Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Damian89 Zobacz posta
    LG G3s odradzam, jeżeli chodzi na KK to jeszcze ujdzie...ale i tak nie polecam, znikająca klawiatura okropne lagowanie telefonu to chleb powszedni na 5.0.2 trochę nadrabia się po wrzuceniu CM ale nie o to chodzi....wymiana kernela niektórzy chwalą ją niestety jestem zawiedziony....ogólne unikaj jak ognia...są to wersje dla ubogich z nazwą flagowca nic więcej...
    Zobacz sobie recenzję LG G4S w skrócie Ci napiszę ,,wolałbym kupić LG G2 który jest szybszy...,, s
    G3S również posiadam i to jest porażka. Jak już to albo G3 w wersji 32GB i 3GB ramu, albo G4, ale nigdy nie kupować wersji "s". okrojony system (nawet kalkulatora nie mam po aktualizacji softu, aplikacja quick remote okrojona - sterowanie tylko tv gdzie w G3 jest sterowanie klimatyzatorem,tv,projektorami itd).

Ze znikającą klawiaturą nigdy nie miałem problemu w G3s.
    http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
      G3S również posiadam i to jest porażka. Jak już to albo G3 w wersji 32GB i 3GB ramu, albo G4, ale nigdy nie kupować wersji "s". okrojony system (nawet kalkulatora nie mam po aktualizacji softu, aplikacja quick remote okrojona - sterowanie tylko tv gdzie w G3 jest sterowanie klimatyzatorem,tv,projektorami itd).

Ze znikającą klawiaturą nigdy nie miałem problemu w G3s.
      A mówiłem bierz lepiej G2. A tak to nie przesadzaj wersja 16gb i 2gb ram też bardzo dobrze chodzi. Na pewno dużo lepiej jak s

Skomentuj

Zawiodłem się na tym modelu do tej pory głównymi telefonami były dla mnie LG Prada->Prada 2 i Prada 3.0 nie omieszkam wspomnieć licznych samsungow s3, s4....podsumowując wpadnie forsa na koniec miesiąca i Xiaomi sobie sprawie i taki finał będzie.
        Nie muszę mieć najnowszego androida telefon musi być sprawny i tylko tyle a nie to co teraz mam z g3 s a z ciekawości sprawdź latarka czy możesz z widzetu włączyć bo ja nie, mogę sobie stukac w ekran i nic....
        Last edited by Damian89; 23.01.2016, 00:37.

Skomentuj

Samsung S3 - nie wiem czym ludzie się zachwycali, jak to do łap dostałem i później siostra używała to można się tym co najwyżej w łeb stuknąć

Miałem wcześniej iPhone 3GS, HTC Desire i HTC One X i aktualnie nawet ten 3GS chodzi lepiej niż S3 Samsunga. Druga siostra ma po mnie Desire i też złego słowa nie powie. One X było super, dopóki miałem cały ekran (twarde kafelki w kuchni :( )

Co też mnie jeszcze bardziej do Samsunga zniechęciło, kolega dostał Samsunga S5 w zeszłym roku, używał 3 miesiące i stwierdził, że takiego #@$#$ już dawno nie miał. Wrócił do swojego 4S, który pomimo, że mu bateria nawet pół dnia nie trzyma, jest bardziej niezawodny niż Samsung. Ten telefon zamula, dosłownie.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
            Ja mam 5 cali a celuję w 5.5-5.7 I jakoś w kieszeni się mieści
            ale z przodu czy z tylu?
            mam 3,7" desire z (czyli nieco grubszy) i jak doloze jeszcze paczke chusteczek to ledwo sie schylam :???:

a z tylu bym sie bal ze polamie jak usiade

Nie muszę mieć najnowszego androida telefon musi być sprawny i tylko tyle a nie to co teraz mam
            dlatego ja wracam do starych klasycznych nokii
            teraz bede szukal (po wyplacie) e72 lub e6

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              mam 3,7" desire z (czyli nieco grubszy) i jak doloze jeszcze paczke chusteczek to ledwo sie schylam
              Paweł, zmień rurki na zwykłe spodnie
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

glupie pytanie - gdzie sie nosi te "cegly"?
                ja az tak wielkich kieszeni nie mam w spodniach
                W kieszeni przeciętnych dżinsów się mieści.

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                Ja mam 5 cali a celuję w 5.5-5.7 I jakoś w kieszeni się mieści
                Też mam 5" a przydało by się coś więcej.

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                Posiadam Galaxy S6 Edge+ z 5,7 calowym zakrzywionym ekranem i jest lepiej niż dobrze. Lubię duże ekrany w telefonach, ponieważ telefonu używam także do pracy.
                Potwierdzam, dużo się robi teraz na smartfonach więc i do pracy się przydaje a tak poza tym to jeszcze jedna kwestia przemawia za dużym ekranem. Z czasem gdy wiek ma liczbę większą to wzrok coraz krótszy. Wiem, po coś są okuliści i do czegoś służą okulary. Ja mam na ten przykład okulary tylko do czytania i/lub przed komputer a w pracy nie zawsze mam czas okulary założyć (praca w ruchu) więc duży ekran wiele ułatwia.

Skomentuj

Ja zmienilem wysluzona Nokie 520 na lumie 640 xl lte. Troche sie znajomi śmiali, ze kupiłem telewizor ale tak naprawde ekran 5,7 jest git. Przeglądanie neta to przyjemność. Sam telefon dość tani, pracuje przyjemnie i bateria nawet nieźle trzyma. Moj rekord bez lądowania to 6 dni. Lada dzień będzie Update do win10. Aha, no i zdjęcia robi bardzo fajne. Matryca 13mpix. Minus wielkości jest taki, ze ciężko się obsługuje jedna reka, chyba ze ktos ma naprawde duże dłonie i długie palce. Ja nie potrafi napisać sms jedna reka.

Skomentuj

Pogromco, od jakiegoś czasu testuje w10 na Lumii930 i nie tak prędko wydadzą oficjalną wersję, dużo jest jeszcze do zrobienia

Skomentuj

Nie interesuje sie telefonami tak jakos mocno, ale w sieci T mobile jest juz aktualizacja do w10 dla lumii 640. Zapewne system jeszcze nie jest dopracowany ale cos tam sie dzieje :)

Skomentuj

Jest dostępna? Z tego co wiem to ją wstrzymali. W10 to będzie fajny system, już mi się podoba mimo pewnych niedoróbek, zobaczymy jak będzie gdy go dopracują

Skomentuj

glupie pytanie - gdzie sie nosi te "cegly"?
                          ja az tak wielkich kieszeni nie mam w spodniach :p
                          Powiadają że prawdziwy facet rurek nie nosi w normalnych spodniach 5"mieści się bez problemu i nosi komfortowo

Skomentuj

a z ciekawości sprawdź latarka czy możesz z widzetu włączyć bo ja nie, mogę sobie stukac w ekran i nic....
                            ja mam aplikacje do latarki, ze względu na to, że oryg po zamknięciu klapki (lg quick circle) aplikacja była zamykana co mi przeszkadzało. ale z widzetu dziala. (4.4.2, v10d-260-01 , 5.x.x nie mam, zawieszał mi się co jakiś czas)

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                              Paweł, zmień rurki na zwykłe spodnie
                              rurek nie nosze :p
                              niestety prawda jest duzo bardziej brutalna - dupa rosnie! :(

Skomentuj

He he widzieliśmy się przed chwilą i potwierdzam Pawel nie nosi rurek :)

Skomentuj

no i 5" tel sie zmiescil

Skomentuj

Racja więc możesz śmiało rozglądać się za nowym modelem 5" w końcu zmienisz HTC na coś nowego

Skomentuj

nie - szukam E72 lub E6 w dobrym stanie
                                      do rozmow i smsow uzywam nokii (jak sam widziales )
                                      a htc robi wylacznie za mape i sprawdzanie rozkladu jazdy

nawet do przegladania internetu sie nie nadaje bo bateria pada w godzine :(

Skomentuj

E72- używam jako drugi telefon głównie do smsów. W dobrym stanie do 100zl znajdziesz. Wygodna klawiatura, bateria trzyma lekko 5dni przy dość częstym pisaniu.

Skomentuj

@Pawel S. nie dasz się przekonać do zakupu czegoś "nowszego"

Skomentuj

Czaruję...
                                          X