko ciepła, z możliwością ściemniania. Czy ktoś coś ma sprawdzonego?
Skomentuj
-
Nie chciałby się ktoś pozbyć jakiejś w miarę pojemnej obudowy do wzmacniacza? Z czego wykonujecie obudowy jeśli robicie je sami lub od kogo zamawiacie? Szukam jakiejś dużej żeby miała sporo miejsca i możliwości jego zagospodarowania ale nie mogę nic znaleźć. Musi być w miarę solidna bo graty trochę ważą.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fforc9e Zobacz postaCześć wszystkim. Dawno mnie tutaj nie było, tyle lat a strona dalej wyglada tak samo.Mam pytanko odnośnie loudspeakershop.eu - zamawiał ktoś coś ostatnio od nich niedawno? Probówałem dzisiaj zamówić parę rzeczy ale nie mają opcji z dostawą kurierem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNiemożliwe...
Okazuje się że nie można zamówić materiałów tłumiących z przesyłką kurierską. :) Najwyraźniej się nie mieszczą.
Skomentuj
-
Z materiałami tłumiącymi jest problem bo zajmują sporą objętość i są lekkie (koszt paczki w stosunku do jej wielkości, wagi i wartości przesyłanego towaru).
Z drugiej strony jakoś forniry wysyłają w wielkich paczkach... pewnie kwestia kuriera.
Jak zamawia się jakieś pierdoły typu głośniki, porty, terminale itp. to wytłumienie robi jako wypełnienie paczki, więc spoko.
Ale też nie zawsze... np. ze sztywnym poroso z podkładem bitumicznym już jest problem, bo nie zegniesz.
Najlepiej zadzwoń do sklepu i się dowiedz co i jak.Last edited by marian; 25.05.2019, 10:58.
Skomentuj
Skomentuj