A jaka jest różnica pomiędzy MI4, a MI4C?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ktory telefon?
Collapse
X
-
Przeglądam internet i w sumie zgłupiałem już, wychodzę z założenia że przy tej kasie cieżko kupić coś sensownego. Oglądałem dzisiaj parę telefonów w sklepie i spodobała mi się motorola moto G3 - solidnie wykonana, nie wygląda tanio, bardzo dobry aparat w tym przedziale cenowym, bryzgoszczelna obudowa, szkoda że mało tylko 1GB RAMu. Drugi telefon który wpadł mi w oko to LG G3s - wizualnie lepiej wykonany od motoroli i bardziej mi się podoba, mniejsze gabaryty, aparat niestety słabszy, sprzetowo podobny do motoroli.
Skoro polecacie Motorole/Lenovo, to co powiecie o Lenovo A806? Ma on więcej RAMU od Moto G3 i również aparat 13Mpix, do tego jest tańszy. Pod uwagę biore te 3 telefony. Popchnijcie w którąś stronę
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/9038/11487/9190/0/
Skomentuj
-
LG G3s odradzam, jeżeli chodzi na KK to jeszcze ujdzie...ale i tak nie polecam, znikająca klawiatura okropne lagowanie telefonu to chleb powszedni na 5.0.2 trochę nadrabia się po wrzuceniu CM ale nie o to chodzi....wymiana kernela niektórzy chwalą ją niestety jestem zawiedziony....ogólne unikaj jak ognia...są to wersje dla ubogich z nazwą flagowca nic więcej...
Zobacz sobie recenzję LG G4S w skrócie Ci napiszę ,,wolałbym kupić LG G2 który jest szybszy...,, s
Skomentuj
-
Ja polecam HTC One M8 (sam używam 2 rok) starsze albo M9 nowsze, jak na razie najlepsze co miałem w łapach. Ten Huawei ma słabą baterię, jego podobizną jest Sony M4 Aqua tylko ten cierpi na małą pamięć wewnętrzną i po kilku większych aktualizacjach zaczynają się pojawiać komunikaty ale bateria lepiej trzyma.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez matrix Zobacz postaCzyli to co proponowałem.
Ja nie narzekam... Może i Ty się nie zawiedziesz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malikowy Zobacz postajeszcze co przemawia za One M8/9 to dziś w nocy została wypuszczona aktualizacja do Andka 6, przynajmniej w Tmobile
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaglupie pytanie - gdzie sie nosi te "cegly"?
Skomentuj
Skomentuj