Witam Was serdecznie.Jak ktoś czasem śledzi forum na lukarze to wie że tam ludzie sie zmówili i sobie razem zamówili głośniki Scan Speaka do Proaców.Chętnie przeprowadziłbym (najlepiej z czyjąś pomocą) podobną akcję.Zamówienie byłoby oczywiście z Audiocomponents (holandia).Co do terminu zamówienia możemy się umówić,może to być np. luty (tak aby wszystko sie fajnie zorganizowało,ludzie kasy troche nabrali). Bardzo prosze o poważne wyrażanie chęci.Co Wy na to? Jak to widzicie? Oczywiście to same plusy (cena),tymbardziej bedzie lepiej jak nas wiecej coś razem zamówi bo przesyłka wyjdzie taniej,moze jakis rabacik sie dostanie.W tym topicu bedziemyh dyskutować na ten temat,i mam nadzieje że skończy się to zamówieniem (mam nadizeje że nie ostatnim). Czekam na poważne propozycje zamówień i pomocy! ps.mam znajomego co zamawiał z kolegą z Audiocomponents,więc mamy jakis punkt podparcia
aha...dodam że w audiocomponents można tez kupować rzeczy z intertechnika(ponoć,wiem że elementy RCL idzie dostać),więc można potaniemu super kondesatory dostać itp...
[ Dodano: 2004-12-19, 22:36 ]
dodam że nie ma tu mowy o żartach,i musimy sie obdarzyć zaufaniem.

[ Dodano: 2004-12-19, 22:36 ]
dodam że nie ma tu mowy o żartach,i musimy sie obdarzyć zaufaniem.
Skomentuj