Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mozna sie dołączyć? myślę o SLSie i jakichś głośniczkach na małe monitorki - gwizdki pewnie vifa, tylko które? a wogóle, to proszę mi coś polecić:)))))
    kup se XLS'a 12''
    poprzestawiasz ściany sobie i sąsiadom

Skomentuj

Zamieszczone przez Kocur
      mozna sie dołączyć? myślę o SLSie i jakichś głośniczkach na małe monitorki - gwizdki pewnie vifa, tylko które? a wogóle, to proszę mi coś polecić:)))))
      kup se XLS'a 12''
      poprzestawiasz ściany sobie i sąsiadom
      no tak, ale cena to po pierwsze a po drugie jak xls to pr trzeba w sumie tez(a co:) i kasa sie robi juz duza. chociaz.....

pzdr

Skomentuj

Kurcze, ja bym sobie zamówił SLS'a od razu. według moich obliczeń wyniósłby mnie ok 165zł plus oczywiście koszta związane z przesyłką i przelewem. No ale w przypadku zamówień z 4 czy 6 osobami to się opłaca jak nic (gdy 4 osoby zamawiają to koszt = ok 65 zł na 1 osobe). A więc jakieś 230 zł za SLS'a ( dla przykładu na akustyku kosztuje on 390 zł + oczywiście koszty przesyłki
        A jeszcze bardziej korci mnie Resolution 12" która wyniosłaby ok 500 - 520 zł.
        Ale nic z tego bo muszę odłożyć kasę na prawo jazdy. Niech to jasny gwint !!! dlaczego ja wcześniej prawka nie zrobiłem ??!?!

Skomentuj

mam podobny problem.... prawko mam ale na auto odkładam..... ale na vifki się szarpne :) jak kupie auto zobaczymy ile mi kasy zostanie.... moze jeszcze się z czymś do zamówienia dopisze....

Skomentuj

no ja auto mam ale maly remoncik nadwozia by sie przydal i tak rozmyslam co lepsze: xls czy w autko ladowac.... :>
            pozdro

Skomentuj

chcialem zapytac ile kosztowaly by peerless'y DT100 bo chetnie zamowilbym 2sztuki

Skomentuj

prosze przeczytac wątek,jest tam cena dt-100...pierwsza strona,i nie ja to napisałem :)...Znajdziesz? :)

Skomentuj

nie wiem czy zauważyliście ale ceny w Polsce poszly troche w dół np dt 100 kosztuje nie 120 a 100pln popatrzcie na akustyka i artona

Skomentuj

nie wiem czy czytasz wszystko na forum ale jest juz taki post ale dzieki za dobre checi

Skomentuj

Czytacie i czytacie a nikt o numer rachunku sie nie upomni! oto on:
                      NR KONTA: 10 1050 1605 1000 0022 7407 1428 (ING BANK ŚLĄSKI)
                      .....przypominam że zbieram kase.

Skomentuj

gipsy2, nie mam zamiaru nic wpłacać, ale tak przy okazji napiszę że np. w moim banku (BZWBK) nie przyjmą przelewu bez adresu...

Skomentuj

gipsy2 wczesniej dawal adres...

Skomentuj

a i tak czasem sie jeszcze pytaja wa jakim miescie jest ten oddzial czy taka sama miejscowosc jakw adresie wczesniej?

Skomentuj

zygmunt,ale nic od Ciebie niechce,nawet grosza i łaski mi nie robisz :) .Swoją drogą jak ktoś ma jakiekolwiek wątpliowści to niech sobie sam zorganizuje na własną rękę...jest nas 4 ch na 100%,tym samym kończe ten wątek.Chętni dodatkowi - pisać na maila.Czas do którego należy wpłacać pieniądze to 30 styczeń,po tym czasie zwracam pieniądze.Pamiętać o mailu,gdyz bez niego też zwracam kaskę.Tym samym kończe,więc do następnego zamawiania! ps.jeśli ktoś bedzie chciał znać jakąś cenę (głosnika) to niech napisze tu na forum,to jeszcze podam.

Skomentuj

Widze że coś brak Wam zaufania wzajemnego ... Przeciesz my, aktywni użytkownicy tego forum jesteśmy jak rodzina :)

A tak przy okazji powiem że swego czasu brałem od kolegi UKA głośnik ARN'a - mógł mi wysłać cegłę ale mu zaufałem i przysłał ARN'a - działającego w stanie idelanym :)
                                I to mi się podobało ...

PozdroO

Skomentuj

jakby Ci przysłał cegłę, to nie miałby czego szukać na tym forum

Skomentuj

a poza tym ryzykowałby, że zawiedziony klient może złożyć mu wizytę

Skomentuj

tak wyśle Wam cegły...tylko po co ja swoj adres podawałem.....

Skomentuj

kusisz, kusisz.....

<lol>

Skomentuj

forum zmienia tematyke na dystrybucje cegiel importowanych ?

Skomentuj

Czaruję...