Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakoś mało ludzi na forum.
Collapse
X
-
Myślę,że ważne jet to,iż dostrzegamy w tym naszym działaniu,tworzeniu jakiś sens,który pomaga nam przetrwać następny dzień,tydzień czy miesiąc -nieistotny czas tylko to,że robimy co lubimy robić i nieważne czy to tylko i wyłącznie nasza koncepcja czy kopiujemy czyjś pomysł (oczywiście dla własnych potrzeb) ale żeby mieć z tego satysfakcję a jeśli się uda to i coś przekazać innym dzięki czemu będzie im łatwiej
Skomentuj
-
A ja to "zdziadziałem" i mi się mało co już chceChociaż nie do końca jest to prawdą, bo ja łatwo łapie bakcyla i przez czas mojej niskiej aktywności mój wolny czas oraz wolne pieniądze pochłaniały inne zainteresowania np. od niedawna interesuje się... zegarmistrzostwem
Chociaż pasja do diyaudio nie zginęła i gdy ostatnio przeglądałem nowe konstrukcje, znów obudziło sie we mnie to coś co pchało mnie do majsterkowania. I dobrze bo głośniki w pudłach czekają juz chyba drugi rok
Co do niskiej aktywności nowych użytkowników, to na razie nie ma chyba powodu do zmartwień, diyaudio.pl ma prawie ze monopol na polski internet w swojej dziedzinie i forum tak łatwo nie umrze. A DIYaudio zawsze będzie bardziej opłacalne od BuyAudio, więc prędzej czy poźniej pojawią sie nowi użytkownicy którzy przejma forumową wiedzę i przekażą dalej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz postaA ja to "zdziadziałem"
Skomentuj
Skomentuj