Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

różnica pomiędzy Z1 a Z1 compact
    " Z1 Compact wygląda identycznie jak większy flagowy telefon Sony – Z1, tylko w pomniejszonej wersji. Design jest identyczny, różnią się tylko drobiazgi: dioda doświetlająca zdjęcia została odrobinę przesunięta, podobnie jak przednia kamera, również wszystkie trzy klapki znajdują się na lewym boku, podczas gdy w większej Z1 miejsce na kartę SIM znajduje się na prawym boku. Z1 Compact jest także o milimetr grubsza od starszego brata. Jednak wszystkie charakterystyczne elementy wyglądu zostały zachowane: szklany przód i tył, aluminiowa ramka dookoła krawędzi wykonana z jednego kawałka metalu , charakterystyczny przycisk zasilania."

Więc poza rozmiarem różnica jest żadna
    http://avantgarde-acoustic.pl

Skomentuj

Odradzam Sony. To tylko nazwa w środku niestety w większości elementy Samsunga.

Wysłane z mojego HUAWEI G510-0200 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Ja też jestem zadowolonym użytkownikiem Sony (to mój 5 telefon tego producenta - każdy po 2 lata) aktualnie używam z1 compact i z czystym sumieniem mogę go polecić. Rozmiar na tyle mały by go używać jedną ręką i na tyle duży by można nim popracować z różnymi aplikacjami. Trochę bateria słaba ale to już bolączką wszystkich smartfonów.

Skomentuj

Jak telefon do dzwonienia to Microsoft ze standartową klawiaturą, jak coś więcej to Xiaomi. Poważnie.

Wysłane z mojego HUAWEI G510-0200 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Ja teraz mam meizu m2 od paru miesięcy i sobie chwalę. Trochę bugów ma, trochę gdzieniegdzie spolszczenie z błędami, ale poza tym OK. Trzeba się tylko przyzwyczaić do jednego guzika zamiast trzech.

Skomentuj

U mnie jako 2 tel zaczyna karierę xcover3

Zobaczymy jak się sprawdzi.

Skomentuj

..

Skomentuj

Panowie, budżet 1100zł, telefon używany.
                  powyżej 5cali wyświetlacz fullHD i więcej, najlepiej 3gb ramu i min 12mpix aparat oraz
                  min 4 rdzenie procesora.
                  Polecacie coś oprócz LG G3?

Skomentuj

LG G4

G3 miałem, teraz mam G4 i oba polecam.

Skomentuj

wiem że to głupie ale mam złe wspomnienia z lg L7. G4 nie ma problemu z zamulaniem czy słabym wyświetlaczem?

Skomentuj

padl mi w koncu htc desire z :(

ostatnio forsowany e72 lezy i sie kurzy na polce... za mala klawiatura jak dla mnie :(

tak wiec jestem pilnie zmuszony kupic nowy telefon

co jest warte zakupy nowe w sklepie?
                        bede musial kupic na raty i mysle ze wezme znowu cos w euro-rtv

mozecie cos podlinkowac?
                        nie mam doswiadczenia z telefonami wiec do niczego nie porownam

- - - - - aktualizacja - - - - -

http://www.euro.com.pl/telefony-komo...sm-g388f.bhtml

czy takie telefony (ip67) chronia tez przed opilkami metali? przyda sie w pracy

Skomentuj

Mam takiego xcovera.

Sporadycznie go używam ale złego słowa nie powiem.

Skomentuj

jeden z Was namowil mnie na tania chinszczyzne
                            zobaczymy co to warte :p

http://allegro.pl/show_item.php?item=6247184031 (Xiaomi Mi4 2GB/16GB Bialy LTE 5'' FHD wysyłka z PL)

Skomentuj

Nie na temat...
                              A jak to się popsuje to kto naprawia? czy dają drugi? i jaki tam system jest?

Skomentuj

System android, rom MIUI.
                                http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Jakiś czas temu kupiłem Kruger & Matz Move 4. Kupiłem go tylko i wyłącznie dlatego, że był tani. Tani - i właśnie taką jakość reprezentuje. Główny mankament tego telefonu to słabej jakości ekran. Działa dobrze i jest czytelny tylko wewnątrz pomieszczeń - na zewnątrz, przy dziennym świetle jest już mało czytelny - w słońcu zupełnie (podkreślam zupełnie) nieczytelny. Ktoś dzwoni - nie odgadniesz kto, klikasz ekran na czuja, że może uda się odebrać. Nie pomagają żadne ustawienia jasności - dupa i tyle. Wyświetlacz ma naklejoną fabrycznie osłonę (jakaś taka folia), która rysuje się już od samego patrzenia na nią. Mam to wymienić, ale w sumie to nie wiem czy to coś pomoże... żona ma jakiegoś tam Samsunga, bez folijki - u niej ten problem nie występuje, choć telefon nosi w torebce (razem z podpaskami, kosmetykami, śrubokrętem i glebogryzarką) i jakaś tam ryska pojawiła się po pół roku... Z K&M zdjęcia są niby OK - ale mogły by być trochę lepszej jakości (choć jest lepiej niż w Samsungu żony). Jeśli chodzi o funkcjonalność - działa na Windows Phone 8 (czy jak to się tam nazywa) - i to jest jego główny plus. Ten system jest po prostu dużo bardziej wygodny i przyjazny w porównaniu z Androidem. Aplikacji jest co prawda mniej na niego - ale dla osoby powyżej 20-tego roku życia to właśnie główny atut tego systemu :) Po prawie roku używania wszystko działa tak samo szybko, o wszystko się pyta, żadnych niepotrzebnych śmieci - praktycznie pełna kontrola. Czy mogę polecić albo odradzić? Cóż... telefon raczej odradzam, system zdecydowanie polecam.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                    A jak to się popsuje to kto naprawia?
                                    kupilem w polsce bo niby zapewniaja serwis
                                    jak jest w rzeczywistosci? mam nadzieje ze sie nigdy nie dowiem!

Skomentuj

Mam podobne wrażenia odnośnie Windows Phone, może dlatego że mam powyżej dwudziestki. Nawet firmowe pliki xls doc itp czyta nieźle, w granicach rozsądku oczywiście. Gierki typu węże, kropki i angry birds mnie nie interesują więc w tym temacie się nie wypowiadam.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        kupilem w polsce bo niby zapewniaja serwis
                                        jak jest w rzeczywistosci? mam nadzieje ze sie nigdy nie dowiem!
                                        wbrew pozorom to ni chinszczyzna tylko chinskie dobre telefony niedawno wrocilem po 3tyg w chinach i najpopularniejsze firmy to vivo i oppo na kazdym rogu salon doslownie na kazdym rogu kazdej ulicy i po 10-20osob w tshirtach naganiajace przed salonem. Bardzo malo brandowych firm tpu samsung, apple. "Salony" samsunga i appla nie gwarantuja oryginalnosci produktu bo i one potrafia byc podrobione (tak tak cale salony!). Pytajac chinkę gdzie kupie najtaniej jakies podrobki ciuchow czy elektroniki zapytala co to znaczy podrobka dla nich to standard i oni nie widza roznicy miedzy torebka gucci z bazaru i domu handlowego. (doslownie uwazaja ze to jedno i to samo)

Sam obecnie od roku uzywam s6 Edge. Niby fajny ale ostatni raz kupilem wersje Edge. Nieprzydatny bajer bardziej denerwujacy poprzez przypadkowe dotkniecia i przed aktualizacja systemu caly czas bledy paska aplikacji edge. Sam telefon w sobie mistrzostwo szybkosci. Netbook 2w1 toshiby kupiony pol roku temu odpalony 2x kurzy sie bo uzywam telefonu :P

Skomentuj

od kilku dni uzywam i nawet pelen dotyk az tak bardzo mnie nie wkurza

Skomentuj

Czaruję...
                                          X