Przeczytaj to co napisałem u góry to dowiesz się co daje takie najwyższe pasmo :) .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Panowie, gdzie zamawiacie formatki z MDF i HDF z dostawą do domu? Kupujecie w ogóle online czy tylko lokalne wizyty w Leroy/u stolarza? Próbuję właśnie złożyć paczki dla kolegi, ale w miejscu, gdzie mieszkam życzą sobie z docięciem ~400zł, w najbliższej znanej mi sensownej stolarni 230zł, ale jest oddalona o 60km a w Leroyu ten sam materiał kosztuje niecałe 90zł. Tylko Leroya u mnie brak...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Flip90 Zobacz postaMam takie pytanie laika czy na lakierowany fornir można stosować wosk bezbarwny połysk/mat. Czy do stosowania wosku musi być gole drewno gdzie ten wosk zamknie pory, wsiąknie i zabezpieczy.
Skomentuj
-
No tam gdzie ty (chyba?) mi poleciłeś kiedyś. Koło rynku na przymorzu. http://www.sklepdrzewny.pl/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPytanie, w jakim celu chcesz stosować wosk na lakierowany fornir?
Skomentuj
-
Używaliście kiedyś jednostronnie laminowanego HDF pomiędzy MDF a fornir? Szukam i niestety nie mogę znaleźć miejsca, gdzie kupiłbym wszystkie formatki z surowego MDF i HDF, w jednym miejscu mają HDF laminowany. Podejrzewam, że będzie niezłe kino z klejeniem - na wikol to pewnie bym musiał laminat ostro zeszlifować, albo może na jakiś klej kontaktowy/poliuretanowy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez StRess Zobacz postaPodejrzewam, że będzie niezłe kino z klejeniem - na wikol to pewnie bym musiał laminat ostro zeszlifować
Ja tak robiłem, jest OK.
Skomentuj
-
Naprawa potencjometru na przykładzie ALPS'a RK16
https://www.youtube.com/watch?v=hjC156W1iac&t=22sSansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Pytanko mam do was, wiadomo jak to w DIY każdy z nas posiada wszystkiego po trochu, mowa tutaj o częściach, rezystor, tranzystory, kondensatory.
Może ktoś bawił się w jakaś inwentaryzacje i za jakieś rozwiązanie, program, skrypt na www który pomógłby w takich porządkach ile szt posiadamy danego elementu?Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
-
Ja wiem gdzie co mam, ale jeśli o ilości to zaczyna mnie już coś trafiać, rezystorów smd i THT przestałem liczyć... kondensatory już też walają mi się w pudełeczku, jakieś nowości których o istnieniu nawet pojęcia nie mam. Dlatego szukam czegoś co pozwoliłoby mi to ogarnąć, jak na razie mam dokumentację w dokumencie google. Tylko bardzie pasowałoby mi coś na stronę www, zainstalować na serwerku i dostęp z każdego możliwego urządzenia.
Sam napisałem skrypt, niestety po backup gdzieś mi go wcięło....Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"
Skomentuj
Skomentuj