Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A jaka jest różnica pomiędzy MI4, a MI4C?
    Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

GOLDWAY na aliexpress. Ma fajne promocje dla Polakow :)

Skomentuj

Również polecam GOLDWAY. Zero problemów. Kontakt BDB.:)

Skomentuj

Ile taka przesyłka idzie? I jak wygląda realizacji gwarancji?
          Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Przeglądam internet i w sumie zgłupiałem już, wychodzę z założenia że przy tej kasie cieżko kupić coś sensownego. Oglądałem dzisiaj parę telefonów w sklepie i spodobała mi się motorola moto G3 - solidnie wykonana, nie wygląda tanio, bardzo dobry aparat w tym przedziale cenowym, bryzgoszczelna obudowa, szkoda że mało tylko 1GB RAMu. Drugi telefon który wpadł mi w oko to LG G3s - wizualnie lepiej wykonany od motoroli i bardziej mi się podoba, mniejsze gabaryty, aparat niestety słabszy, sprzetowo podobny do motoroli.

Skoro polecacie Motorole/Lenovo, to co powiecie o Lenovo A806? Ma on więcej RAMU od Moto G3 i również aparat 13Mpix, do tego jest tańszy. Pod uwagę biore te 3 telefony. Popchnijcie w którąś stronę
            http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/9038/11487/9190/0/

Skomentuj

LG G3s odradzam, jeżeli chodzi na KK to jeszcze ujdzie...ale i tak nie polecam, znikająca klawiatura okropne lagowanie telefonu to chleb powszedni na 5.0.2 trochę nadrabia się po wrzuceniu CM ale nie o to chodzi....wymiana kernela niektórzy chwalą ją niestety jestem zawiedziony....ogólne unikaj jak ognia...są to wersje dla ubogich z nazwą flagowca nic więcej...
              Zobacz sobie recenzję LG G4S w skrócie Ci napiszę ,,wolałbym kupić LG G2 który jest szybszy...,, s

Skomentuj

Kupiłem Huawei P8 Lite

Skomentuj

pisales, ze nie lubisz chinczykow a jednak sie zdecydowales, dlaczego?

Skomentuj

Ja polecam HTC One M8 (sam używam 2 rok) starsze albo M9 nowsze, jak na razie najlepsze co miałem w łapach. Ten Huawei ma słabą baterię, jego podobizną jest Sony M4 Aqua tylko ten cierpi na małą pamięć wewnętrzną i po kilku większych aktualizacjach zaczynają się pojawiać komunikaty ale bateria lepiej trzyma.

Skomentuj

Dlaczego? 2GB ram, procesor 8 rdzeni, 13 Mpix i dobrze wygląda. Kupilem uzywany model przez 2 miesiące w cenie nowej moto g3, za to o lepszych parametrach.

Skomentuj

Czyli to co proponowałem.
                        Ja nie narzekam... Może i Ty się nie zawiedziesz.

Skomentuj

mówię co słyszałem od użytkowników tego P8 Lite, telefon im się podoba ale bateria słaba

Skomentuj

Zamieszczone przez matrix Zobacz posta
                            Czyli to co proponowałem.
                            Ja nie narzekam... Może i Ty się nie zawiedziesz.
                            Jestem Pan zadowolony

Skomentuj

jeszcze co przemawia za One M8/9 to dziś w nocy została wypuszczona aktualizacja do Andka 6, przynajmniej w Tmobile

Skomentuj

Zamieszczone przez malikowy Zobacz posta
                                jeszcze co przemawia za One M8/9 to dziś w nocy została wypuszczona aktualizacja do Andka 6, przynajmniej w Tmobile
                                G3 też ma

Skomentuj

glupie pytanie - gdzie sie nosi te "cegly"?
                                  ja az tak wielkich kieszeni nie mam w spodniach :p

Skomentuj

O dobre pytanie 4.5 cała no 4.7 max

Skomentuj

Ja mam 5 cali a celuję w 5.5-5.7 :) I jakoś w kieszeni się mieści :)
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        glupie pytanie - gdzie sie nosi te "cegly"?
                                        W kieszeni się nosi. Posiadam Galaxy S6 Edge+ z 5,7 calowym zakrzywionym ekranem i jest lepiej niż dobrze. Lubię duże ekrany w telefonach, ponieważ telefonu używam także do pracy.

Skomentuj

No cóż podziwiam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X