Zamieszczone przez ruffpl
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaKup w końcu tego nowego kompa i wywal xpka
Skomentuj
-
a co w tym dziwnego?
ja win7 zainstalowalem dopiero jak x-com mi nie poszedl na xp
pogralem miesiac i usunalem
wszystko mi chodzi, nie mam pilnej potrzeby zmiany... wiec po co mam zmieniac?
ale przegladarki juz nie chodza jak trzeba
office tez mi juz nie chodzi
wiec powoli trzeba szukac nowego kompa :(
Skomentuj
-
Przecież można kupić legalnie za 100zł klucz do Win7 z poleasingowych kompów i zaktualizować bezpłatnie do Win10.
To chyba Marian pytał o nowszy komp i ja czekam jeszcze kilka miesięcy na APU Ryzen 5 3600G to 8 rdzeni, 16 wątków w 7nm i wystarczy mi na kilka lat. Ceny SSD teraz są znakomite i nie warto kupować dysku mniejszego od 500GB. Podobnie z pamięcią. No i zasilacz 200W do tego wystarczy.
Wysłane z mojego meizu note9 przy użyciu TapatalkaDayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaPrzecież można kupić legalnie za 100zł klucz do Win7 z poleasingowych kompów i zaktualizować bezpłatnie do Win10.
Skomentuj
-
Też analizowałem tę kwestię bo córce muszę kupić Windowsa. Nie będę się popisywał i cytował mądrzejszych ale z tego co wyczytałem i zrozumiałem jest to na 100% legalne. Oczywiście nie można go kupić od przypadkowego sprzedawcy alledrogo.
Wysłane z mojego meizu note9 przy użyciu TapatalkaDayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaDla mnie bardzo dziwnego. Nawet SSD stanowi problem w xp
stad tez nie musze zmieniac...
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaWarto pomyśleć o łatach bezpieczeństwa.
Win XP to już relikt niestety.
a w pracy komputery np nie sa podlaczone do sieci, wiec jakie zagrozenia?
ale osobiscie faktycznie mam problemy z antywirami :/
zaden juz sie nie aktualizuje :(
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaPrzecież można kupić legalnie za 100zł klucz do Win7 z poleasingowych kompów i zaktualizować bezpłatnie do Win10.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postana moim lapku prawie zaden ssd nie chodzi :(
stad tez nie musze zmieniac...
Interfejs SATA jest kompatybilny wstecz czyli jak masz dysk SSD w standardzie SATA 3 to będzie pracował pod kontrolerem SATA 1 i 2 gen tylko z odpowiednio mniejszymi prędkościami ale tak czy siak powinno banglać kwestia zmiany w BIOS :)
PS co to za lapek ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postaA zmieniałeś w ustawieniach BIOS funkcję AHCI ??
to konflikt sprzetowy a nie wina ustawien
asus K70IO
Skomentuj
-
Tutaj znalazłem kilka informacji na twój problem , może coś pomoże :
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3329188.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postaTutaj znalazłem kilka informacji na twój problem , może coś pomoże :
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3329188.html
czekam az monitor kompletnie padnie (od czasu do czasu robi sie bialy - wina kontrolera monitora w lapku, bo na zewnetrznym monitorze dziala poprawnie)
albo jak bede mial wene zeby postawic calego kompa od zera :p
Skomentuj
Skomentuj