Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UPC złożenie wymowienia skutkuje nękaniem z promocjami w Orange niewiem warto spróbować

Skomentuj

Zamieszczone przez ejanek Zobacz posta
      UPC złożenie wymowienia skutkuje nękaniem z promocjami w Orange niewiem warto spróbować
      W orange w salonie jak przydusisz konsultanta to powinien telefonicznie połączyć cię z konsuktantem ostatniej szansy i ten to może spokojnie dawać rabaty. Niestety trzeba iść do firmowego salonu i trafić na odpowiedniego konsultanta. No chyba że masz znajomego

Skomentuj

poczytalem telepolis
        jutro pomecze ich osobiscie telefonem i postaram sie cos wynegocjowac

Skomentuj

Najlepsza opcja na przedłużenie jakiejkolwiek umowy to jest wypowiedzenie. Wtedy z automatu jesteś kierowany do działu utrzymania klienta, albo do konsultanta ostatniego stopnia. Wtedy dostaje się najlepsze oferty.

Telefony na kartę to nie jest takie zło jak Ci się wydaje. Zajrzyj jeszcze na stronę super-sim.pl tam jest zbitka większości ofert na rynku. czasami bywa bardziej przejrzyste od tego co mają na stronach operatorzy.

Skomentuj

Kiedyś tak było a teraz dział utrzymania klienta też nic spejcalnego nie wymyśli.
            Miałem tak, ostatecznie i tak nie wyszedłem specjalnie lepiej.

Skomentuj

Paweł jak złożysz wniosek o przeniesienie to Cię przeniosą :) w tym momencie już będziesz klientem innej sieci.
              Sam mam w play i to gadanie o zasięgu 4 sieci sobie mogą o tyłek potłuc, wkurza mnie jak telefon w trasie ciągle się przełącza, a w biurowcu też z zasięgiem średnio chociaż na przekaźniku play LTE są 3 kreski to on potrafi mi na przekaźnik t mobile HSDPA się przełączyć.

Skomentuj

W końcu pozbyłem się felernej Manty MS4503 i dzięki rękojmi odstąpiłem od umowy i odzyskałem kasę. W związku z tym potrzebuję nowego i tym razem solidnego telefonu. Co mi polecicie? Moje wymagania:
                - stosunkowo dobry aparat,
                - android
                - 4,5"
                - stosunkowo długo trzymająca bateria
                - cena ok. 500zł
                - dual sim miło widziane, ale nie konieczne

Telefonów często nie zmieniam, wiec jak okaże się dobry to będę go trzymać aż odmówi posłuszeństwa. Z funkcji smartfonowych potrzebna mi jest głownie nawigacja, możliwość korzystania z wifi i aparat foto. Lumie ogólnie są ok, ale Windows i jego aplikacje są dla mnie bezużyteczne. Here maps testowałem i są mało szczegółowe, a przy automapie którą moge zainstalować na androidzie są daleko w tyle. Dodatkowo Android posiada takze mapy google, dla tego Windowsa skreślam.

Skomentuj

a co mozna wynegocjowac wiecej niz wszystko nielimitowane?
                  full-no-limit mam do wyboru za 50zl
                  ale po co mi ten internet skoro nie da sie z niego skorzystac? :/

jak nie dadza mi no-limit oferty w play to przejde do t-mobile

Skomentuj

Łukasz, zobacz sobie moto G, 2 edycja występowała w wersji dual sim ale jakbym miał kupować to za 700zł jest 3 generacji, niestety 5 cali ale teraz ciężko o mniejszy telefon, ma prawie czystego androida bez zbędnych dodatków i 13 Mpix aparat z sensorem Sony (taki jaki był montowany np w one plus one). Mimo tylko 1 gb ramu płynnością działania dorównuje flagowcom.
                    Moja dziewczyna z moto g 1 generacji wyciska 7 dni na baterii o.o, nie wiem jak ona to robi ale mi co udało się to max 4 dni a tak przeciętnie to 2,5 - 3 dni.
                    Last edited by scythe1123; 11.01.2016, 18:05.

Skomentuj

Miałem g2 dobra słuchawka
                      Świetne filmy kręciła w slow motion kupę śmiechu było
                      Sprzedałem tylko dla tego że była biała

Skomentuj

scythe1123, według internetów moto g2 ma 8Mpix.

Moto G2 kosztuje około 600zł, za ok 60 zł wiecej mam Samsunga Galaxy SIII z polskiej dystrybucji. W sumie od poczatku myślałem nad tym, aby dołożyć i wziąć dobrego flagowca. Warto czy nie?

Skomentuj

Ja nie dał bym już 600 za s3 nie w 2016
                          Ale to moje zdanie

Skomentuj

miałem sIII i jest to dobry telefon za 600 zł ciężko będzie znależć coś lepszego. Do tego dochodzi super wyświetlacz.

Skomentuj

Pisałem tam też o moto g 3 generacji, ona ma ten 13mpx aparat i wydaje mi się że w codziennym użytku bedzie chodziła lepiej niż S3. Nie ma tam touch wiza który z czasem muli no i jest to nowszy telefon, który bedzie mial update androida. 699 zł w x komie . I na wystawie w tym sklepie ją troche dotykałem i chodzi bardzo płynnie gdzie np. huawei P8 lite wolniej działał.

Dodam jeszcze, że w mojej moto g lte 1 gen jestem bardzo zadowolony jak działa gps, potrafił złapać fix w budynku bez włączonej transmisji.
                              Last edited by scythe1123; 11.01.2016, 20:56.

Skomentuj

No to Huawej P8 Lite o którym pisałem wyżej ma 5" wyświetlacz, 2Gb ramu, procek ośmiordzeniowy, 16Gb wbudowanej pamięci 13MPx aparat tylny i 5MPx przedni. Do tego w Play'u weźmiesz go bodajże za złocisza.
                                Nie żebym coś tam chwalił, ale mam i nie narzekam. Do tego wszędzie dzwonię za free, sms'y za free, mms'y za free i 7Gb transferu.

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
                                  miałem sIII i jest to dobry telefon za 600 zł ciężko będzie znależć coś lepszego. Do tego dochodzi super wyświetlacz.
                                  Miałem i s3 i note2 i całe szczęście przed zakupem note3 kolega na g2 lg mnie namówił, zmieniłem go na G3 obecnie i pewnie następny G4 będzie, mam też styczność z Z od sony, żona akurat się lubuje, lg jest znacznie mniej problematyczny

Skomentuj

Mam G4 i jest zajebisty.

Skomentuj

Asus zenfone5 !
                                      Prędkość działania samsungow sie chowa przy nim
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mam zenfona 5, nie narzekam. Minusem jest ze gdy odpale jakąś gre, lub bardziej wymagającą aplikacje to bateria w oczach leci. Tak normalnie to dzien/dwa trzyma- przy normalnym uzytkowaniu. Drugim minusem jest ramka w okół wyswietlacza, ktora znacznie go poszerza, choć jest cienki więc wygodnie leży. Pozatym rakieta, chyba bezkonkurencyjny wydajnościa w tej cenie i z dość przyjemna nakładka zenui czy jakos tak.

Ogólnie gdybym mial teraz kupowac to prócz asusa rozważał bym jeszcze lg serii G, oraz motorole moto g. Osobom ktorym zalezy tylko na kontaktach, a nie aplikacjach. To polecam cos na windowsie, bateria dłużej trzyma, a sam telefon sie nie zasyfia i nie zmula.

Skomentuj

A w tym asusie ten ich innowacyjny interfejs się sprawdza?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X