Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ok juz pobralem nowe mapy. Mimo polaczenia wifi nie chcial sie polaczyc z mapami. Zrobilem restar telefonu i polecialo gladko. Lumia 520.

A wlasnie, jak to jest u Was ze zdjeciami i lokalizacja? Mam zaznaczone aby przy kazdym zdjeciu telefon zapisywal lokalizacje zdjecia, ale jak pozniej zmusic telefon aby pokazal na mapie gdzie bylo zrobione to zdjecie? Na androidzie bylo to bardzo proste.

Skomentuj

Bateria przy ciagle wlaczonym wifi i korzystaniu z internetu przez ~3h dziennie plus 20minut rozmow i kilka sms to drugiego dnia wieczorem trzeba ladowac. Na ten moment malo korzystalem z telefonu ~30minut internet i ~15min rozmow , wylaczone wifi to mam 68% baterii a od ladowania odlaczylem we wtorek rano(sam jestem zdziwiony). Ogolnie widac ze wyswietlacz najbardziej "pompuje" baterie.

Skomentuj

Pogromca mitow u mnie też zapisuje, jak przeglądam zdjęcia na OneDrive to przy zdjęciu jest mapka i bezbłędnie pokazuje gdzie było zrobione, natomiast przy przeglądaniu zdjęć w telefonie chyba nigdzie nie można sprawdzić lokalizacji zdjęcia... Taki system...

Skomentuj

Mam pytanie do uzytkownikow Lumia. Telefon przy robieniu zdjec moze zapisywac lokalizacje GPS. Moje pytanie brzmi, w jaki sposob zmusic telefon aby pokazal lokalizacje zrobionego zdjecia na zapisanych mapach? W ogole jest taka mozliwosc? W androidzie nie ma z tym problemu. Mam stara Lumie 520.

Skomentuj

Pogromca mitow Sprawdz aplikacje LUMIA STORYTELLER

Skomentuj

http://allegro.pl/huawei-e3276-lte-o...002970484.html

warto?
              niby dlugo uzywany, ale wyglada OK
              no i mialbym mozliwosc sprawdzenia

Skomentuj

Nie na temat...
                internet w plusie kosztuje 30zł miesięcznie, tyle co wychodzi korzystając z na kartę. Modem masz za 50zł i to nowszy model, więc po co Ci to?

Skomentuj

Pokaz oferte
                  Po co mi to? Bo mam darmowe lte w abonamencie?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    Pokaz oferte
                    Po co mi to? Bo mam darmowe lte w abonamencie?
                    Tez dostałem lte w abonamencie, dlatego zmieniłem telefon na taki z lte i udostepniam neta przez wbudowany hotspot.

Skomentuj

Zamieszczone przez mobias Zobacz posta
                      dlatego zmieniłem telefon na taki z lte
                      tez o tym myslalem, ale nie chce telefonu czysto dotykowego :(

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                      internet w plusie kosztuje 30zł miesięcznie, tyle co wychodzi korzystając z na kartę. Modem masz za 50zł i to nowszy model, więc po co Ci to?
                      8gb? pozniej jedynie 1mb transferu - po co mam za to placic skoro mam darmowe aero?

Skomentuj

A ja mam za swoje. Kupiłem sobie myphona nexta i się nim cieszyłem przez 1,5 roku (bo rzeczywiście fajny) Ale się pewnego dnia powiesił i już nie wstał (znaczy czasem się da włączyć, podziała trochę i przestaje) zrobiłem twardy reset, nie pomogło, to wysłałem do serwisu gwarancyjnego. I co? Serwis odpisał, że nie naprawią bo tel miał kontakt z cieczą. Myślę sobie co za ch... bo nigdy go nie zalałem? Okazuje się że w środki jest nalepka i pod wpływem wilgoci się robi czerwona. I tak się firma wypisała z odpowiedzialności za produkt.

Nie wiem czy wszyscy producenci tak robią, ale myphona kochani nie kupujcie. Te telefony są tańsze na ebay tylko z innym logiem, a gwarancja jest tyle samo warta, bo ta nalepka siępodobno od byle g... robi czerwona. Tyle ode mnie.

Kto poradzi jak go naprawić? Bo wygląda na zimne luty (jak się puknie to startuje, jak się podgrzeje, to przestaje działać itp) Ma ktoś doświadczenia i podpowie?
                        Last edited by Micwoj; 21.04.2015, 15:00.

Skomentuj

Taka sama jazda była z iphonami. W serwisie specjalnie wilgocią traktowali telefony by ich nie naprawiać...
                          Dużo było o tym mediach swego czasu.
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                            A ja mam za swoje. Kupiłem sobie myphona nexta i się nim cieszyłem przez 1,5 roku (bo rzeczywiście fajny) Ale się pewnego dnia powiesił i już nie wstał (znaczy czasem się da włączyć, podziała trochę i przestaje) zrobiłem twardy reset, nie pomogło, to wysłałem do serwisu gwarancyjnego. I co? Serwis odpisał, że nie naprawią bo tel miał kontakt z cieczą. Myślę sobie co za ch... bo nigdy go nie zalałem? Okazuje się że w środki jest nalepka i pod wpływem wilgoci się robi czerwona. I tak się firma wypisała z odpowiedzialności za produkt.

Nie wiem czy wszyscy producenci tak robią, ale myphona kochani nie kupujcie. Te telefony są tańsze na ebay tylko z innym logiem, a gwarancja jest tyle samo warta, bo ta nalepka siępodobno od byle g... robi czerwona. Tyle ode mnie.

Kto poradzi jak go naprawić? Bo wygląda na zimne luty (jak się puknie to startuje, jak się podgrzeje, to przestaje działać itp) Ma ktoś doświadczenia i podpowie?
                            Możesz go rozebrać i przegrzać stacją HA.
                            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

No i teraz ja, w normalnych warunkach uczciwy klient, przed wysłaniem sprzętu do serwisu będę go preparował. Oszuści. Jakoś im starszy się robię tym bardziej mi te korporacyjno nowoczesno byznesowe krętactwa przeszkadzają.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                Taka sama jazda była z iphonami. W serwisie specjalnie wilgocią traktowali telefony by ich nie naprawiać...
                                A ty masz iPhona i to sprawdziłes czy tylko wyczytałes?
                                Ja uzywam tylko i rządzen i najmniejszego problemu nie było
                                Koledze nawet ostatnio nowego 4s dali jak mu sie "uszkodził"
                                Nie ma problemow z serwisem
                                Chyba, ze to ty trafiłes na nie uczciwych

Taka wilgociowa "wlepke"- czujnik ma każde takie urządzenie

Co wiecej jak miesięczna 6ka wyładowała na imprezie w basenie to następnego dnia oddana do serwisu od reki zaproponowali nowy w 1/3 cenie nowego
                                Last edited by lklukasz; 22.04.2015, 05:53.
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  A ty masz iPhona i to sprawdziłes czy tylko wyczytałes?
                                  Ja uzywam tylko i rządzen i najmniejszego problemu nie było
                                  Koledze nawet ostatnio nowego 4s dali jak mu sie "uszkodził"
                                  Nie ma problemow z serwisem
                                  Chyba, ze to ty trafiłes na nie uczciwych

Taka wilgociowa "wlepke"- czujnik ma każde takie urządzenie

Co wiecej jak miesięczna 6ka wyładowała na imprezie w basenie to następnego dnia oddana do serwisu od reki zaproponowali nowy w 1/3 cenie nowego
                                  No to super jak zaproponowali nowy po szkodzie basenowej za 1/3 ceny. Ciekawe czy jakbym rzucił z 10 piętra też dostałbym taką ofertę...

Nie mam żadnych urządzeń (p)appla i nie przewiduję posiadania takowych. Nie zgadzam się z polityką formy i denerwuje mnie otoczka wokół jej produktów :) fanbojem też nie będę jak co niektórzy :)
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dobra, dobra. Klasyczna dyskusja apple kontra reszta świata. Na apple mnie nie stać (a raczej jakoś szkoda kasy). Ktoś podpowie jak to naprawić albo komu dać do naprawy w wawie?

Skomentuj

Ciekawe czy jakbym rzucił z 10 piętra też dostałbym taką ofertę...
                                      Wtedy 2/3 ceny...

Na apple mnie nie stać
                                      NAjnowszy S6 jest drozszy.

Skomentuj

Na apple mnie nie stać
                                        Weź nie pisz takich rzeczy bo teraz applowi fanboye patrzą na Ciebie z pogardą wymieszaną z nieukrywanym poczuciem satysfakcji . Przecież to ich koronny argument "krytykujesz bo cię nie stać" hehe.

Osobiście żadnego sprzętu od appla nie miałem i mieć nie będę bo nie podoba mi się filozofia ich produktów oraz ceny które są mocno zawyżone w stosunku do tego co oferuje ten sprzęt. Jedyne co należy im oddać to, że potrafią sobie wychować użytkowników.

Skomentuj

No to juz wam ktos napisał, ze nowy s6 jest droższy od 6ki :)
                                          I cały misterny plan w.....u :)

I kto tu jest fanbojem?
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X