Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Witam Was serdecznie.Jak ktoś czasem śledzi forum na lukarze to wie że tam ludzie sie zmówili i sobie razem zamówili głośniki Scan Speaka do Proaców.Chętnie przeprowadziłbym (najlepiej z czyjąś pomocą) podobną akcję.Zamówienie byłoby oczywiście z Audiocomponents (holandia).Co do terminu zamówienia możemy się umówić,może to być np. luty (tak aby wszystko sie fajnie zorganizowało,ludzie kasy troche nabrali). Bardzo prosze o poważne wyrażanie chęci.Co Wy na to? Jak to widzicie? Oczywiście to same plusy (cena),tymbardziej bedzie lepiej jak nas wiecej coś razem zamówi bo przesyłka wyjdzie taniej,moze jakis rabacik sie dostanie.W tym topicu bedziemyh dyskutować na ten temat,i mam nadzieje że skończy się to zamówieniem (mam nadizeje że nie ostatnim). Czekam na poważne propozycje zamówień i pomocy! ps.mam znajomego co zamawiał z kolegą z Audiocomponents,więc mamy jakis punkt podparcia aha...dodam że w audiocomponents można tez kupować rzeczy z intertechnika(ponoć,wiem że elementy RCL idzie dostać),więc można potaniemu super kondesatory dostać itp...

[ Dodano: 2004-12-19, 22:36 ]
    dodam że nie ma tu mowy o żartach,i musimy sie obdarzyć zaufaniem.

jak na luty to mysle ze wziolbym 2*dt100

Skomentuj

na luty powiadasz....
      jakbym miał kase to bym zamówił Visatona troche głośniczków...

Skomentuj

tak z ciekawości ile w przeliczeniu na pln kosztowałyby scanspeaki do proarców? w polsce zapewne pieruńsko dużo, a z hoalndi?

Skomentuj

no ja będe zamawiał na początku stycznia , najpóźniej 10 . później niestety nie mogę,

Skomentuj

XLS 12stka z bierną. Wstępnie, bardzo wstępnie...

Skomentuj

ponoć głośniki do proaców kosztują koło 1200 - 1300zł,niedawno proaci składałem i....fujjjjj...mozecie przeczytac moją krytykę na lukarze.Termin lutego jest oczywiście przykładem,no ale myśle że nie bedziemy pół roku zamawiać.Ci którzy na 100% są pewni niech potwierdzają,jak sie nas nazbiera z jakieś 3 czy 4 osoby to wyśle maila do nich i zapytam ile co kosztuje.Najbardziej opłaca sie własnie zamawiać w 3 czy 4 osoby i więcej.

[ Dodano: 2004-12-20, 07:27 ]
              Paweł (Sopot),czy mogę dołączyć do Twojego zamówienia Vify DX? 2 lub 4 sztuki? Czy nie bardzo...hm?

Skomentuj

Witam .
                Byłbym chętny na SLS10 , luty termin jak najbardziej.
                Paweł okolice stycznia troszke za wcześnie/kasa, święta/.
                A więc czekam na oferte z ceną z Audiocomponents.

Skomentuj

ja bede tez bral na jakies glosniczki bo kolumny bede robil ceny to narazie o takie pytalem...
                  Enclosed you'll find our prices (per piece) of the requested
                  items, these prices are in EURO:

811815 DT-100 15.85
                  830668 SLS-263 38.10
                  830669 SLS-315 43.80
                  D2905/9900-00 116.86
                  DX25SC-30-04 27.00

Transport, packing, handling & insurance costs (total):

to A, DK, F, GB 35.00 (up to 30kg)
                  to Italy, Sweden 45.00 (up to 30kg)
                  to E, P, FIN, IRL, CZ, EST,
                  H, LV, LT, PL, SLO, SK 50.00 (up to 30kg)
                  to (other) EC-countries 38.-/42.-/49.-/55.-/65.- (5/10/15/20/30kg)
                  to Europe, non EC 40.-/45.-/53.-/59.- (5/10/15/20kg)
                  outside Europe 45.-/66.-/98.-/123.- (5/10/15/20kg)

za SLS10 wychodzi prawie 190 z watem tylko ta przesylka cholernie droga az 200zl ;

Skomentuj

więc tak,sluchajcie: możemy przecież kilka razy robic takie zamówienia jak sie znajdzie z kilka osób,wtedy przesyłka wychodzi oczywiście mniej.Vip,kiedy chcesz składać zamówionko jak co? Umówmy sie jakoś wspólnie,wyjdzie taniej! Ja niechce aby ten pomysł upadł,nie dajmy sie cenom Akustyka!!!Ukasz,Ty na 100% chcesz te dt-100? Jak tak to wpisuje Cię na liste,kto jest jeszcze chętny na 100%?

[ Dodano: 2004-12-20, 10:31 ]
                    uprzejmnie prosiłbym moderatora,aby zmienił "status" tego postu jako : Ogłoszenie.Jeśli da sie tak zrobić to bardzo prosze

Skomentuj

ja najprawdopodobniej
                      2xVisaton w130SC
                      2x SC 10 N 8
                      i moze 2x SLS'a 263 ale co do tego ostatniego to niemam pewności....

Skomentuj

gipsy2,- Bardzo chętnie bym coś wzioł. Pytanie tylko czy naprawde wyjdzie o wiele taniej . Patrze na Akkusie ceny głośników i widze ze za moje wymarzone AC6.5HE chcą 390 zł. Jeśli twój sposób będzie o wiele tańszy to ja sie na to pisze. Jeśli zyskam tylko kilkanaście zł to nie opłaca mi sie tyle czekać

Skomentuj

Sound Wave, pisałem do nich nie sprzedają Visatonów :/
                          czyżbyś podpatrzył mój pomysł ??
                          robie na nich kino

Skomentuj

Ojejku patrzyłem na http://www.audiocomponents.nl/ i nie ma tam głośników Alcone Acoustic :/ wiec chyba nie skorzystam :(((

Skomentuj

oni tam mają w zasadzie tylko Vify,Scany,Peerleski i ponoć rzeczy z Intertechnika (czyli wynika że Etony,Morele itp też),ale wyśle do nich maila jakie głosniki idzie u nich kupić.Aurum Cantus na 90% nie.Ufo,głośniki Alcone są do dupy-chłam

[ Dodano: 2004-12-20, 14:47 ]
                              http://www.audiocomponents.nl/ ---> to tak nawiasem ich strona !!!!

[ Dodano: 2004-12-20, 14:49 ]
                              -Awaria- co z tymi Twoimi głośnikami? Widze że jestes z Krakowa :) ..studiuje tam.

Skomentuj

Gipsy oczywiście że możesz , chętnie przyjmę kilka osób z kopółkami albo czymś w miare lekkim . bo ten xls i resolution to straszne grubasy:] jeszcze sie spytam Rolpha ile mniej więcej kg zostanie .

jeszcze sie dzisiaj spytam w banku jak to jest z tym pokryciem kosztów przelewu żeby dostać te 5% zniżki
                                "payment in advance on our bankaccount, our bankdata
                                you'll find below, We'll give a discount of 5% on the overall
                                total if the bankcosts are SHARED (use the IBAN and BIC),
                                or if you pay for your own bankcosts (in your country)"

Skomentuj

gipsy2, - To mnie teraz załamałeś .Miałem juz wszytko obliczone .A niech to...!!!

Skomentuj

ponoć przelew w banku kosztuje koło 40zl- nowa informacja

[ Dodano: 2004-12-20, 16:44 ]
                                    ta informacja pochodzi od kolegi co zamawiał głosniki do proaców

Skomentuj

no tak ja proponuje zamowic tak jak ktos pisal w lutym bo na swieta moze cos kasy wpasc tu rodzice cos dadza, babcia na ferie i kaski moze cos byc wiec ja bym proponowal tak jak ktos wyrzej LUTY bo sie napalilem tymi cenami i chce zrobic jakies kolumienki...

PS Jak bedziecie jeszcze znali jakies ceny innych glosnikow to piszcie bo ciekawy jestem jak z innymi a mi sie niechce pisac 20 mail do nich :)

Pozdro :)

Skomentuj

jak można powiedziec czy głośnik jest do dupy ?? Gipsy...Ty masz inny gust a parametry to jeden wielki shit jeśli hodzi o brzmienie głośnika. I tyle mam do powiedzenia. Jak komuś siępodoba brzmienie aluminiowców to Alcony są super a jak wolisz spokój i neutralnośc to seź se Vify PLki i już.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X