Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oto lista osób predysponujących (?! :P) do zamówienia:

1.Awaria - Kraków
    2.Vip - Toruń
    3.Viper - Warszawa
    4.Igod - Katowice
    5.Paweł - Sopot
    6.Ukasz - Biskupiec 2x DT-100
    7.Znajomy mój
    8.Pewna osoba w mailu sie zgadza na 100%
    9.Ja :) - Pawłowice City :P
    10.Kolega Pawła -Sopot - resolution 10
    11.Piotr01 - Warszawa
    12.Soundwave -Warszawa 2x Vifa DX25TG-05-04
    13.Mój znajomy -Warszawa 2x Peerles hds 134 + Vifa DX

TEN WĄTEK BEDZIE PRZEZE MNIE EDYTOWANY I BEDE TU WPISYWAŁ/ELIMINOWAŁ :) WAS DO SPROWADZANIA GŁOŚNIKÓW.PROSZĘ TAKŻE PODAWAĆ WSTĘPNIE JAKIE KTO CHCE GŁOSNIKI,TAKŻE BEDE DOPISYWAŁ.BEDE TEZ DOPISYWAŁ WAGĘ GŁOSNIKOW.

Skomentuj

10. moj kolega (Sopot) - resolution 10

Skomentuj

to ja zrewidowałem swoje plany.... mnie chyba z kopułkami przyjmiecie ?? 2x Vifa DX25TG-05-04 mała waga to wam się opłaca :P

Skomentuj

Witam,
          Chciałbym zgłosić zapotrzebowanie na 2x 12"XXLS/830845. Styczeń, czy Luty, 100%.
          Należy korzystać z przynależności do EC.
          Mój adres Gipsy2 nie jest tajny, daj znać, podaj konkretne dane, liczby itp.
          Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

Zaraz zaraz, przesyłka nie może przekroczyć 30 kg. Dlaczego? Więc jeśli byłaby zamówienia na powiedzmy 45 kg to przysyłają 2 paczki i za każdą z osobna trzeba zapłacić koszt przesyłki: 50+50 euro?

Skomentuj

Kocur,najlogiczniej rzecz biorąc masz racje. Juz lepiej podzielić to na 2 partie : jedne zamówienie wcześniej drugie później.Nieprawdaż?

[ Dodano: 2004-12-22, 10:50 ]
              Soundwave - witaj w gronie!

[ Dodano: 2004-12-22, 11:04 ]
              UWAGA!!!Wstępnie termin ustalam na sam początek lutego,sam koniec stycznia.Tak,wiem że to dla niektórych późno,ale zrozumcie mnie,musimy sie zorganizować (co nagle to po diable).Chyba kilka dni wytrzymiecie dłużej :) .Ja proponuje: jeśli bedzie z 7 czy 8 osób ,czy tez wiecej a paczka przekroczy 30kg proponuje zrobić następne zamówienie nieco później,np koniec lutego może wcześniej.Co Wy na to? Wtedy moze ktos inny tezby się załapał.Jak wróce po nowym roku do Krakowa obadam ile kosztuje wysłka pieniedzy do Holandi w PKO,spytam też sie u mnie w banku w Pawłowicach (ING BŚ).

Piotr01,super specjalnie konkretów na daną chwilę niemogę podać.Ceny masz podane,wiesz gdzie i jak masz doliczyć wszystkie Vat'y itp.Teraz jedynie pozostaje ustalić termin zamówienia,obadać koszty związane z transferem pieniędzy do Holandi,no i przede wszystkim ustalić kto jest na 100% pewny.Myśle że dopiero po połowie stycznia sie tak naprawde okaże kto jest na 100% chętny :)

Jakies opinie,sugestie chetnie wysłucham. Co Wy na to wszystko?

Skomentuj

kwestia techniczna - podejrzewam że w przypadku zamówienia głóśników których waga sporo przekroczy 30kg - będzie chyba możliwość negocjowania z dostawcą opłaty za przesyłkę. No chyba że mają na sztywno ustalone z przewoźnikiem, ale jak znam życie - wszystko się da negocjować. Ponadto przy zakupie za jakieś 1000 Euro pewnie też da się zbić z 5%.

Skomentuj

w grudniu pod koniec bede wiedział czy będzie kasa tak więc jak cos mówie ze SLS263 byłby mile widziany he :)

Skomentuj

Ja też napisze pod koniec stycznia, ja bym widział te kopułki co SW + SLS263.

Skomentuj

łooo Boże toż to masówka bedzie

Skomentuj

no i dobrze beda rabaty jeszcze jakies

Skomentuj

Na 99% biore 2x HDS164 + 2x DT100 !!

Skomentuj

Interesuja mnie ceny Scan-Speak'ow:

23W4557T00

23W0-00-00

26W8861T00 REVELATOR

PS moglbys gipsy2 podeslac cennik Scan-Speak'ow (j.w peerlessow i vifek)

Skomentuj

Oj cos czuje ze po takiej akcji forum zakwitnie nowymi konstrukcjami a z czasem stanie sie to normą juz co bardzo miło sobie wyobrazic.

Skomentuj

no na pewno, po tej akcji powstanie kilka konstrukcji, jednakze przetworniki beda o klase lepsze niz stx czy tesla. Pewnie najwiecej bedzie subow, bo wiekszosc bierze xls,sls :]

Skomentuj

A ja wezme Revelatorki,o ile wszystko do skutku dojdzie.Jak coś to u mnie kasa na drugi dzień jest,spoko Gipsy.Na razie obserwuje.
                                  PZDR

Skomentuj

Kisiel to niezły cwaniak.

Skomentuj

Mnie tylko zastanawia, dlaczego nie ma na ich stronie żadnego cennika.
                                      Kisiel to niezły cwaniak.
                                      Kto to jest ten Kisiel?

Oczywiście sam też miałem w planach kolumny na Vifa ale troche drogie w Polsce.

Skomentuj

Ja to sie tylko boje żeby na tym imporcie "przejazdu" nie było.Za słodko to wygląda.Ale wcale nie musze miec racji,poprostu ostrożny jestem.A jak z gwarancją?Też w Holandi trzeba reklamować?
                                        PZDR

Skomentuj

dokladnie mam takie same zdanie jak umberto zeby tylko jakiegos walka niebylo ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X