Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wyciagam stara nokie ktora przelezala 1,5 roku w kartonie - bateria trzyma!

juz sie nie da - pojawia sie tylko ekran startowy i nic wiecej :/

---------- Post dodany o 12:00 ---------- Poprzedni post o 11:48 ----------

Zamieszczone przez forum android
    Probowałes jeszcze raz wyjac baterie, włozyc i sprobowac uruchomic bootloader (vol down + POWER)?
    Po podłaczeniu pod ładowarke dioda sie swieci ?
    u mnie dioda sie swieci.
    wlaczylem to i wybralem recovery

troche dlugo juz mi 2 ikonki sie wyswietlaja...

Skomentuj

Na przyszłość włącz synchronizację kontaktów z google to nie będzie takiego bólu jak fon padnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Arturos Zobacz posta
        Na przyszłość włącz synchronizację kontaktów z google to nie będzie takiego bólu jak fon padnie.
        Ta i cała książka popieprzona na maxa... Jak mi się zsynchronizowała książka z google kontaktami, to pomieszały się nazwy i wciągneły mi się nawet telefony i adresy mailowe ludzi, którzy o coś tam kiedyś napisały... Dziękuję bardzo za taką synchronizację :)

Skomentuj

nie wiem czy mam wlaczone czy nie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            wyciagam stara nokie ktora przelezala 1,5 roku w kartonie - bateria trzyma!
            To mi się przypomniał żart: wczoraj wyciągnąłem po 10 latach mój płaszcz, wkłądam ręce w kieszeń a tam włączona 3310, patrzę a tam jeszcze 2 kreski baterii:)

Skomentuj

Ja przesiadlem sie z androida na WP8 i moge polecic. Zero zawieszania, szybszy, stabilniejszy. Pawel nie wiem jak jest w htc ale poszukaj na necie jak wgrac na nowo soft. Mialem samsunga i tam po takim padzie dalem rady nagrac na nowo soft czysty. Jesli masz konto google, to na nim sprawdzisz czy masz kontakty zsynchronizowane. Tak mi sie wydaje.

Skomentuj

Zamieszczone przez DeKeR Zobacz posta
                Jesli masz konto google, to na nim sprawdzisz czy masz kontakty zsynchronizowane.
                juz sprawdzalem - brak

telefon jest na gwarancji jeszcze - odesle do serwisu

Skomentuj

Panowie a co polecicie w rozsądnej kwocie z wyświetlaczem min 4,8" w abonamencie...? Kończy mi się umowa w play i wziąłbym coś nowego, htc evo 3d już mi się znudził i jakiegoś szajsunga bym wziął.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                    Panowie a co polecicie w rozsądnej kwocie z wyświetlaczem min 4,8" w abonamencie...? Kończy mi się umowa w play i wziąłbym coś nowego, htc evo 3d już mi się znudził i jakiegoś szajsunga bym wziął.
                    jaki abonament ?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Ta i cała książka popieprzona na maxa... Jak mi się zsynchronizowała książka z google kontaktami, to pomieszały się nazwy i wciągneły mi się nawet telefony i adresy mailowe ludzi, którzy o coś tam kiedyś napisały... Dziękuję bardzo za taką synchronizację :)
                      To początkowe pomieszanie może trochę przerazić, ale da radę scalić rekordy (choć chwilę trzeba na to poświęcić). Jeśli chodzi o kontakty "niechciane" to mi akurat nie to przeszkadza, bo najpotrzebniejsze kontakty mam na pulpicie a inne szukam lupką a nie przewijam listę, ale dla niektórych może być to problem. Można też często robić backup (ja zazwyczaj robię rzadko więc wolę synchronizację) - polecam program MyPhoneExplorer (używam jeszcze od czasów gdy miałem SE).

Skomentuj

Nie wiem skąd niechciane kontakty, u mnie w i9000 pobrał tylko numery telefonów, żadnych maili. Może zależy od Androida.

Skomentuj

Odebralem telefon z serwisu. Wymienili plyte glowna. Niestety stracilem wszystkie kontakty :(

Skomentuj

Żona uprała arc s ,więc hura po nowy fon i wybraliśmy o dziwo wspólnie ativ s.

Zobaczymy co i jak.

Skomentuj

telefon jutro wraca do serwisu - skopali glosnik!
                              prawie nic nie slychac w sluchawce :/

Skomentuj

może trzeba pogłośnić :lol:
                                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Mam ativa S, genialna sluchawka. Szybki, dobry aparat i wyswietlacz, windows bardzo prosty. A jesli lubisz sie bawic to poczytaj o interopie. Bedzie Pan zadowolony;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                    może trzeba pogłośnić
                                    sprawdzalem - wczesniej juz nie bylo ciekawie, ale teraz to juz przesada :/
                                    w domu ledwo slysze dzwoniacego a co dopiero na zewnatrz czy w pracy :/

Skomentuj

tak to jest z tym serwisem ;/

Skomentuj

Paweł, zwróć uwagę na siateczkę przy głośniczku, może paproszki Ci się jakieś dostały z kieszeni i zapchały siateczkę, krateczkę, czy co tam masz. Może warto spróbować to przeczyścić/przedmuchać.

Skomentuj

klawiatura fizyczna odmowila wspolpracy :p
                                          kolejny powod zeby go oddac

Skomentuj

Czaruję...
                                          X