Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z navi jest jedno małe "ale". W modelach z 20 na końcu były dwie licencje. Od modelu 820 w górę licencja obejmuje komunikaty głosowe dla wszystkich krajów, natomiast niższe modele mają tylko komunikaty dla Polski. Jadąc do Niemiec musimy opierać się tylko i wyłącznie na tym co na ekranie będzie. Można dokupić licencję, w sumie nie jest taka droga i co najważniejsze nie ma ograniczeń czasowych. Jak jest w nowych modelach nie mam pojęcia.
    W Lumii, niezależnie od modelu, masz prawdziwego office'a :)
    Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
    Grado SR125i

Skomentuj

Mam lumie z tmobile, ale na simie play. Licencja navi jest tylko na nasz kraj. Mozna sobie zaladowac mapy calego swiata, ale bez wykupienia licencji ( okolo 70 zl jakos ), nie bedzie dzialac poza granicami kraju. Oczywiscie mozna ogladac mapy, szukac miejsc, ale navi nie bedzie prowadzic, jedynie pokaze gdzie jestesmy. Co ciekawe kiedy jadac do Niemiec wybralem cel w kraju i przejechalem granice, to nadal dzialalo bez problemu, ale juz wybranie nowego celu w Polsce z terytorium Niemiec juz sie nie udalo.

Generalnie navi jest fajne, ale brakuje mi pare opcji z automapy.
      Last edited by Pogromca mitow; 25.03.2014, 20:47.

Skomentuj

Jeżeli zależy ci na dobrym navi weź telefon z Glonassem. Szybkość działania i dokładność robi wrażenie gdy korzysta się z GPS+Glonass

Skomentuj

wezmę ace3 chyba będzie ok

Skomentuj

od kilku dni katuje g2 telefon rewelka jedynie trzeba przyzwyczaic sie do przyciskow

Skomentuj

Panowie ma ktos mozliwosc zalatwic wyswietlacz do galaxy note n7000 bo dzis zrobilem sobie pajeczyne:banghead:

Skomentuj

Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz posta
                Panowie ma ktos mozliwosc zalatwic wyswietlacz do galaxy note n7000 bo dzis zrobilem sobie pajeczyne:banghead:
                pytanie co dokładnie zbiłeś , cały wyświetlacz ?

Skomentuj

Samo szklo. Nawet teraz z niego pisze ale podobno to jest calosc z wyswietlaczem, on sam trybi:o

Skomentuj

chyba nie :)
                    http://allegro.pl/ory-nowy-dotyk-ekr...034932066.html

Skomentuj

One są zgrzane ze sobą najprawdopodobniej.

Skomentuj

Sam raczej tego nie wymienie. Jest na allegro za 180pln z wymiana. W opisie jest ze potrzebny jest specjalny klej.
                        Last edited by Krystian Markow; 02.04.2014, 13:16.

Skomentuj

tym tylko prawdziwi magicy sie zajmuje to niest prosty zabieg digitizer jest zgrzewany z wyswietlaczem,mam goscia co sie tym zajmuje ale nie oplaca Ci sie go raczej do mnie wysylac:) ewentualnie mozesz sie dogadac z gosciami co handluja takimi zregenerowanymi wyswietlaczami z doplata w zamian za twoj,z wymiana calosci juz bys sobie poradzil:)

Skomentuj

Ciekawe

http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Na-...e=poczta.o2.pl

Dobrze że mam choć sztukę.

Skomentuj

telefon porzadany przez firmy,idealny do zastosowan biznesowych,bateria tam mega dlugo trzymala nawet przy intensywnych rozmowach,topowy model iegdys

Skomentuj

Podepnę się pod temat bo szukam nowego smartfona. Od kilku lat używam HTC Desire ale już się staruszek wysłużył i trzeba by zainwestować w coś nowego. Z rozsądnym abonamentem ceny są kosmiczne dlatego wolę kupić coś na własną rękę. Budżet to powiedzmy ok 700zł brutto. Zastanawiam się nad LG L9 II. Miał ktoś styczność?

Skomentuj

Zobacz moto G za 700zł masz 4 rdzeniowy procesor, mocną baterię i bardzo dobry wyświetlacz no i kite-kat'a :)

Skomentuj

Do L9II podobno jest już aktualizacja do KK. Moto g ma słabszą baterię (2070 mAh) niż LG (2150 mAh), ten procesor kusi jednak nie wiem czy to nie przełoży się na szybsze zużywanie energii. Słabszy aparat i nieco większa waga moto G. Poczytam trochę o tej motoroli a gdy ktoś miał jeszcze jakieś inne propozycje to jestem na nie otwarty.
                                    Moto G - bateria niewyjmowalna i brak slotu na kartę sd...
                                    Last edited by etaks; 20.04.2014, 15:52.

Skomentuj

No niestety ale za te pieniądze się dostaje mocny procek i wyświetlacz IPS. Pojemność baterii to nie wszystko, zobacz czasy działania tych telefonów, bo każdy inaczej prąd ciągnie.

Skomentuj

No właśnie, coś za coś. Ty masz może tą motorolę? Coś czytałem, że są jakieś problemy z gwarancją?

Skomentuj

Moich dwóch znajomych ma, jeden miał wcześniej RAZR i jest zadowolony bo moto g mu dłużej trzyma.
                                          Chodzi Ci o serwis? Ja soją motorolę (DEFY) z pękniętymi zaczepami obudowy wysłałem i mi naprawili padnięty głośnik, więc zastrzeżeń do serwisu nie mam.
                                          Last edited by scythe1123; 21.04.2014, 22:23.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X