Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W play internet smartfonowy jest taki że po wygaśnięciu pakietu transfer zwalnia, ale ma się bez dodatkowych opłat dalej internet. Co prawda chodzi tak jakby się popsuł ale chodzi... :)

---------- Post dodany o 19:35 ---------- Poprzedni post o 19:32 ----------

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    tylko o to co chodzi w tle. Aktualizacje programów itp
    HTC o tyle jest fajny, że w każdej chwili rozłączyć sobie możesz w szybki sposób sieć komórkową i włączysz sobie neta jak tego potrzebujesz a nie jak potrzebuja aktualizacje, których nie chcesz aktualnie uzywać.. :) Jak tak uzywa się pakietu to na pewno 1Gb starczy - sam taki pakiet posiadam i tylko przez pierwszy miesiąc mi nie starczyło transferu jak przygotowywałem prace telefonu i wgrywałem aplikacje pod siebie..

Skomentuj

Czołem,

wystarczy, na wszelki wypadek z Marketu zaśsij program NetCounter. On ci wszystkiego przypilnuje. Ustawisz sobie alert powiedzmy na 800 MB i wcześniej będziesz wiedział kiedy sfolgować. Z resztą, sam dojdziesz co i jak.
      Jest sporo przydatnych aplikacji. Z tym telefonem jest łatwiej, ponieważ wiele rzeczy, które do starego HTC Dream trzeba było dograć, tu będziesz miał na dzień dobry. Koniecznie sprawdź aktualność systemu, ponieważ niedawno była udostępniona łata i wątpię abyś ją miał.

Pozdrawiam i gwarantuję dobrą zabawę na początku i dużo zadowolenia później.
      Jacek ZIeliński

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        W play internet smartfonowy jest taki że po wygaśnięciu pakietu transfer zwalnia, ale ma się bez dodatkowych opłat dalej internet. Co prawda chodzi tak jakby się popsuł ale chodzi...
        to bardzo uspokoilo moje konto

Skomentuj

no i mam desire S :)

Skomentuj

No to teraz Panowie w wątku o aplikacjach dorzucać ciekawe nowinki... :)

Skomentuj

wrocilem z umowa i telefonem...
              mimo ze nie ma sim-locka to szybko wrocilem z karta do starego telefonu - nauka jego obslugi zejdzie pare dni :/
              nie mowiac juz o futerale na telefon

Skomentuj

obawiam sie ze pierwszy raz pozbede sie telefonu zanim skonczy mi sie umowa :(
                juz po tygodniu popsulo sie rozsuwanie klawiatury!
                nie wiem od czego, ale juz sam sie potrafi rozsunac :/

to ze bateria potrafi pasc w ciagu jednego dnia jeszcze jestem w stanie zrozumiec...
                ale ten glosnik w sluchawce mnie wkurza!
                buczy strasznie i nic nie rozumiem jak do mnie dzwonia :/
                kobiety jeszcze da sie sluchac, mezczyzn juz prawie sie nie rozumie :/

ale do samego androida itp nie moge sie przyczepic

Skomentuj

Przecież mówiłem, że Desire Z to szmata...

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Mialem juz chyba z 5 tel na andku i ostatni ktory w miare mi odpowiadal to bys SGS, mialem htc, nawet jednego lg, pozostalem przy samsungu. Przy ostatnim zakupie wpadl mi w rece nexus tez calkiem fajny telefonik, ale koncowka nalezala do SGS3, na razie narzekac nie narzekam.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Skomentuj

ale ja nie narzekam na androida - to akurat dziala znakomicie
                      tylko na detale telefonu :/

Skomentuj

Z każdym telefonem typu smartfon z dotykowym ekranem trzeba się obchodzić jak z jajkiem i taka jest prawda. Rozsuwana klawiatura przy urządzeniach tej grubości to iście zegarmistrzowski mechanizm, który przy bardziej energicznym rozsunięciu rozpada się na kawałki.

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                          Rozsuwana klawiatura przy urządzeniach tej grubości to iście zegarmistrzowski mechanizm, który przy bardziej energicznym rozsunięciu rozpada się na kawałki.
                          akurat ten nie jest ani super cienki ani delikatny
                          jest duzy, ciezki i solidny
                          ale wkurzylo mnie to ze malo co tego bajeru uzywalem i bez powodu nagle sie popsulo! :(
                          poprostu wzialem rano telefon nad glowa i mi sie rojechal...
                          no i mechanizm to nie czyste rozsuwanie a rodzaj zawiasu

Skomentuj

Miał ktoś do czynienia z Sony Ericsson ELM? Jeśli tak to prosiłbym o skrobnięcie paru zdań na temat tego telefonu.
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Cudny90 ja mam nokie n97 mini z rozwiązana klawiatura i nie miałem z nim żadnego problemu.
                              Uzywalem go 2,5 roku
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
                                Miał ktoś do czynienia z Sony Ericsson ELM?
                                ja mam rozsuwaną wersję czyli HAZEL i bardzo sobie chwale. jest to bliźniaczy model tylko z inną obudową. używam prawie 2 lata i już trochę ze mną przeżył. bateria trzyma jakieś 4dni, aparat nie jest najgorszy choć SE ma lepsze (np. C902). plusem dla mnie jest agps którego używam jeżdząc na rowerze. coś szczególnego Cię interesuje?

Skomentuj

Dzięki za info! Wiem że Hazel to bliźniak jednak nie chce slidera. To jedyny telefon ze stajni SE który mnie interesuje bo jest telefonem komórkowym.
                                  Generalnie chciałbym sie dowiedzieć jak wygląda sytuacja z wykonaniem telefonu, wytrzymałością baterii, sprawnością działania softu
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

wiec wykonanie bardzo fajne, mimo ze obawialem sie slidera nie mogę powiedzieć złego słowa o nim. wokół wyświetlacza ramka jest metalowa, w przez to że to slider to wyświetlacz jest odrobine większy. soft działa sprawnie choć niekiedy łapie mały zastój ale wystarczy wyłączyć i włączyć i znów wszystko jest ok. bateria trzyma ok 4-5 dni przy umiarkowanym użytkowaniu. po kilku godzinach (ok 4h) słuchania muzyki poziom baterii spada o jakieś 15-20%. Ostatnio będąc na rowerze to przy włączonym gps-ie i muzyce po ok 6h jazdy bateria spadła o prawie połowę. szczerze mogę go tobie polecić.

Skomentuj

panowie miał ktoś styczność z Sony Xperia P?

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                        Z każdym telefonem typu smartfon z dotykowym ekranem trzeba się obchodzić jak z jajkiem i taka jest prawda.
                                        Bzdury wypisujesz, posiadam HTC Desire HD i spadł mi co najmniej 3 razy w dosyć "ciężkich" sytuacjach z czego jedna to było wysunięcie się telefonu z rąk i uderzenie z wysokości półtora metra o beton - telefonowi nic się nie stało oprócz odarcia na aparacie (uderzył dołem).

Uwielbiam gadżety więc najpewniej moim następnym telefonem będzie LG Optimus G albo Galaxy Note 2 :)

Skomentuj

Ja gdy rok temu kupiłem swojego Nota zaliczyłem przygodę w pierwszy dzień użytkowania. Byłem w bloku i zakładałem kurtkę na korytarzu i oczywiście musiał wypaść mi z kieszeni kurtki. Oczywiste też było, że było mu mało i musiał zaliczyć wszystkie schody jakie miał po drodze, po czym zatrzymał się jakieś 3 metry ode mnie. Nic mu nie było ale od razu poszło zamówienie gumowego futerału i foli ochronnej.
                                          Uważam, że kto chce kupić nowego smartfona musi od razu zrobić to samo. Wtedy po dłuższym użytkowaniu wystarczy tylko wymiana porysowanej foli i telefon jest jak nowy. Co? Że gorzej wygląda? Gorzej to będzie wyglądał bez futerału jak spadnie i się roztrzaska ekran:razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X