Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nie da sie generalizowac, jednym lepiej na karte innym na abo, duzo korzystam z netu, duzo dzwonie, za 73 pln (fakt ze na firme) nie zastanawiam sie kompletnie czy gadam 10 minut czy 2h, nie wazne z jakim numerem i nie wazne czy jestem w pl czy gdzies w eu..... do tego desire 500 w abo..

nie generalizujcie....bo jak sobie ktos chce miec "fajny" telefon bez abonamentu to ladnych pare stow trzeba dac, rozbij to na okres abonamentu, dodaj pakiety danych, i nieograniczone rozmowy i co sie okaze...... ... ?
    Last edited by bawolek; 23.03.2014, 10:46.

Skomentuj

bawolek
      Mój przykład 39zł przez 2 lata bez fona = 936zł
      Galaxy NOTE 3 kupiłem za niecałe 1800zł brutto czyli 1463zł

Ten sam abonament z telefonem NOTE 3:
      89,9 x 24 = 2157zł
      + 1599zł za telefon....

Skomentuj

Jako, że tytuł tematu nie odnosi się do telefonów komórkowych, pozwolę się zapytać, jaką bramkę VOIP byście polecili oraz jakiego dostawcę voip? :)

Ogólne opinie o voip również mile widziane :)

Skomentuj

Zamieszczone przez maxdila Zobacz posta
          Wczoraj przedłuzyłem w t-mobile abonament:
          - 39zł netto
          - nie limitowane rozmowy do wszystkich
          - nie limitowane sms'y
          - 1gb darmowego neta

Abonament dla firm, nie wiem czy jest dla prywatnych.
          Bez telefonu, na 2 lata.
          Bez telefonu też się zmieszczę w 4dyszkach. Z telefonem niestety nie da się tego zrobić w 60zł :)

Skomentuj

89 brutto
            Rozmowy bez limitow, 1,5 gb internetu plus telefon.
            Oferta orange

Podobnie jest u innych. Jak z telefonem i full wypas to 80-90 zl muszisz liczyc.
            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

mam do wymiany telefon w ramach abonamentu
              obecnie ma ace 2 i zastanawiam się nad ace3 lte , lg l7ii lub lumą 625 lte(ale jakoś ten windows mnie odstrasza), co byście doradzili ?

Skomentuj

Zamieszczone przez kurdzio Zobacz posta
                mam do wymiany telefon w ramach abonamentu
                obecnie ma ace 2 i zastanawiam się nad ace3 lte , lg l7ii lub lumą 625 lte(ale jakoś ten windows mnie odstrasza), co byście doradzili ?
                coś mało tych telefonów do wyboru. S III nie ma ? Z tych 3 wybrałbym lumie

Skomentuj

Ace 3 ma wiecej ramu i ma LTE za to ma mniejszy wyświetlacz od LG, Lumia 625 jest podobno bardzo dobra w tym zakresie cenowym ale sam nie miałem żadnej styczności z nią, jeżeli nie jesteś zwolennikiem googla i nie korzystasz już z wielu aplikacji do których się przyzwyczaiłeś na androidzie to lumia może być dobrym wyborem ja osobiście bez androida teraz nie potrafiłbym żyć :)

Skomentuj

Ja również podpisuje się pod androidem. Miałem kilka już telefonów z tym systemem jest bardzo intuicyjny i szybki w obsłudze. Siostra ma własnie lumie z winem to proste wifi włączyć to trzeba latać po ustawieniach... ble! Teraz mam S IV własnie ostatnio uruchamiałem LTE bo w serii nie było
                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Tyle że Ace 3 ma ekran TFT, nie każdemu to odpowiada
                      zobacz jeszcze Samsung Galaxy Core

Skomentuj

A ja dzisiaj złożyłem rezygnację i czekam na telefon z działu utrzymania klienta. Zobaczymy czy coś przyjemnego z galaxy note 2 mi zaproponują.

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                          Tyle że Ace 3 ma ekran TFT, nie każdemu to odpowiada
                          zobacz jeszcze Samsung Galaxy Core
                          jeśli chodzi o wyświetlacz to core tez ma tft
                          DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

I jest tańszy , ma większy wyświetlacz itd itp ...
                            http://www.telepolis.pl/porownanie,4...45,2469,2367,0

Skomentuj

niestety s3 nie mają :/ jest s4 i s4 mini ale to juz za sporą dopłatą
                              zależy mi głównie na dobrej navi, z reszty zabawek na androidzie raczej nie korzystam

jest galaxy core plus, w porównywarkach wyszedł gorzej od ace 3

lumia i lg są w tej samej cenie co ace 3

Skomentuj

Osobiście, jeśli nie przeraża cię firma polecam LG.
                                Posiadam i użytkuje 2 rok pierwszą wersję L7. Dość dobrze wykonany i wytrzymały telefon, genialny wyświetlacz no i do tego Gorilla Glass która u mnie uratowała już nie raz ekran przy upadku.
                                Kumpel ma L7 II i w porównaniu do mojego wydaje się być solidniejszy, no i wiadomo płynniej chodzi. Z tym że nie spodziewaj się cudów z baterią i płynnością, przynajmniej przy oryginalnym sofcie.
                                Mój z CM trzyma 3-4 dni przy średnim użytkowaniu, 15 min rozmowy i 30-40 sms dziennie, 3g włączana tylko w razie konieczności.

Skomentuj

lg ma baterię 2500mAh
                                  ace 3 ma szybszy proc, wiecej pamięci, obsługę glonassa, lte na którym mi średnio zależy, no i z mojego ace 2 jestem calkiem zadowolony

Skomentuj

Pteterycz instalujesz Kafelki łączności i wyciągasz potrzebne skróty na pulpit. Windows Phone nie jest taki straszny jak go malują. Sam mam Lumię 720 i raczej nie wyobrażam sobie przejścia na androida. Po prostu płynność i niezawodność tego systemu jest nie do przecenienia.
                                    Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                    Grado SR125i

Skomentuj

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
                                      Pteterycz instalujesz Kafelki łączności i wyciągasz potrzebne skróty na pulpit. Windows Phone nie jest taki straszny jak go malują. Sam mam Lumię 720 i raczej nie wyobrażam sobie przejścia na androida. Po prostu płynność i niezawodność tego systemu jest nie do przecenienia.
                                      W 100% popieram :)

/posiadacz L820/

Skomentuj

I w dodatku ma świetną navi za free (nokia)

Skomentuj

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
                                          Siostra również mówi ze jej pasuje etc
                                          Ja tam jednak wolę androida i nie chce się przekonywać do wina, ani innych w druga stronę. Podoba się to ok!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X