Zamieszczone przez Penetrator
Zobacz posta
Ja mam s8+, dałem za niego w przedsprzedaży 4kzł i non stop po aktualizacjach zamiast być lepiej, jest coraz gorzej.
Baaa, nawet raz jak jechałem do Szwecji to podczas rozmowy i urwania się zasięgu tracił wszystkie dźwięki i mikrofon (aktualizowałem w trasie).
A że byłem 2 tygodnie w miejscu który nie grzeszy zasięgiem, mało go nie roztrzaskałem (podczas 10 minutowej rozmowy trzeba było średnio 5 razy restartować).
Serwis kazał zrobić twardy reset, kopię wszystkiego wysłać w chmurę, jeszcze przed zniesieniem roamingu - majątek by mnie to kosztowało.
Dopiero po powrocie i zrobieniu kopii na kompie i twardym resecie pomogło.
Nie dość że coraz droższe, to coraz gorsze gófno robią.
Obecnie pakują do s8 graty z niskiej półki (ram itp) przez to że dali d..y z różowymi wyświetlaczami (już podczas filmików z testowaniem baterii zanim wyszły na rynek było widać różowe odcienie "białego" tła) i trza się podnieść po katastrofie z notem.
Nam guard dali standardowy a teraz dają ubezpieczenie na wyświetlacz żeby ludzie brali.
Ale powiedziałem już ostatni raz szajsunga, nigdy jabłka (miałem 3gs, znajomi mają i różne rzeczy się z nimi dzieją, szefowi 7 w potrzebie się zablokował że serwis ledwo dał rady odratować), teraz (tzn za ok rok, bo tyle mam telefony) jakiś dobry chińczyk, bo robią coraz lepsze w przystępnej cenie.
Skomentuj