UPC złożenie wymowienia skutkuje nękaniem z promocjami w Orange niewiem warto spróbować
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ktory telefon?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ejanek Zobacz postaUPC złożenie wymowienia skutkuje nękaniem z promocjami w Orange niewiem warto spróbować
Skomentuj
-
Najlepsza opcja na przedłużenie jakiejkolwiek umowy to jest wypowiedzenie. Wtedy z automatu jesteś kierowany do działu utrzymania klienta, albo do konsultanta ostatniego stopnia. Wtedy dostaje się najlepsze oferty.
Telefony na kartę to nie jest takie zło jak Ci się wydaje. Zajrzyj jeszcze na stronę super-sim.pl tam jest zbitka większości ofert na rynku. czasami bywa bardziej przejrzyste od tego co mają na stronach operatorzy.
Skomentuj
-
Paweł jak złożysz wniosek o przeniesienie to Cię przeniosą :) w tym momencie już będziesz klientem innej sieci.
Sam mam w play i to gadanie o zasięgu 4 sieci sobie mogą o tyłek potłuc, wkurza mnie jak telefon w trasie ciągle się przełącza, a w biurowcu też z zasięgiem średnio chociaż na przekaźniku play LTE są 3 kreski to on potrafi mi na przekaźnik t mobile HSDPA się przełączyć.
Skomentuj
-
W końcu pozbyłem się felernej Manty MS4503 i dzięki rękojmi odstąpiłem od umowy i odzyskałem kasę. W związku z tym potrzebuję nowego i tym razem solidnego telefonu. Co mi polecicie? Moje wymagania:
- stosunkowo dobry aparat,
- android
- 4,5"
- stosunkowo długo trzymająca bateria
- cena ok. 500zł
- dual sim miło widziane, ale nie konieczne
Telefonów często nie zmieniam, wiec jak okaże się dobry to będę go trzymać aż odmówi posłuszeństwa. Z funkcji smartfonowych potrzebna mi jest głownie nawigacja, możliwość korzystania z wifi i aparat foto. Lumie ogólnie są ok, ale Windows i jego aplikacje są dla mnie bezużyteczne. Here maps testowałem i są mało szczegółowe, a przy automapie którą moge zainstalować na androidzie są daleko w tyle. Dodatkowo Android posiada takze mapy google, dla tego Windowsa skreślam.
Skomentuj
-
Łukasz, zobacz sobie moto G, 2 edycja występowała w wersji dual sim ale jakbym miał kupować to za 700zł jest 3 generacji, niestety 5 cali ale teraz ciężko o mniejszy telefon, ma prawie czystego androida bez zbędnych dodatków i 13 Mpix aparat z sensorem Sony (taki jaki był montowany np w one plus one). Mimo tylko 1 gb ramu płynnością działania dorównuje flagowcom.
Moja dziewczyna z moto g 1 generacji wyciska 7 dni na baterii o.o, nie wiem jak ona to robi ale mi co udało się to max 4 dni a tak przeciętnie to 2,5 - 3 dni.Last edited by scythe1123; 11.01.2016, 18:05.
Skomentuj
-
Pisałem tam też o moto g 3 generacji, ona ma ten 13mpx aparat i wydaje mi się że w codziennym użytku bedzie chodziła lepiej niż S3. Nie ma tam touch wiza który z czasem muli no i jest to nowszy telefon, który bedzie mial update androida. 699 zł w x komie . I na wystawie w tym sklepie ją troche dotykałem i chodzi bardzo płynnie gdzie np. huawei P8 lite wolniej działał.
Dodam jeszcze, że w mojej moto g lte 1 gen jestem bardzo zadowolony jak działa gps, potrafił złapać fix w budynku bez włączonej transmisji.Last edited by scythe1123; 11.01.2016, 20:56.
Skomentuj
-
No to Huawej P8 Lite o którym pisałem wyżej ma 5" wyświetlacz, 2Gb ramu, procek ośmiordzeniowy, 16Gb wbudowanej pamięci 13MPx aparat tylny i 5MPx przedni. Do tego w Play'u weźmiesz go bodajże za złocisza.
Nie żebym coś tam chwalił, ale mam i nie narzekam. Do tego wszędzie dzwonię za free, sms'y za free, mms'y za free i 7Gb transferu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postamiałem sIII i jest to dobry telefon za 600 zł ciężko będzie znależć coś lepszego. Do tego dochodzi super wyświetlacz.
Skomentuj
-
Mam zenfona 5, nie narzekam. Minusem jest ze gdy odpale jakąś gre, lub bardziej wymagającą aplikacje to bateria w oczach leci. Tak normalnie to dzien/dwa trzyma- przy normalnym uzytkowaniu. Drugim minusem jest ramka w okół wyswietlacza, ktora znacznie go poszerza, choć jest cienki więc wygodnie leży. Pozatym rakieta, chyba bezkonkurencyjny wydajnościa w tej cenie i z dość przyjemna nakładka zenui czy jakos tak.
Ogólnie gdybym mial teraz kupowac to prócz asusa rozważał bym jeszcze lg serii G, oraz motorole moto g. Osobom ktorym zalezy tylko na kontaktach, a nie aplikacjach. To polecam cos na windowsie, bateria dłużej trzyma, a sam telefon sie nie zasyfia i nie zmula.
Skomentuj
Skomentuj