Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez srekal34 Zobacz posta
    Desire Z jest śmieciem, to ciekawe co byś powiedział na Ace'a
    Oba sa mało warte

Jak celujemy w wysokie modele i niską cene polecam zobaczyć Wava 3. Jesli ktoś nie potrzebuje miliona udziwnien androida.

Skomentuj

Desire Z jest śmieciem
      No jest, choć największym śmieciem, jaki miałem w rękach to SE Xperia Mini Pro. Powinna być dołączana do gazetek dla dzieci, np. dobrze by pasowała do świnki Peppy.
      Taka Motorola Milestone (pierwsza) przewyższa Desire Z o pięć klas wykonania (pomijam tu parametry techniczne: RAM i procka).

Skomentuj

Przecieź jak byk w All Inclusive Max FIX jest za 649zł, 1GB internetu, w tej cenie nic lepszego nie ma.
        W ofercie all inclusive max fix nie masz internetu a masz 300min do wszystkich sieci i 300 na stacjonarne. telefon kosztuje 869zl dla przedluzajacych oferte (40zl z hakiem przez pierwsze 3mc dla nowych klientow)... :) Ceny poszly w gore i juz tego telefonu nie ma za 649zl..

Skomentuj

No to słabo w takim razie :( Chyba lepiej w takim razie opłaca Ci się wziąć mniejszy abo, telefon który dostaniesz sprzedać i kupić coś porządnego na allegro.
          Co do Milestone to się zgadzam - sam ją mam,jakość wykonania jest niesamowita ale brak ramu i stary android jest mocno irytujący.

Skomentuj

stary android
            Ja wgrywałem CyanogenModa 7 z xda developers :) (Android 2.3.7)

Skomentuj

Poza tym że na tym CM7 nie chodzi żadna gra, a przeglądarka wywala sie przy przeglądaniu ~3 kart no to wszystko w nim w porządku

Skomentuj

No to słabo w takim razie Chyba lepiej w takim razie opłaca Ci się wziąć mniejszy abo, telefon który dostaniesz sprzedać i kupić coś porządnego na allegro.
                Badając ceny na allegro i tak najlepszym rozwiązaniem chyba jest wziąć od razu coś co będzie się użytkowało, bo nie zarobi się na telefonie tyle, aby później kupić inny taniej. Nie chcę też więcej jak 400zł zapłacić za telefon przy takim abonamencie.

Skomentuj

dobra - dodalem ceny do telefonow

mozecie mi zaproponowac w kategoriach cenowych faworytow?
                  bo na obecna chwile stac mnie tylko na elefony za 1zl :???:
                  tak wiec nie wiem czy brac cos za 1zl czy czekac do wyplaty

Skomentuj

Pawel S. przenies numer do Play bedzie lepiej chyba To co mi proponowali niecąły rok temu było kina po 6 latach u nich, teraz jestem w Play i mam fajnie

Skomentuj

zmiana odpada - nic mi tu nie przeszkadza wiec nie bede na sile komplikowal

Skomentuj

A jakie to komplikacje ? Idziesz do Playa, mówisz, że chcesz przenieść numer, oni załatwiają resztę. Ty się tylko podpisujesz:)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          zmiana odpada - nic mi tu nie przeszkadza wiec nie bede na sile komplikowal
                          Jakbym słyszał dziadków jakiś... :P Dzisiaj nic nie musisz robić poza złożeniem podpisu, jak napisał banangti, a profity z tego będą na pewno.. Kwestia tylko zapytać jakie :)

Skomentuj

Poczatkiem marca kupilem Galaxy Y. Potrzebowalem czegos co ma nawigacje i Wifi. Jako kompletny sceptyk ekranow dotykowych na poczatku bylem zalamany. Dopiero sie przyzwyczajam do tego telefonu ale juz teraz wiem, ze zrobilem dobry wybor. Mozliwosci jakie daje nawet tak kiepski smartfon sa imponujace.
                            To co mi sie nie podoba to slaby aparat, tylko 2mpix ale od zdjec mam lustrzanke. Mogla by byc latarka. Wielkosc wyswietlacza jest nieduza, ale taki telefon chcialem. Te wysokie modele smarftonow maja bajeczne wyswietlacze ale dla mnie po prostu za duze. Tel mial byc maly i poreczny. Rozdzielczosc ekranu jest przecietna, za to super czuly dotyk. Telefon jest szybki, nie sprawia problemow. Trzeba sie przyzyczaic do smuklej obudowy, bo bardzo latwo moze wypasc z reki ( juz raz lezal na chodniku ekranem w dol i nie ma zadnej ryski ).
                            Generalnie jestem zadowolony. Jestem tradycjonalista jesli chodzi o telefony ale ten maly kurdupel coraz bardziej mi sie podoba :) Ciezko mi cos wiecej napisac, bo jeszcze poznaje ten telefon. Nie wiem co ma konkurencja w tej cenie i nie bede forsowal Samsunga ale wybralem te marke, poniewaz bylem bardzo zadowolony z poprzedniego, rozsuwanego Samsunga.

Skomentuj

Pogromco zainstaluj sobie z marketu aplikację Flash Light lub coś w tym stylu i masz z ekranu latarkę

Skomentuj

Cos czytalem o tym, ale to ponoc uzywa lampy blyskowej telefonu do swiecenia?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                  Cos czytalem o tym, ale to ponoc uzywa lampy blyskowej telefonu do swiecenia?
                                  Też ale także ekranu ( ja nie mam lampy błyskowej więc lecę na białym ekranku). Jest darmowe więc co za problem ściągnąć i przetestować:)
                                  Tu masz test jak to działa:
                                  http://www.youtube.com/watch?v=zevne...eature=related

Skomentuj

I to jest właśnie przewaga Androida - jego elastyczność. Instalujesz i zmieniasz co chcesz. Oczywiście dostrzegam minusy open source, ale coś za coś.
                                    Jeśli komuś zależy na foto, to proszę:
                                    http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/wi...-Wildfire.html
                                    Nie jest to lustrzanka, ale litości... to tylko komórka!
                                    Nie będę wychwalał HTC pod niebiosa, ale fakt faktem, całe życie miałem klawiszowe nokie i sony ericsony... obawy przed dotykowcem w całej rozciągłości (system, obsługa) prysnęły. Teraz tylko myślę o kolejnym poziomie wyżej. Małe wyświetlacze to .... prehistoria.

Skomentuj

Zamieszczone przez Alchemiq Zobacz posta
                                      Teraz tylko myślę o kolejnym poziomie wyżej. Małe wyświetlacze to .... prehistoria.
                                      Szkoda tylko, ze nie sa z gumy i nie kurcza sie do mniejszych rozmiarow. Nie lubie nosic przy sobie przedmiotow wielkosci cegly :)

Skomentuj

heh! też to miałem na względzie!
                                        nokia E51 idealnie wpasowywała się w mini kieszonkę "prezerwatywkę" :))
                                        akurat HTC też pasuje :))))
                                        ... jak spojrzysz na obudowę, to jest ładnie zaokrąglony z każdej strony. Nie ukrywam, jestem estetą i tak, jak poszukuję kompromisu w budowie kolumn (dźwięk/jakość/ wygląd) z naciskiem na wygląd, to takie samo podejście miałem do HTC. Wygląd, ergonomia, jakość, funkcjonalność.
                                        Wady ma, nie przeczę. Ale cała reszta i funkcjonalność potrafi czynić cuda. Kurde telefon, to nie tylko parametry!
                                        To też uczucie, że leży w dłoni, a Ty czujesz, że mail śmiga, bukfejsa :) przeczytasz, poczta -no problem, photo na całkiem zadowalającym poziomie, modyfikowane pulpity... a co tu więcej pisać... Android ze wszystkimi swoimi zaletami i wadami.

Skomentuj

Zamieszczone przez banangti Zobacz posta
                                          A jakie to komplikacje ? Idziesz do Playa, mówisz, że chcesz przenieść numer, oni załatwiają resztę. Ty się tylko podpisujesz
                                          pracuje po 14h wiec nawet na to czasu nie mam ;]

Skomentuj

Czaruję...